Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשמוע את חוות דעתכם על הרכיבים הנ"ל:

סאב: kicker cvr12

ומגבר: S4.400.4ו Lightning Audio

לגבי הרכיבים האלה דיברתי עם מישהו שמבין והוא אמר לי שהרכיבים האלה מצויינים יחסית למחיר שלהם.(ולא ביקשתי ממנו הצעת מחיר או משהו, סתם מישהו נייטרלי שעזר לי ולא מקבל בונוסים על רכיב מסויים שהוא מוכר)

ועוד דבר קטן שרציתי לדעת: האם כדאי לחבר סאב+ זוג קומפוננט למגבר 4 ערוצים (מעמיס על המגבר יותר מדי וגורם לו להכנס לפרוטקשן או שזה לא קורה הרבה?!?!?!) או לקנות כבר מונובלוק אבל צריך עוד כסף בשבילו.. כי סאב ומגבר אני יכול לקנות אבל עם אני אוסיף מונובלוק זה כבר ייקר את העסק.

ולא לשאול לגבי תקציב אני רק רוצה חוות דעת.

מה דעתכם? תודה.

פורסם

במחיר הזה של הגבר היתי ממליץ לך לחפש 75.4 של גיביאל או 4200 של מאק אודיו מיד שניה. יותר אכותיים ויותר חזקים.

גם בגישור הם יחזיקו יותר טוב את הקיקר המדובר..

מומלץ יותר הקיקר C12 150rms שינוצל יותר טוב עם המגבר. אלה אם כן אתה מתכוון לבצע שידרוג בעתיד.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

ממש לא. אם כבר אולי אמרו הפולס אודיו 4400 הוא החיקוי של המאק אודיו והפולס מגבר מדבקה.

מעניין מי אומר שהמאק אודיו מגבר מדבקה :roll:

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

אז אתם אומרים לקנות את הרכיבים הנ"ל ולקחת את הסאב c12 במקום ה cvr ?

c12 ינוצל יותר טוב איתו ולא ייכנס לפרוטקשנים?

פורסם

סאב 150 RMS זה ממש לא בדיחה, אלא אם כן אתה רוצה לפוצץ את הרחוב בבסים. תלוי מה הדרישות שלך. שמעתי סאב 150 RMS של Planet Audio מותקן בתא מטען של רכב סדאן, מוגבר ע"י 150 RMS והוא נשמע פצצה בתוך הרכב. פשוט מעולה.

מה גם שעל קיקר C12 שהוא גם 150 RMS יש דעות טובות מאוד. שוב, תלוי מה הדרישות.

פורסם

תשמע הדרישות שלי לא כל כך גבוהות אני לא רוצה להרעיד שכונות ובלוקים אלא לשמוע טוב בתוך האוטו עם באס נקי , ונראה לי שהסאב הזה יספיק.. עכשיו איזה מגבר אתה אומר שיוכל להחזיק זוג קומפוננט+ הסאב cvr12 ?

פורסם

דווקא עם הCVR12 הייתי הולך יותר לכיוון הSPL מאשר SQ

סרווין ווגה היה הבחירה שלי אחרי המון בדיקות,אף אחד מהסאבים לא נתן לי בדיוק את מה שרציתי

גם חד מהיר וחזק גם עמוק ומרגש כשצריך

לדעתי סאב מדהים במיוחד לאור מחירו

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

איזה דגם הסרווין ווגה?

כי ראיתי בזאפ , והמחירים שלהם בשמיים ויש רק אחד שהוא במחיר סביר אבל לפני 4 שנים!!

• תוכן חדש...