Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין קשר לצפונים, חביבי כמו שכתבו פה את חיי במדינת ישראל וכדי למשוך יגידו לך שציוד ב70K הוא זבל ושעוגי-מוזי אודיו הם בין המובילות בג'קארטה והסביבה, או במילים אחרתו אין שום סיבה לפתוח על זה ת'רד כי זה קורה בכול תחום שקיים בשוק, ולכן זה נראה כמו פרסומת (שלא תבין לא נכון אני מאוד מעריך את המשווק, ואיפילו בעל סט שלא נזכיר את שמו :-) )

הקיצר WELCOME TO ISRAEL

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

תשמע יכול להיות שזה לא היה לו טעים לאוזן הסאונד

אני יודע טוב מאוד מה הוא ניסה לעשות פה .

ואני לא חושב שיש לי מערכת טופ או דה לייין אבל אני מאוד מרוצה וזה מה שהכי חשוב

וזה קצת נימאס העקיצות שלכם על סאנדאון והייבריד

...

יאללה סטו

פורסם

אני רק אומר שכמות המתקינים האיכותיים בארץ היא קטנה מאוד ונדירה מאוד.

שאר ה90 אחוז של המתקינים שאני רואה ויצא לי לראות - בושה לעולם האודיו.

פותח הת'רד - אני באתי לעשות פעם התקנה אצל זוג מתקינים שהם באמת אנשים חביבים, באמת.

אבל הם בתור מתקינים עברו "קורס התקנות" ע"י גאוני הדור בזמנו - אוטופרט.

ומה לימדו אותם?

שבאס איכותי זה כשמפעילים את הבאס בוסט עד הסוף ושמים גיין כמה שיותר גבוה במגבר.

ואלא היו מתקינים שהיו להם הרבה לקוחות, הם היו עושים התקנות מאוד יפה למראית עין - אבל כל מערכת שיצאה מהם היתה מעוותת.

באתי אליהם בתחילת דרכי עם מערכת שלושה חלקים (לעשות התקנה של אזעקה בכלל) והם אמרו לי שהמערכת שלי נשמעת על הפנים.

ישבתי ברכב של לקוח שלהם ולא שמעתי כלום חוץ מעיוותי סאבוופר וטוויטרים שחותכים אוזניים.

ובאמת - הם אנשים סופר נחמדים, יחס טוב ללקוח, הכל סבבה.

אמרתי להם שיקישבו טוב לסאב במערכת של הלקוח שלהם, אבל שיקשיבו טוב - ואז כיביתי לרגע את הבאס בוסט, כיביתי את הLOUD - והרמתי את הגיין במונובלוק...

תגובות כמו - אה, וואו - צדקת - הם הבינו שלימדו אותם להתקין מערכות להמונים ולא להתקין מערכות עם צליל איכותי.

אח"כ גם הרגעתי לבחור קצת את הטוויטרים וכיוונתי לו את הקרוס בסאב ואת הפאזות ככה שהסאב בא קצת יותר קדימה.

הכל טוב ויפה - מה אתם חושבים שקרה אחרי חמש דקות?

הערסוואת החזיר את הבאס בוסט ואת הלאוד ואת הצריכה של הטוויטרים - כי ככה שומעים אותו יותר אנשים מבחוץ :?

תבינו - יש אוכלוסיה קטנה שבאמת מחפשת את האיכות ממערכות סטריאו לרכב.

כל השאר מחפשים את הדאווין - גם אלה שקונים אותן, גם אלה שמוכרים אותן.

זה השוק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...