Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מחשבים כינון מחדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי ביטוח מקיף שאין בו כינון אוטומטי לאחר תביעה.

האם ניתן לדעת מה המקסימום % שאני יכול לשלם לכינון מערך הרכב?

לדוגמא, אני רוצה לחשב כמה יעלה לי כינון אם רכב ששווה 50,000 ש"ח והייתה תביעה על 10,000 ש"ח חצי שנה לאחר תחילת הביטוח?

פורסם

בדוגמא שנתת עלות הכינון מחדש תיהיה כעשירית מעלות ביטוח לשנה שלמה.

הרעיון מאחרי כינון מחדש הוא שאתה צריך לבטח מחדש את הפיצוי שקיבלת מחברת הביטוח, מהרגע בו תוקן ע"י החברה ועוד מועד סיום הפוליסה.

אם הפיצוי שקיבלת מחברת הביטוח הוא 10,000 ש"ח והרכב שווה 50,000 ש"ח, הרי מדובר בחמישית משווי הרכב. תקופת הביטוח שנותרה היא חצי שנה, כלומר חצי מתקופת הביטוח על הרכב.

ובסך הכל - חצי כפול חמישית שהם עשירית משווי של פוליסה מלאה לשנה שלמה.

במקרה שלך לא יהיה כינון מחדש, כלומר במקרה של חלילה פגיעה נוספת ברכב באותה השנה החלק שכבר קיבלת פיצוי עליו איננו מבוטח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה,

בהתייחס לשורה האחרונה בדבריך:

אם נפגעה דלת ספציפית והוחלפה/תוקנה - האם זה אומר שאם תהיה עוד פעם פגיעה באותה הדלת - היא לא מכוסה כלל ?

או שחברת הביטוח תתייחס לכך שעכשיו הרכב מבוטח בחסר ולכן כל פגיעה באשר היא תהיה מכוסה רק ב-90 אחוז ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כפי שאני מבין את העיקרון היבש - האופציה הראשונה היא הנכונה.

מצד שני, לשמחתי הרבה טרם נתקלתי אישית בבעיה כזאת כך שאין לי מושג מה יקרה עם חברת הביטוח בפועל.

פורסם

לפי החישוב שלך המקסימום שאני יכול להוציא הוא חצי מעלות ביטוח לשנה שלמה?

(כי מעל 50% משווי הרכב זה כבר מוגדר total loss)

פורסם

כן.

אם היה מקרה ביטוחי יום אחרי שנכנסה הפוליסה לתוקף והנזק היה של 49% - תשלם על בערך חצי מהפוליסה.

פורסם

לדעתי אתה טועה.

אם סכום הביטוח הוא 50,000, זה אומר שהפיצוי המקסימלי שתקבל במשך תקופת הביטוח הוא 50,000.

לכן אם דפקו את הדלת ושילמו לך 10,000, ואחרי כמה זמן שוב דפקו את אותה דלת, אז אתה תקבל שוב 10,000, לא שקל אחד פחות.

מה שקורה אחרי כל מקרה ביטוח ותביעה זה שתקרת הפיצוי קטנה, זה הכל.

ואין כאן שום קשר לביטוח בחסר.

• תוכן חדש...