Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכב דלות תקציב ועדין רצון להגיע לרכב יחסית חדש ויחסית לא מרובה קילומטרז חשבתי על פונטו , ראיתי הצעה מענינת על גטס ונסעתי על גטס ומצאתי אותה כברת קניה

לאור פרסום גדול על קיה ולאור העובדה שהפרסום בתשלומים הוא כמו מחירי שאר המכונית ולא מופקע של 106 (כפי שמופיע באתר2) הרי שעלתה האופציה לקנות ריו

בדיקת הנמתונים ביד2 ואפילו מבחן נסיעה שנערך ע"י הגה לכאורה אוטו מומלץ גם העיצוב יפה- אך אלו רכבים חדשים (משנת 2007)

התקציב לרכישה נע סביב 25-40אלף ש"ח

מה שמענין אותי היא אמינות (לא לבזבז זמן במוסכים) ועלות אחזקה זולה (צריכת דלק , טיפולים)

לא מצאתי כמעט התיחסות לרכב בפורומים השונים

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

פורסם

מודה ומתוודה - לא מכיר את דגם הריו עצמו. אני רק יודע שדגמי קאיה לאחרונה הגיעו לישראל הם ברמה אחרת מאלה ששווקו כאן לפני שנים מספר. אז אם מדובר ביד שניה ורכב מעט ישן - לא יודע אם כדאי.

לאחי יש גטס 2006 והוא מקלל כל רגע שקנה את האוטו. יחסית לסופר מיני - הרכב זולל דלק ובתור מי שנהג בו לא אחת, לא ממש התרשמתי מהרכב, מרמת גימור, מהנוקשות בנהיגה ומדברים בסיסיים שחסרו בו (אולי דבילי אבל אני חושב שאם אני מתיז מים על השמשה הקדמית, אני רוצה גם שהווישר יעבוד מיידית ואוטומטית, ולא אצטרך להפעילו בנפרד.... הרי בשביל מה התזתי את המים?!).

הפונטו רכב חמוד, ככל שהדגם ישן יותר - כך הוא צפוי להרבה יותר תקלות מרכב קטן אחר. שוב מניסיון של חבר טוב. בכל מקרה, רכב אידיאלי לעיר, חסכוני.

הפאביה בעיני היא ליגה אחרת, למרות שהיא גם ממשפחת הסופר מיני. לא פירטת איזו פאביה אתה רוצה, אבל מדובר (בעיני) בפולו משודרגת. אולי זה יעלה עוד כמה לירות, אבל יהיה שווה כל אחת מהן. אמין, איכותי, חזק. רכב טוב שאילולא השם של "סקודה" בישראל, היה זוכה להרבה יותר הצלחה, זולת המוניות למיניהן.

פורסם

לאחיך יש גטס אוטומטי?

על האוטמוטי נכתב כאן רבות לשליליה

הבנתי שהידני לא כך הוא

פורסם

בתקציב הזה מבין האפשרויות - פאביה או פונטו. פאביה יהיה קשה יותר למצוא. מהריו תשכח - לא באותה הרמה, כנ"ל הגטס.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בתקציב הזה מבין האפשרויות - פאביה או פונטו. פאביה יהיה קשה יותר למצוא. מהריו תשכח - לא באותה הרמה, כנ"ל הגטס.

הריו חזקה יותר בהרבה וגדולה יותר - איננה טובה מהפונטו ? שהוא די עגלה?

• תוכן חדש...