Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע ספציפית ברכב הזה אבל ככלל, תעקוב אחרי הצינור העבה העליון של הרדיאטור שהולך אל המנוע - באיזור החיבור שלו עם המנוע אמור להמצא בית הטרמוסטט + הטרמוסטט בתוכו.

פורסם

אז זהו חשבתי שזה גם שם יש שם את התרמוסטט שזה עם כניסה של 2 חוטים אליו והוא יושב על הכניסה של הצינור הזה למנוע מין יציקה כזו נראה לי של ברזל שעליה יושב היוניט ואליה מחובר הצינור,עכשיו מצד ימין של היוניט טיפה יותר למטה נמצא עוד חלק כזה שנראה כמו יוניט רק בטיפה יותר קטן ממנו ומתחבר אליו חוט יחיד שדרך אגב ראיתי שחלק ממנו גלוי כאילו חתכו ניתקו וחיברו עוד הפעם מתישהו..אז זה התרמוסטט ?

וכמה אמור לעלות בערך כזה חלק לסוזוקי סוויפט?

והכי חשוב כמה מעלות הוא צריך להיות?(שאני אדע מה לבקש)?

תודה רבה.

פורסם

בוא נתחיל מזה, הטרמוסטט הוא חלק מכני ושום חוט חשמל לא מתחבר אליו.

את הטרמוסטט אתה לא יכול לראות מבחוץ כי הוא נמצא סגור בתוך בית בטרמוסטט.

מחיר של תרמוסטט תחליפי נע בין 50 ל-100 שקל, ואם אתה הולך לקנות לבד, תבקש משהו שהוא לא סיני.

אם אתה מחליף טרמוסטט לבד אתה תצטרך קודם לנקז את מי הקירור במערכת, אח"כ לפרק את בית הטרמוסטט, להוציא את הטרמוסטט הישן ולשים את החדש ביחד עם אטמי גומי שתקבל ביחד איתו.

יתכן גם שמתי שאתה ממלא חזרה מי קירור תצטרך גם לנקז אוויר, אבל זה לא בטוח.

הנה תמונה של טרמוסטט. הפלאנג' (לא בתמונה) שבתוכו הוא נמצא, הוא יציקת מתכת עם יציאה לצינור העבה העליון של הרדיאטור.

Wahler%20V6%20Thermostat.jpg

• תוכן חדש...