Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה 2008 - אורות ביום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום רב לחברים,

הדלקת אורות ביום - לפי החוק שלנו קצת בעייתית בקורולה 2008 - כי האורות של לוח בקרה גם מונמכים. זה מאוד נוח בלילה, אבל לא מתאים לנהיגה ביום. למישהו אולי יש כבר תשובה לבעיה הזאת?

תודה!

פורסם

בהרבה רכבים הדלקה של האורות ביום תגרום לעמעום

בלוח המחוונים והבקרות כך שתצוגות כמו שעון וכו' נעלמים לגמרי

אין עם זה הרבה מה לעשות נסה לשחק עם כפתור העמעום במידה ויש אחד כזה בקורולה

ולהביא אותו למצב מקסימום אולי זה יעזור,

אני תמיד הייתי מכבה את האורות הראשיים במאזדה כדי לראות מה השעה...:cry:

פורסם

כיוון של העוצמה למקסימום פותר את הבעיה. עושים את זה מהכפתור הימני בלוח השעונים (זה של הספידומטר).

תלחץ עד שתגיע לתצוגה של העוצמה, ואז לחיצה ארוכה כדי לשנות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אתה יכול לכוון את העוצמה של האורות בכפתור הימני כמו שאמרו, רק כאשר הפנסים דולקים,כי רק אז יש את הפונקצייה של העוצמת אורות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אתה יכול לכוון את העוצמה של האורות בכפתור הימני כמו שאמרו, רק כאשר הפנסים דולקים,כי רק אז יש את הפונקצייה של העוצמת אורות.

עכשיו זה עבד!!

תודה!!!

פורסם

אני קצת גולש על השירשור הזה אבל מצאתי איך לבטל את הציפצוף המרגיז של החגורה.

הביטול הוא לא קומבינה אלה דיגיטלי ככה שלא צריך לעשות שום נזק לאוטו ותמיד אפשר להחזיר את זה.

אני בדקתי את הנושא על קורולה 2008 אבל זה אמור לעבוד על רוב סוגי הטויוטה משנת 2000 +- מעלה.

אני לא יודע אם זה מעניין אנשים אבל אם מישהו כן מעוניין אני אפתח נושא חדש שמסביר איך לעשות את זה.

פורסם

הדרך הכי פשוטה לבטל את הצפצוף המעצבן היא לחגור את החגורה, לא? :roll:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...