Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש מדינה דפוקה ללא תקנה.

בוא לא ניסחף.

אוסרים פה דברים מסוימים באופן גורף, מהרבה סיבות. חלקן היסטוריות, חלקן אידיאולוגיה פוליטית ארכאית, חלקן קשורות למנטליות של קהילה בגטו וחלקן נובע מהטמטום וחוסר המקצוענות של הרבה אנשים שכביכול מבינים או חושבים שהם מבינים.

בארה"ב, ואני מניח שגם בבריטניה, אדם רגיל, נורמלי,מן הישוב, לא יחליף נפח מנוע מבלי לוודא שזה בטיחותי. בארץ מחפשים קומבינות.

בארה"ב לעומת זאת, הרוגים בתאונות דרכים זה סטטיסטיקה. בארץ זו טרגדיה לאומית. לאמריקאים נהרגים כל יום חיילים בעירק. הם לא מודיעים את שמותיהם ולא מסקרים את הלוויות. אצלנו זה לא היה עובר. אנחנו בוכים על כל חייל.

אם בארה"ב איזה אידיוט הרג חמישה כי הרכיב מנוע רב הספק לאוטו דל בלמים - הוא האשם. בארץ מיד מחפשים את זה שאישר לו לעשות את זה.

כל זה לא מוריד מהצורך להיות פחות חאפרים מחד ולשחרר את ההגבלות הדראקוניות שיש על כל נשימה מאידך, אבל לא הייתי פוסל באופן כוללני ופסקני כפי שעשית.

נמרוד

פורסם

טוב, אולי נסחפתי קצת בניסוח.

אני לא נגד פיקוח, כל עוד המטרה של הפיקוח היא לאשר מה שאפשר בתוך גבולות הבטיחות, ולא לפסול הכל באופן גורף. יש לנו אפילו מנגנון שמסוגל לבצע פיקוח כזה - בדיקות מכון התקנים.

אם החוק היה מתיר שינוים קלים אוטומטית (נגיד עד הגדלת כוח המנוע עד 10% כפי שהוזכר) , ומעל לגבול הזה מחייב בדיקה של מהנדס שיפעל מתוך קריטריונים ברורים ולא שרירותיים, אז זה כבר היה שיפור גדול מאוד על המצב של היום.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

כרגע מתאכסן אצלי קרוב משפחה חובב נהיגה מקנדה.

קצת דיברנו על נושא שינויי מבנה...

תתנחמו התקנות בקנדה קשוחות משלנו!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

רפי אני מכיר רכב זהה שנת 84 שנמכר לחלקי חילוף ב 2000 ש"ח

המנוע ברכב הוא מנוע V-6 לכן אם "נדלקת"על הרכב אז יש לך אפשרות לסדר את נושא הרשיונות

אבל כמו שאמרתי קודם לכן יותר פשוט לרכוש רכב אחר אני תמיד מעדיף רכב אספנות שכל ההוצאות מוזלות למה לרכוש רכב ב 10000 ש"ח ולשלם הוצאות רישוי וביטוח בסך 4000ש"ח לשנה לעומת רכב אספנות שההוצאות השנתיות מגיעות ל 1200 ש"ח בשנה

רפי בכל מקרה צור איתי קשר

ליאור

פורסם

היופי שבכל הסיפור, שהמוכר מאמין בצידקתו ובחוקיות הרכב למישעי.

אגב, לטענתו, כל מי שחושב אחרת, סתם אידיוט שלא מבין כלום...

סיטרואן CX 2400 משנת 1979, ממתינה להיותה בת 30...

• תוכן חדש...