Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

יש לי מגבר קראץ' PZi 100.4 ועליו יושב סאב קיקר C12 בגישור...הוא מקבל קרוב ל200-250 RMS

אז עכשיו השאלה שלי היא ככה...אני יראה לכם ציור שעשיתי בצייר(סליחה על הכיעור יצא מכוער אבל העיקר תבינו) ותגידו לי אם זה סבבה ככה...ואם זה לא יהרוס לי את הסאב זאת אומרת שזה לא יותר מידי בשביל הסאב (אני דווקא אוהב איך ששומעים ככה גם בווליום גבוה וגם בנמוך) אבל בכל זאת אתם יותר מבינים ממני אז בבקשה ממכם תעזרו לי בקשר לזה כי אני רוצה לשמור על הסאב לאורך זמן ולא אחרי חודש להחליף אותו כי אני אחד ששומע שירים בוליום גבוהה

זה הציור:

http://www.siz.co.il/up.php?file=0dozlynttkoy.jpg

פורסם

חבר'ה אם אתם יכולים בבקשה לענות לי יותר מהר אני אשמח כי אני רוצה לשנות את זה עוד היום (אם תגידו לי שזה לא טוב) אם זה טוב אז שלום על ישראל.

תדה.

פורסם

אי אפשר לפי ציור לדעת מה ההשפעה על הסאב שלך.

אתה צריך לכוון לפי שמיעה.

באס בוסט רצוי ברוב המקרים בכלל לא להשתמש, הכפתור הזה מגביר את האות הנכנסת למגבר בתחום הבאס ויוצרת עיוותים שפוגעים בסאב - כמה שפחות יותר טוב.

את הגיין תכוון לפי שמיעה בלבד.

עוד טיפ - תחתוך את הסאב בLPF ותחתוך את התדר בהתחלה כמה שיותר נמוך (בדרך כלל 50 הרץ) ואז לפי שמיעה תנסה להעלות את התדר עד שתקבל תוצאה שנשמעת לך טוב ונקי.

אם קשה לך - תיגש למתקין מקצועי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כיוונתי את התדרים כמו שאמרת לי ואחרי זה הרמתי את הגיין ליותר מחצי וגם את ה-dB ליותר מחצי שתהם אותו דבר ואני אוהב איך ששומעים ככה ושומעים נקי לפי דעתי אין עיוותים גם בווליום גבוה מאוד אז בסדר?(מבחינת שמירה על הסאב)

ודרך אגב על כמה ה-dB אמור להיות? זה לא משנה אם הוא יהיה עד הסוף?

בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי.

פורסם

הבס בוסט אמור להיות אותו פוטנציומטר שאצלך נקרא db .

כנס לת'רד הזה (מהשבוע), תוכל לקרוא בו הסברים על מה זה BASS BOOST לעומת GAIN .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

עשיתי בדיוק מה שהיה רשום שם.

את ה-dB השארתי על אפס, אמרו שזה טוב.

את הGIN שמתי על יותר מחצי כי שזה היה על החצי בקושי שמעו את הסאב אז זה נראה לי סבבה ככה. אבל בכל זאת בקושי שומעים את הסאב על ווליום נמוך, בקושי שמים לב שיש סאב אבל ככל שאני מגביע יותר ויותר הסאב נשמע יותר ויותר חזק..זה טוב ככה? זאת אומרת שככה זה אמור להיות?

איך שכיוונתי קודם זה היה שה-GIN וה-dB היו בידיוק על אותו כיוון הם היו כמעט עד הסוף וככה שמעו ממש חזק את הסאב אבל הבנתי שזה לא טוב לסאב ולמגבר.

פורסם

תעזרו לי בבקשה. כיוונתי את המגבר כמו שהבנתי מכמה ת'רדים פה בפורום. את ה-dB הבנתי שלא טוב להגביע אז השארתי אותו על אפס..ואת הגיין שמתי יותר מחצי ועכשיו שומעים את הסאב ממש ממש חלש בווליום נמוך ובוליום גבוהה שומעים אותו חזק אבל לא כמו שכיוונתי פעם שעברה לפני שקראתי את הת'רדים.

הכיוון שלי היה ה-dB היה הרבה יותר מחצי והגיין היה בידיוק כמוהו ככה היו שומעים גם בווליום גבוהה וגם בווליום נמוך את הבאסים...אבל אמרו שזה לא טוב אז הנמכתי אז מה אפשר לעשות שישמעו את הסאב יותר חזק?

תודה לעוזרים.

• תוכן חדש...