Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,וצהריים טובים לחברי הפורום!

הרכב המדובר הוא : רנו 19 ,1800 סמ'ק ידנית,דגם מנוע f3p ,עברה כ 139000.

התופעה המדוברת היא כזאות: מידי פעם כשאני מניע את הרכב יוצא לי מהאגזוז כמות נכבדה של עשן לבן,עכשיו אני יודע שעם זה קורה בבוקר אז זה נובע ממים שיש בדוד אחרי הלילה.

יצא לי להריח את העשן ,ואין לו ריח של שמן או דלק,והעשן יוצא רק בזמן שהסטרטר מסובב את המנוע ,וכשהמנוע מונע אז זה נפסק.

לעומת זאת אצלי זה גם קורה באמצע היום,אבל לא תמיד,לפעמים גם אחרי נסיעה שהמנוע חם,ולפעמים שהאוטו עמד כ 4 או 5 שעות בשמש,כמו היום למשל.

אבל בנסיעה לא יוצא טיפת עשן לבן,גם בנסיעה מאומצת בסל'ד גבוהה,

הרכב לא מעבד מים או שמן,כמובן שאין טחינה בפקק,השמן זהוב ונקי,ללא בועות,הרכב לא מתחמם,נוסע מצויין,סוחב מעולה.

לפני 1000 ק'מ הרכב עבר טיפול טיימינג+מותחן לטיימינג+טיפול 10000 אלף הכולל: שמן מנוע בצמיגות 10W40 , פלטר דלק ,החלפת מים , פלטר שמן (חליפי), פלטר אויר לא הוחלף מכיוון שיש לי פלטר פתוח ,הוא עבר רק ניקוי יסודי. וכמובן פלאגים מתוצרת NGK. והוחלף גם מצמד.

עכשיו מה לדעתכם הסבר לתופעה?

וכמובן שעשיתי חיפוש אבל לא מצאתי מקרה הדומה לשלי.

תודה לכול המגיבים. והמשך יום נפלא!

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אם אין איבוד נוזל קירור ו/או שמן מנוע יתכן מצב של גומיות שסתומים יבשות.

הנושא נטחן כאן בפורום הזה עד דק,ערוך חיפוש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מישהו? :roll:

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

הייתה לי פגו 306 שנת 96 עם בעיה כמו שלך

הרכב פשוט הוציא כמויות עשן לבן בהתנעה ובנסיעה כלום והוא סחב מעולה.

ההבדל הוא ששלי אכל הרבה זמן.

שים לב שהרכב שלך לא אוכל שמן מאז הטיפול שעשית

וכנראה שגם לא תצליח לעבור טסט כמוני

ההבחנה של המוסך הייתה המנוע גמור-ושום תוסף לא עזר אבפילו לשמן ולדלק.

פורסם

גם אצלי במאזדה זה קרה בזמנים שהיה קר(הרכב עבר 156 אלף ק"מ)

במוסך אמרו שאין בעיה וזה טבעי,

ובטסט הרכב עבר בלי בעיות מיוחדות.

תמיר.

פורסם

אם העישון הוא רק בהתנעה ,זהו סימן של שאיבות שמן ממובילי שסתומים.

הפתרון הראשוני הוא: "החלפת גומיות שסתומים" תפתור את בעיית העישון (אם מובילי השסתומים לא שחוקים ).

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אין לעשן ריח של שמן והוא גם לא בגוון כחלחל.

• תוכן חדש...