Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

עוד שבועיים בערך אני מתכנן לקנות רכב. אני מבקש את העזרה שלכם בקשר לשאלות שאני צריך לשאול את המוכר בקשר לרכב, כמו טיפולים, שמן וכל הדברים האלה כי אני ממש לא מבין בזה. אני לא רוצה שאנשים יעשו עלי קומבינות.

גם רציתי לדעת איך כל העניין של העברת בעלות הולך. כמה זמן זה לוקח, ומה עוד צריך לעשות חוץ מזה בקשר לקניית אוטו ממישהו פרטי.

תודה לכל העוזרים:-)

פורסם

תהיה יותר מדויק , מהם המחירים שעליהם אתה מוכן להשקיע על הרכב?

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

ערכתי לך את הכותרת והוספתי סימני פיסוק להודעה שלך כדי שתהפוך לקצת יותר קריאה ומובנת.

אתה מוזמן להתחיל את החיפוש שלך בשרשורים הדביקים שבראש הפורום. יש שם המון מידע לגבי מה לבדוק ואיך אפשר ליפול, חוזים לזכרון דברים ושאר תופינים.

בנוסף חשוב לספר לך שבמחיר כזה כנראה שתקבל רכב ישן, עם קילומטראז' גבוה והמון בעיות. לא שזה מה שצריך להפחיד אותך או להרתיע אותך מלקנות רכב אבל זה כן אומר שאתה צריך להכין בנוסף ל7000 השקלים שכבר יש לך עוד כמה אלפים טובים לתיקונים מיידים ויישור קו. וזה עוד לפני שהזכרתי ביטוח חובה וצד ג' שיעלו לך באזור ה3500 ש"ח לשנה.

לגבי העברת בעלות - זה לוקח שלוש דקות וחמישים שניות בדיוק בסניף הדואר הקרוב לביתך, אם הכל תקין. עולה משהו כמו 108 ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הסיפור עולה 187 שקלים צריך להצטייד בתעודות זהות לך ושל המוכר

וזהו , מאזדה ב7 אלף זה מחיר מצוין !!!

אבל יהיה לך המון השקעה על האוטו כזה,

חפש פונטו קטנה וחסכונית שהחלקים שלה זולים בהרבה

המון הצלחה

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם
ערכתי לך את הכותרת והוספתי סימני פיסוק להודעה שלך כדי שתהפוך לקצת יותר קריאה ומובנת.

אתה מוזמן להתחיל את החיפוש שלך בשרשורים הדביקים שבראש הפורום. יש שם המון מידע לגבי מה לבדוק ואיך אפשר ליפול, חוזים לזכרון דברים ושאר תופינים.

בנוסף חשוב לספר לך שבמחיר כזה כנראה שתקבל רכב ישן, עם קילומטראז' גבוה והמון בעיות. לא שזה מה שצריך להפחיד אותך או להרתיע אותך מלקנות רכב אבל זה כן אומר שאתה צריך להכין בנוסף ל7000 השקלים שכבר יש לך עוד כמה אלפים טובים לתיקונים מיידים ויישור קו. וזה עוד לפני שהזכרתי ביטוח חובה וצד ג' שיעלו לך באזור ה3500 ש"ח לשנה.

לגבי העברת בעלות - זה לוקח שלוש דקות וחמישים שניות בדיוק בסניף הדואר הקרוב לביתך, אם הכל תקין. עולה משהו כמו 108 ש"ח.

יש מצב שעבדו עליך...

לי, בפעם האחרונה עשו את זה ב2 דקות ושלושים ושבע שניות.

פורסם

למה האונו פחות מומלצת? לדעתי בתקציב הזה האונו היא בחירה מצויינת. אפשר להשיג און במחיר נמוך בהרבה מ-7K ולהשקיע את השאר ביישור קו. רכב זול ופשוט, חלפים זולים, וזה רכב שהוכיח שרידות עם השנים ומשמש הרבה סטודנטים וצעירים "תפרנים".

פורסם

פונטו 95 אפשר למצוא באיזור ה 8-9 שזה טיפה מאמץ מבחינה כספית אך הנאה מובטחת ...

המון הצלחה !

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם
למה האונו פחות מומלצת? לדעתי בתקציב הזה האונו היא בחירה מצויינת. אפשר להשיג און במחיר נמוך בהרבה מ-7K ולהשקיע את השאר ביישור קו. רכב זול ופשוט, חלפים זולים, וזה רכב שהוכיח שרידות עם השנים ומשמש הרבה סטודנטים וצעירים "תפרנים".

הפונטו עדיפה על האונו כמעט בכל מובן, כולל אמינות ועלות אחזקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום לך,

מציע לך לרכש פיג'ו 205, רכב אמין עם מלאי גדול של חלפים בשוק,

צריכת דלק נמוכה ומתאים לקהל יעד כגון:חייל, סטודנט, תלמיד.

אם זה עונה על דרישותיך, צור קשר בהודעות פרטיות.

כל טוב ובהצלחה

סוזוקי 1984 GR 650

טויוטה אוריס היברידית 2016

יונדאי I35 2011

• תוכן חדש...