Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין מה רע ברכב אפור - אה כן, זה לא הצבע שלו

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תריץ חיפוש בEBAY

subaru legacy 93 gauges

תראה אם יש אפשרות לרכוש לרכב הזה כזאת ערכה.

אופן ההרכבה בעצם זהה אבל שתדע שמדובר בעבודה מאוד עדינה, מילימטרית.

למען האמת כרגע ההדבקה של הלוח בספידומטר אצלי לא טובה והספידומטר לא מזיז את המחוג עד שאני אתקן את ההדבקה (השעון עובד תקין לחלוטין - רק המחוג של הספידומטר).

אתה יכול לגשת לכל מכון ספידומטרים שיעשו לך את העבודה בשבילך, אני בחרתי לנסות בעצמי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפרופו - אם תביטו טוב טוב בתמונות שסיפקתי אתם תראו את הלוח המקורי לעומת הלוח החדש אתם תוכלו להבחין בכך שאכן המיקום של הספרות בלוח המקורי נמוך יותר ב20 קמ"ש מהלוח החדש.

זה גורם לי להרגיש שאני נוסע ברכב ציטר - ה80 שלו עוקף את כל המכוניות האחרות

:lol: כי זה בעצם 100 קמ"ש - עכשיו זה באמת לא משעמם לנהוג בקורולה.

חוץ מזה רכב רטוב הוא רכב כבד יותר, אז שאלה לי אליך יוסי - רכב רטוב יהיה יותר מבודד?

:-D

פרויקט באמת חמוד,מאשר לקנות לדים לחבר להם נגדים וגם בקושי רואים.

והקטע של המהירות? קצת מפחיד פתאום אתה תשכח שיש את בעיה הזו ואז תיסע 10-20 קמ"ש מעל המותר ופתאום פלאש...

אז צריך לרשום בפתק ליד הלוח שעונים איזה תזכורת קטנה שתזכיר לסוע קצת יותר לאט. ושוב כל הכבוד

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם

בקשר למהירות זו ממש לא בעיה -

1. אני מכיר את הרכב כמו כף היד ואני יודע את גבולות המהירות שלו לפי הסל"ד.

בכביש פתוח הרכב הזה נוסע 90 קמ"ש על 2 טור ו100 קמ"ש בין 2.2 עד 2.5 טור

אם אני כבר מגיע ל2.5 ואני עוקף מכוניות אני יודע בוודאות שזה 110 - כל מה שמעל ה2.5 וכמעט ה3 טור זה כבר 120.

בתוך העיר אני פשוט נוסע רגוע ונותן לחוגה ליפול מתחת ל2 טור ואז אני יודע שהסיכוי לקבל פלאש הוא אפסי כי הרכב על 60 ולא יותר.

זה רכב מעולה וברגע שלומדים להכיר את ההתנהגות שלו גם מגלים שהוא מאוד עיקבי.

2. GPS - נותן חיווי למהירות הנסיעה - זו גם אפשרות.

ברור שכל מה שרשמתי למעלה הוא זמני בלבד ואני מתכוון כבר בזמן הקרוב לתקן את ההדבקה של הלוחית הזאת - צריך לשייף שם מילימטר של פלסטיק בשביל שהלוחית תשקע למקומה ואז הכל יסתדר - כל שאר החוגות עובדות תקין.

Pioneer TS-X150

פורסם

יפה יפה...בהצלחה בהמשך

וכן GPS נותן מהירות מדויקת(יש האומרים שזה יותר מדיוק ממהירות שהאוטו מראה).

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם

מר בחור..תתחדש כל הכבוד לא ילדותי בכלל...כל מה שעושה ת'רכב טיפה יותר שונה ומוציא

את המראה הרגיל והפשוט זה שיפור לטובה =) עכשיו יש סיכוי שאתה עוזר לי לימצוא

לרנו 19 שנת 94?ראיתי אצל בחור אחד לפני שנתיים ברכב כזה גם תאורה לבנה יפה אבל

אין לי מושג מאיפה משיגים..מישהו יכול לעזור?

פורסם

ניסיתי בEBAY אבל לא מצאתי כלום.

גם בשביל הבחור עם הלגאסי - לא מצאתי כלום לגבי מכוונים.

אתה יכול לנסות את הלינק הבא:

http://www.needforspeed.co.uk/pages/sbv_c.asp?Type=1&Vehicle=RN_1901&User=NFS

האתר www.needforspeed.co.uk הוא אתר מעולה ואפשר לעשות חיפוש לפי רכב - search by car

ולמצוא לפי היצרן והמודל את כל השיפורים אשר האתר הזה מסוגל להציע.

מעבר לזה, אם לא תצליח למצוא - כדאי שתקפוץ למכון מכוונים (בכל עיר צריך להיות לפחות אחד באזור התעשייה - אני יודע שבחולון יש לפחות שניים טובים) ותתייעץ לגבי פתרונות חלופיים אם ניתן ואני בטוח שניתן - תלוי בעומק הכיס שלך.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...