Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת רכב בסכום של 15 אלף (גג) .

ראיתי מיצובישי, ממשפחה אמינה שטיפלה ברכב במוסך מורשה כולל כל הטיפולים הדרושים בזמן. הבעיה היא שהרכב עבר תאונה לפני 10 שנים (הרכב אצלהם 11 שנה יד 3) ובעקבות כך קיבל ירידת ערך של 5 עד 7 אחוז. הפגיעה היתה מאחור, תא המטען נמעך והיה צריך לתקנו.

בעל הרכב לא הסתיר זאת ואמר שבבדיקה במכון יתכן שיגידו שיש פגיעה בשאסי (הוא מעולם לא בדק זאת והוא לא רוצה להתחייב שלא ולצאת לא דובר אמת) ושהוא יהיה מוכן לרדת במחיר (כרגע הוא דורש מחירון אבל זה רק על מנת לנפות אנשים לא רציניים). בנוסף הרכב שנת 94 מנוע 1600 ועשה 120 אלף מה שאומר שבוודאי אאלץ להחליף גיר בקרוב (זה רכב אוטומט)...

השאלה היא במידה ויש פגיעה קלה בשאסי אם כדאי לקנות רכב כזה? וכמה להוריד מהמחיר אם כן?

יש המלצות לרכבים אחרים אמינים שאולי כדאי לקנות (אני סטודנטית ואני צריכה רכב לנסיעות קצרות)? זה ממש סיפור למצא רכב במצב נורמלי...

תודה לכולם!!!

פורסם

ראשית את צודקת, אכן לא קל בכלל למצוא מכונית טובה בתקציב כזה. יש המון זבל שמסתובב בשוק ועומד למכירה.

וספציפית לגבי הרכב הזה - אם אני מבין נכון מדובר במיצובישי סופר-לאנסר אוטומטית. הגיר של הרכב הזה אכן עלול לגרום לצרות ואם לא הותקן קולר לגיר האוטומטי אז בהחלט אפשר לצפות הוצאה רצינית בכיוון הגיר בזמן הקרוב. את עצם קיומו של הקולר קל מאוד לבדוק.

בסך הכל הקילומטראז' של הרכב נמוך מאוד עד כדי חשוד. האם יש לבעלים קבלות שמעידות על הקילומטראז' שעבר הרכב? העובדה שהרכב החליף זוג בעלויות בשנתיים הראשונות שלו על הכביש קצת מחשידות, בצירוף עם הקילומטראז' הנמוך זה קצת חשוד. לא סיבה לפסול על הסף, אבל בהחלט כדאי לבדוק.

ולגבי הפגיעה מאחור, אם לא מדובר בפגיעה בשלדה אלא רק תיקון לרצפת תא המטען מדובר בפגיעה שבעלת משמעות כספית בלבד, וזה לדעתי פחות קריטי במקרה שלך. הרבה יותר חשוב לקנות רכב מטופל ותקין.

ואחרי כל זה, לדעתי יש רכבים טובים ומתאימים יותר לסטודנטית שזקוקה לנסיעות עירוניות קצרות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התשובה!! החלטתי לרדת מהרכב הזה ולחפש רכב קטן יותר. כמו ג'אסטי, סוויפט אולי אקסנט עם פיג'ו ופונטו אני מפחדת להתעסק.

ממש קשה למצא משהו טוב וכבר ראיתי כל כך הרבה מכוניות...

• תוכן חדש...