Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת רכישה מסוחר רכב, תעשה חיפוש. נטחן אינספור פעמים.

בעיקרון, יותר מומלץ לקנות רכב פרטי מידיים פרטיות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה לא משנה מאיפה אתה קונה ....תמיד יש סיכון שתידפק , ולא חסרים פה סיפורים על אנשים שקנו מפרטי

רק שהפרטי איפס את המחשב ובמכון לא עלו על התקלות . יש מגרשי טרייד אין שהם מורשי יבואן כמו אוטודיל

או טריידמוביל . הם גם סוחרים אבל שווה לבדוק אם הם נותנים אחריות על מנוע או גיר . בקיצור תחרוש פה על הפורום כדי

שתהיה מודע לסכנות ובהצלחה בחיפוש .

פורסם

אני הייתי במגרש שלהם בחוצות המפרץ, כמה ימים לפני שהזמנתי את הפאביה.

חשבתי בהתחלה לקנות רכב משומש כדי לא לספוג את ירידת הערך וכ'.

מבחינת השירות- שירות מעולה, נתנו לי להסתובב במגרש הגדול באין מפריע. על כל רכב היה דף A4 עם פרטים (מנוע, סוג גיר, ק"מ וכ'). תתפלא- יש שם מציאות.

אני ראיתי שם יונדאי גטס 2006 דור ראשון בצבע ירוק, מנוע 1600 סמ"ק, אוטומטית כולל מגנזיום, הדגם המאובזר ביותר GLS מיד ראשונה, בעלים פרטיים וק"מ נמוך מאוד יחסית לשנתון. הם היו מוכנים שאני אקח את הרכב במיידי לבדיקה אפילו ללא שום בעיות.

לא קניתי בסוף בגלל צריכת דלק גבוהה שיש לגטס (באתי בהתחלה במטרה לחפש פונטו ולא היה משהו נורמלי).

בכל מקרה לא לקנות רכב ללא היסטוריה מתועדת (קבלות, ספר טיפולים וכ'. סכנה לזיוף ק"מ)

פורסם

יש לי נסיום עם הסניף בנס ציונה.

אבי רכש שם גטס שנת 2004 ב-10K מתחת למחירון (סוג של מבצע או משהו) הרכב היה עם 60000 ק"מ מהשכרב, השירות היה אדיב, הם נתנו אחריות וכו' הרכב יצא מושלם בבדיקה.

אחרי כשבוע התברר שיש תקלה בקונסולת נהג עם כפתורים של פנסי חירום וכל מיני כאלה - הבאנו להם את הרכב והם תיקנו במקום ללא בעיות.

לסיכום - נסיון טוב למדי.

פורסם

stio הגטס שראיתה הייתה 2004

הכל אופן אוטו סנטר הם זרוע המכירות של חברת הרץ השכרה וליסינג

עם כל הרכבים ישנה אחריות למנוע וגיר

תלוי השנתון הם גם נותנים אחריות לעוד מספר מערכות עקריות כמו מערכת היגוי,בולמים,קירור,מיזוג אויר,מערכת הדלק,כל מערכת החשמל כולל המצבר,והכל לשנה שלמה

החברה מאוד אמינה ופועלת השקיפות מלאה

פורסם

מבחינת המשפחה שלי , שלהם ניסיון רב עם אוטו סנטר ( ניסיון רב = 4 או 5 רכבים , לא זוכר בדיוק ) ותמיד היו די מבסוטים מהשירות ומהמוצר .

פעם אחת כשבאתי לראות עם דוד שלי את אחד הרכבים ראיתי תיקוני צבע ומרווחים בבודי ( פרונט ) לא שווים וכו'... וזאת שניסתה למכור לנו טענה בכל תוקף שלא היה כלום בפרונט . אולי לא היתה מכה חזקה בפרונט , אבל לטעון שלא היה כלום ? אני אולי מטומטם אבל לא עד כדי כך . רז ושמר - שתקו .

בכל מקרה , שוב בכל קנייה מהם לא היו בעיות .

כמו שאמרו קודם , זאת למעשה חטיבת המכירות של הרץ ואם אינני טועה ובכלל כל העסק שייך ליענק'לה שחר ולא לאיזה סוחר נוכל .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

תודה לכולם

על הבעיתיות קניה מסוחר הינני יודע ואף צינתי בתגובתי וניסיתי לברר האם הם: "ש מגרשי טרייד אין שהם מורשי יבואן כמו אוטודיל

או טריידמוביל "

תודות לכולם

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

פורסם

האוטו המוצע הוא פיאט פנדה (): שהיה בהשכרה (אינני זוכר החברה)

כל הרכבים שעליתי עליהם שמקורם בהשכרה תמיד התחושה שעברו מרחק גדול יותר

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

• תוכן חדש...