Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לקבל המלצה על רכישת רכב משני אבל שיהיה בו שימוש יומיומי (יש לנו רכב ליסינג בנוסף) בתקציב של עד 60-65K

חשוב שיהיה משפחתי מספיק (כלומר לילדים )

בעיקרון מחפש משהו בשנים 2005-2006.

עד עכשיו כל הזמן הייתי נעול על טויוטה קורולה כי זה מה שהיה לי עד לפני כמה זמן, והיינו מרוצים ממנה והבנתי שהיא די בולטת בבטיחות :?.

אבל אולי אני טועה - ויש רכבים אחרים לא טובים בבטיחות בתקציב הזה?

פשוט התחלתי לחפש במגרשים ולא ראיתי שיש כל כך הרבה טויוטה, יש גם שברולט למשל..

רציתי להגדיל לעצמי את המבחר, שלא אהיה נעול שיהיה לי קל יותר לבחור כבר רכב

וחשבתי להתייעץ עם חברי הפורום. אני מתאר לעצמי שטויוטה מאוסה, אבל זה לא מפריע לי - העיקר שהרכב יהיה אמין, בטיחותי . בלי הרבה בילוי במוסך :roll:

תודה רבה!!

פורסם

אתה מחפש רכב הכי בטיחותי ולא מוצא אלטרנטיבה ל קורולה ?

בתקציב שלך ומהשנתון שציינת, הרכבים שמיד עולים לי בראש הם:

רנו מגאן .

ופורד פוקוס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על הלינקים.

אז למעשה כל אחד מהשלושה יהיה בטיחותי מספיק עבורי..

לפי מה כדאי להחליט בסופו של דבר? למה ללכת למשל דווקא על קורולה (מה שכולם עושים\9

שעל פניו נראה שהפוקוס היא הבטיחותית ביותר?

• תוכן חדש...