Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה לדלת של חדרים בתוך הבית זאת עם המפתח אפס

אני רוצה להחליף לצילנדר אחר

מישהו יודע אם יש צילינדר שמחליף את המפתח אפס למפתח רגיל

תודה מראש

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

יש לך מנעול מהסוג העתיק ? חור גדול שאפשר להציץ דרכו?

כדי להחליף את זה לצילנדר רגיל , אתה צריך להחליף את המכלול כולו של הידית והמפתח .

יש מנעולים קטנים שנכנסים לתוך מנעול ישן , ונועלים את זה בפני מנעול 0 , יש לי כאלה , אבל אני שומר אותם .

בגדול , צילנדרים ומנעולים קונים בטמבוריות , אם תגיד מאיפה אתה אולי יוכלו לשלוח אותך גם לכאלה סבירות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לא צריך להחליף את הידית אלא את כל המכלול הפנימי שכולל את הלשונית,

כי במנעול של מפתח 0 הצילינדר מובנה במכלול.

לא ברורה לי השאלה של איפה קונים, כי קונים את זה בחנויות לחומרי בניין, ACE, הום סנטר, סופרמרקטים גדולים ומה לא...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא מספיק להחליף את המכלול והצילינדר (את הידית אין צורך להחליף). ברוב הדלתות הפנימיות גם הפתח בדלת עצמה (הדיקט או העץ) מותאם למפתח אפס, ויש צורך לקדוח מחדש. אם זה פורניר, זה כאב ראש.

פורסם

שמר, אפשר שאלה?

נצל"ש,

יש לי ארונות מטבח די ישנים, שלא לומר עתיקים, ללא ידיות בדלתות העליונות. האם אפשר לקדוח בפורמייקה, אם אני רוצה לשים ידיות ? אני חושש לשבור את הפורמייקה.

תודה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אייל ושמר , לא התכוונתי לידית עצמה אלא למנגון שלה יחד עם המנגנון של המנעול ( זה יחידה אחת )

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אפשר לקדוח בפורמייקה עם מקדח דק וחדש (חד), במהירות איטית.

אני הייתי מנסה לקדוח עם מברגה כדי להמנע מפיצוץ הפורמייקה ומתחיל עם מקדח 4 מ"מ בערך.

הכי טוב לפרק את כל הדלת ולקדוח עם מקדחת עמוד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
שמר, אפשר שאלה?

נצל"ש,

יש לי ארונות מטבח די ישנים, שלא לומר עתיקים, ללא ידיות בדלתות העליונות. האם אפשר לקדוח בפורמייקה, אם אני רוצה לשים ידיות ? אני חושש לשבור את הפורמייקה.

תודה.

אתה רק שאלה, מה? אני רק רצפט.

למיטב זכרוני, פעם ראיתי נגר שעובד בשיטה הבאה:

פרק את הדלת, השכב אותה, שים מעל מקום הקדח חתיכת עץ נוספת (עם חור מוכן בקוטר זהה), והעבר את המקדח דרך החתיכה הנוספת, אל הדלת שברצונך לקדוח. כך יהיה לך קידוח מדוייק.

מעבר לזה, יש מקדחי עץ מיוחדים, השתמש בהם (ראה את המאמר הבא):

hss_bit.jpg

אחרי שתשבור את הפורמייקה בדלת הראשונה והשנייה - תוכל תמיד לפנות אל חבר פורום אספנות, אבי נוף. האיש נגר במקצועו :wink:.

פורסם

זהו רצפט טוב לכל קידוח שהוא בעץ או חומר דומה.

אפשר גם להדביק מראש מסקנטייפ במקום הקידוח, לסמן את הנקודה

על גבי המסקנטייפ ולקדוח. אפשר גם להצמיד משני הצדדים עם קליבות

חתיכות עץ שלמות ולקדוח דרכן את החור - במקרה הזה אין סיכוי לפוצץ

את הפורמייקה, אבל לך תמצא את המיקום המדויק בשיטה הזאת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
שמר, אפשר שאלה?

נצל"ש,

תודה.

אין שום בעיה.

אני הרכבתי ידיות במטבח עם דלתות פורמייקה ללא שום בעיה (מקדח חדש של 4 או 5 מ"מ - אין צורך ביותר מזה בשביל ידיות למטבח).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...