Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי כבודו יפרט מה הוא זקוק, כמו כן, אולי כבודו יבדוק את שרשור החובה בהודעות הדביקות, או אז, אם היית עושה זאת מראש, ומתייחס כראוי, הכותרת היתה נראית אחרת, כך למשל "המלצה לחשמלאי רכב באיזור חיפה, לרנו קליאו B שנת יצור XY "

למה חשובה שנת הייצור? כי לעיתים ברכבים חדישים יחסית, לא כל חשמלאי יודע לגעת.

לפעמים יתכן ואחד מחברי הפורום יכול לדעת על "תקלה סדרתית/ריקול" לרכב מסויים משנת ייצור מסויימת, מה שעלול לעזור לך.

כך למשל, ראוי לרשום מה הבעיה , זאת מעבר לבקשה להמלצה, כי יתכן ואתה רוצה חשמלאי , אבל יש אפשרות להפניה אחרת.

אור לכל זאת, אנא פרט, ובפעם הבאה פעל לפי כללי הפורום ואיך רושמים כותרת.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היי דני,

הרכב שנת 99.

בגלל שנשבר לי פנס הבלימה העליון מברד נכנס גשם שעשה לי בלאגן. עכשיו ישנה בעייה עם האורות בזמן בלימה ואיתות יחד.

להבא הכותרת תהייה בהתאם. לא חשבתי שנתון רכב בקליו B הוא כזה עקרוני.

שוב תודה.

פורסם

ואם אתה מחפש בחיפה, בעיר, אתה יכול לגשת למוסך "מלמד" ברח' יפו 100 , טל'8511494/8535106/8511917 גש לבחור בשם יואב , או לצביקה, אמור שנשלחת על ידי.

גש להיכן שיותר נוח וקרוב.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני תודה על ההמלצה.

מלמד זה באתו מתחם איפה שמצת אור לא? כי אם כן אז את צביקה אני מכיר אישית. עושה פלאים לכל הקשור למיזוג ברכב.

לפי המלצתו של רפי ניגשתי אל גרשון - מכנו אור בקרית חיים .

היה קצר שאובחן ותוקן במהירות.

תודה! :-)

• תוכן חדש...