Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי בכביש 6 בפורים האחרון. לא קיבלתי עדיין הוראת תשלום.

פרק הזמן שחלף סביר? שכחו? משהו אחר התפספס?

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

אני חושב שאכן השתבש משהו, לפי דעתי עבר זמן רב מידי(אני מקווה שלא תקבל קנס כמו המקרה של יוסי פרנקוס ).

במקרה שלי לאחרונה, פרק הזמן היה חודש פחות או יותר(לוקח זמן עד שהם מקבלים פרטים ממשרד הרישוי).

אולם אני יצרתי מיוזמתי קשר עם המוקד, ובקשתי לא "לשכוח" לשלוח לי חשבונית לכתובת העדכנית שלי.

אכן החשבונית היגעה לאחר חודש והחוב שולם.

לייצירת קשר- כביש 6 : 03-9081111 / 6116 *

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אם זאת הפעם הראשונה בכביש 6, אכן לוקח להם מעט זמן.

אני לא זוכר אם בפעם הראשונה שנסענו עברו 2-3 חודשים, אבל כן זה הגיע למצב שהתקשרנו אליהם לבקש קבלה.

פורסם

נסעתי בסוף דצמבר/תחילת ינואר על כביש 6.

בקשת התשלום הגיעה ב16 למרץ עם מועד אחרון לתשלום של ה21 למרץ (שילמתי בסוף ב23 או 24).

בכל מקרה, בפעם הראשונה אכן לוקח להם הרבה זמן.

והאתר שלהם לא מעודכן בעליל. פחות משבוע לפני שקיבלתי את בקשת התשלום בדקתי אותו ולא הופיע חוב למספר הרישוי של הרכב שלי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כשאנחנו נסענו בו החוב הגיע אחרי כשלושה חודשים וגם זה אחרי שפעמיים התקשרנו ווידינו שהכל בסדר ושהם לא "שכחו"- אין מה לעשות לוקח להם זמן עד שהם מחדשים את הרשימה ולכן עובר זמן,חבל רק גורם ללחץ שמה פיתאום תקבל קנס גדול בגלל שפספסת את מועד התשלום בגלל שקיבלת את החוב יומיים לפני התאריך האחרון.

אני ממליץ לך כמו כולם להתקשר ולברר מה קורה, לא יעשה שום נזק. שיהיה בהצלחה.

פורסם

צודקים.

התקשרתי כמומלץ לאנשי כביש 6 והתשובה היתה(אחרי שבדקו לפי מס' הרכב שלי) שהתשלום יצא בסוף יוני. יותר משלושה חודשים אחרי שנסעתי.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

• תוכן חדש...