Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי איביזה שנת 2000, כל פעם שאני לוחץ על פדאל הקלאץ' יוצא צליל חזק של חריקה. הצליל לפי דעתי יוצא מכיוון הפדאל. ריססתי ים שמן על כל המכלולים שקשורים לפדאל, גם מתחת למכסה מנוע וגם על הדוושה עצמה ולא עוזר. אני משתגע. יש המלצות?

פורסם

אני פה לא כדי לפתור את הבעיה אלה רק כדי להגיש לך שהיה לי כזה גם בפולו 1.0 98 (בסוף מכרתי את הרכב ולא פתרתי את הבעייה) :(

ואני יודע גם שכבל מצמד של איביזה הוא אחת המחלות שלה, אם עוד לא בדקת את מוזמן לעשות את זה.

בהצלחה

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

פורסם

אם תשים לב פתחתי שירשור כזה בדיוק לפני כשבוע

יש לי פולו 16v שנת 2001 עם בעיה דומה לשלך (אצלי הרעש

מתחיל כ-20 דק לאחר תחילת הנסיעה)

הייתי אתמול במוסך רון, ורון אמר לי שלמרות שהרעש מגיע מאזור הדוושה

הבעיה היא דווקא בקלאץ' עצמו (הוא הגדיר זאת כקלאץ' "עייף") והוא זה

שמפעיל עומס על הדוושה, מה שורם ליצירת רעש החריקה.

ההמלצה שלו הייתה, להשאיר את המצב כפי שהוא למרות הרעש המציק,

וזאת מפני שהחלפת הקלאץ' עולה בסיביבות 2000 ש"ח שאין טעם להשקיע

אותם כרגע...

ד"א אני ממליץ לך ללכת אליו גם כן לשמוע חו"ד.

פורסם

כבל קלאצ'! חיפוי הפלסטיק החיצוני שלו עשה את שלו והוא משתפשף באחד ה"קיפולים" של הכבל

אין שום קשר למצמד!

אם לא נלמד איך נדע

• תוכן חדש...