Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב פיג'ו 106 XSI נפח 1.4 מודל 94.

לאחרונה התגלתה תופעה מוזרה שקודם לא היתה. אפשר לנסוע כמה שרוצים, הרכב לא מתחמם. ברגע שעוצרים ומכבים את המנוע לאחר כדקה יוצאים מים מפקק הרדיאטור.לפני הנסיעה אני ממלא מים בדיוק כמה שצריך, כלומר אין עודף מים.

הוונטה עובדת, החלפתי מכסה מים חדש לרדיאטור,הוצאתי והחזרתי את הטרמוסטט, בדקתי את משאבת המים בשיטה הישנה והטובה.

למרות זאת לא התגברתי על הבעיה. אשמח לקבל רעיונות.

תודה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לפי דעתי, כדאי לך לעשות בדיקת לחצים במנוע ולפני זה לוודא שפקק ששמת אכן מחזיק לחץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלום דוד.

זה פקק מתכת שנסגר בחצי סיבוב עם 2 פינים וראש משושה של בוקסה?

אם כן, אז אצלי המעצורים של הפינים של הפקק התעוותו ולכן אצלי היתה נזילה בכיבוי של המנוע(יתכן שגם באמצע נסיעה), הפתרון היה לא לסגור את הפקק עד הסוף, כך שהפינים לא יגיעו למעצורים, זה לא פוגם ברמת הסגירה של הפקק.

מקווה שזה עוזר.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

הפקק החדש הוא של ברלינגו לא רשום עליו כמה באר.בעל חנות החלקים שאני עובד איתו, אמר שזה מתאים.

לפני החלפת הפקק החדש המצולם, החלפתי פקקים ממכוניות נוסעות. אותו הרכב XSI, 106 ראלי, סיטרואן סקסו VTR.mittכל הפקקים הוציאו מים.

amitt, הפקק הראשון היה פקק מתכת שנסגר בחצי סיבוב עם 2 פינים וראש משושה של בוקסה.

דוד.

תמונה.jpg

פורסם

אם כל הפקקים הוציאו מים- תפסיק להחליף אותם:)

אני כמעט בטוח שהבעיה דומה למה שהיה אצלי, ונובעת מעיקום של מסילות הברזל שעליהן נתפסים הפינים,

כמו שכבר אמרתי, הפתרון שלי היה ללחוץ את החלק המעוגל של מוט מברג בעזרת פלייר פטנט על הפינים, כדי להיות בטוח שהם יבצעו את עבודתם ויצמידו את הפקק למסילה,

כשראיתי שגם זה לא עוזר, פשוט סגרתי את הפקק חצי מהדרך, כלומר לא עד שהפינים נעצרים במעצורים- זה הפסיק את הנזילה כאשר הרכב חנה אחרי נסיעה.

תנסה, מעניין אם זה יעזור.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

לא הגיוני, אם הרדיאטור סתום ורקוב המנוע אמור היה להתחמם. אני חוזר וכותב גם לאחר 50 ק"מ ומעלה הרכב לא מתחמם.

amitt, מחר אנסה את מה שכתבת. מעניין למה הבעיה מופיעה רק לאחר כיבוי המנוע.

דוד.

פורסם
לא הגיוני, אם הרדיאטור סתום ורקוב המנוע אמור היה להתחמם. אני חוזר וכותב גם לאחר 50 ק"מ ומעלה הרכב לא מתחמם.

amitt, מחר אנסה את מה שכתבת. מעניין למה הבעיה מופיעה רק לאחר כיבוי המנוע.

דוד.

דוד חברי הטוב ששואל שאלה היפתותית, ובוודאי יודע את התשובה.

הלחץ הקיים במערכת, עולה מיד עם הפסקת פעולת המנוע, והפסקת סירקולציית המים על ידי סחרור משאבת המים, שעבודתה הפסיקה עם הפסקת פעולת המנוע.

במכסה ובשפתיים ישרות ברדיאטור תקין, הלחץ ננגרם במערכת עם הכבוי, מעלה את מכסה הלחץ, ומאפשר מעבר אדי מים, שהןפכים לטיפות עם התקררותם, ישירות למיכל העבוי.

במכסה רדיאטור לא תקין, או בעל אטימהה לא מושלמת, המים פורצים החוצה מאיזור המכסה.

זהו ההסבר והוא מכוון לחסרי הידע בעיניני רכב הבודדים הקימים בפורום, ולא מיועד לחברי דוד מזר כמובן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

דניאל חברי, דוד מזר שהבעייה היתה קיימת גם לפני החלפת המכסה לחדש, מה שמציבע על האפשרות שעמית רמז, שהבעייה לא מקורה במכסה אלא, בשפתים של פיית הרדיאטור.

בברכה

מביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בפיזו הענין פשוט - יוצא מהצינורית עודפים? הבעיה בפקק

יוצא מהאיזור של הפקק? הבעיה היא אכן כנראה בפינים שמחזיקים את הפקק ובשפה של הצינור עצמו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

היה לי את זה בדיוק באותו רכב 106xsi מנוע1400 שנה 94 גם אני החלפתי כול מני פקקים וזה לא עזר לי אבל בסוף אמרתי שאני קונה פקק ממוסך מרכזי והכול יסתדר..

סיאט איביזה קופרה 1.8T 20VT

פורסם

שלום

המכסה החדש [של ברלינגו] הוא המכסה המקורי והוא מתאים לה . 106

הבעיה ראדיאטור סתום שעשוי לטמטם אותך. פרק ושלח לניקוי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...