Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר ל B-AMP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש ברשותי את הציוד הבא:

2 מגברים: NAKAMICHI PA4100, AUDISON LRX 4.1,

מונו: AUDISON LRX1.1K

2 סטים של קומפוננט : HERZ HI ENERGY שמיועדים לקדימה וסט MBQ QSC213 לאחורה.

סאב: IDMAX 12

ר"ד: ECLIPSE CD7100 .

האם אני יכול לעשות חיבור בי אמפ עם הציוד הנ"ל?? או שאני צריך לקנות מגבר חלש יותר לטוויטרים ואם כן איזה מגבר?

תודה לכל העוזרים גל:-)

פורסם

אין צורך.

כדי לא לפגוע בטוויטרים יש להנמיך את הגיין ביציאות המתאימות ב-HU (מה שמכשירים שבנויים לבי-אמפ מאפשרים).

לאחר מכן בזמן הכיוונים יש להעלות את הגיין דרך ה-HU, ורק אם הגעת ל-0 ועדיין אין עיוות להשתמש בגיין של המגבר.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אפשר הסבר על הגיין המדובר בHU ,כי אני אקטיבי עם PRS וחבר אקטיבי עם CLARION775 ואין לנו שמץ על מה מדובר.:?

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

הנקמיצ'י יותר ממספיק,הוא לבד יכול לשמש כמגבר לטוויטרים וגם למידבאסים.

אם יורשה לי לשאול גל,איך הגעת למוצרי הי-אנד כאלה בלי לדעת מה הם שווים?

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

roni_p -

אני יכול לענות לגבי הקלריון - באותו תפריט שבו נמצאים הקרוס-אובר וה-TC יש אופציה בשם Speaker Gain.

שימושי מאד גם כאשר המגבר בנוי לקבל פחות ממה שמוציא ה-HU. למשל - מגבר שמצפה לקבל עד 5V ו-HU שמוציא 8V לערוץ הם מתכון לקליפינג של האות. הנמכת הגיין ב-HU תפתור את הבעיה.

Magenta Workshop

פורסם

רוני, זה לא הגיין, כמו שהוא מדבר על הנחתת יציאות, קלאריון פשוט קראו לזה אחרת.

בכל מקרה, עדיף קודם לכוון את הגיין במגבר שיהיה מתאים להפעלת טוויטר, אחרת אם מהגברה פאסיבית שהגיין נמצא יחסית גבוה, תחליט להגביר טוויטר, תישאר על אותו הגיין, לא כזה נכון לעשות.

גל, בשביל לעבוד ב בי-אמפ על המגברים שיש לך, אתה תצטרך לוותר על הרמקולים האחוריים, הבי-אמפ ישתמש בארבעת היציאות של הנקמיצ'י שלך על הסט הקדמי [זוג ערוצים לטוויטר, זוג ערוצים למידבס].

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

+1

כמובן שדבר ראשון מורידים גיין במגבר בכל מקרה.

אבל - אף פעם אי אפשר להיות יותר מדי זהירים ולכן כדאי להנחית (ותודה על התיקון) גם ב-HU, לפחות כאשר מדובר בטוויטרים.

Magenta Workshop

פורסם
הנקמיצ'י יותר ממספיק,הוא לבד יכול לשמש כמגבר לטוויטרים וגם למידבאסים.

אם יורשה לי לשאול גל,איך הגעת למוצרי הי-אנד כאלה בלי לדעת מה הם שווים?

עד כמה שאני יודע, המגברים הם לא HI END.:?

אבל הם ברמה גבוהה אין צל של ספק.

פורסם

פשוט ראיתי את המחיר בארץ 3500 שקל אז ישר אמרתי לעצמי :shock:.

פורסם

בקשר למוצרים הם אכן לא היי אנד אבל הם ברמה גבוהה.

הנקמיצ'י מגבר מצויין וחבל שהוא מתומכר בצורה כזו בארץ.אבל מה לעשות ככה זה בארצנו.

roni_p לגבי שאלתך בקשר לרכיבים ואיך הגעתי אליהם: את הנקמיצ'י שמעתי בסט אף כשהוא הגביר סט של מורל אילייט 6 2 חלקים אצל חבר וגם פה המליצו לי עליו אחרי ששאלתי לגבי שאר הרכיבים הרבה התיעצות עם חברי הפורום הנהדרים וקריאה רק אח"כ עשיתי החלטות.

אז אם הבנתי נכון הנקמיצ'י יגביר 4 טוויטרים (2 של הסט הקדמי של הרץ ו 2 של MBQ QSC )

האודיסון LRX 4.1 יגביר 4 מידבסים (2 של הסט הקדמי הרץ ו 2 של MBQ QSC )

והמונו של אודיסון יגביר תסאב. ???...

תודה לכל העוזרים....:-)

• תוכן חדש...