Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר NAKAMICHI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למקצוענים ומבינים במגברים האם תוכלו לתת לי קצת מידע מה טוב במגבר NAKAMICHI 4.100 ולמה הוא עולה כל כך יקר?

תודה על המאמץ:arrow:

פורסם

אתה יכול להכנס לAMPGUTS - תחפש את האתר שלהם בגוגל - תמצא מייד, ותראה את הפנים של המגבר הזה ואיך הוא בנוי.

זה מגבר מעולה, עומד בהצהרות שלו אם לא אנדרייטד בכלל.

שמעתי כמה סטים מוגברים על המגבר הזה, לכל המערכות האלה היה דבר אחד מאוד משותף צליל מאוד פתוח חי ונקי, אימג'ינג טוב - בקיצור מגבר נהדר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

NAKAMICHI = חברה טובה איכותית = איכות זה לא בזול :-) (משלמים על מה שצריך)

לגבי האם זה שווה את מחירו?

לא!

אני לא חושב שהמגבר הנ"ל מספק את הסחורה מאשר כמה וכמה מגברים אחרים בקטגורייה שלו ואף יותר זולים ממחירו

(בוא נאמר ככה NAKAMICHI של היום אלו לא מה שהיו פעם... ופעם הם היו האמת לדעתי יותר טובים מאשר היום)

:roll:

פורסם

אני רק רוצה לדעת על סמך מה אתה אומר את זה?

על סמך ביקורות רבות שאפשר לקרוא ברשת?

או על סמך כמה חברי פורום שכנראה המוצר לא היה לגמרי לטעמם שזה יכול לקרות גם עם מגבר של בראקס או לוקסמן או הליקס וכו' וכו'...

או על סמך ידע מעמיק ברכיבים שמהם נקמיצ'י בונים היום את הרכיבים שלהם לעומת פעם?

אכן המגברים שלהם יקרים יחסית לשוק אבל אתה שוכח שאתה גם משלם כאן על מותג אחרי שכל הדברים כבר נאמרו.

אני מודה שבין נקמיצ'י כזה שאם אני לא טועה עולה פלוס מינוס שלוש אלף שקל לבין קיקר ישן וטוב כמו שלי שהיה עולה כחדש 2300 שקל אני מעדיף את הקיקר - אבל זה רק בגלל טעם אישי, לא בגלל שהנקמיצ'י לא שווה את זה.

וכמובן - זאת רק דוגמא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נכון בוודאי ולכם אמרתי

שנקמיצ"י מגבר איכותי חברה טובה אבל יש תמורה לזה וזה לא מחיר זול

היו לי 2 מגברי נקמיצ"י ודגם מעל הדגם המדובר פה בשרשור

השאלה עם יש לו והוא מעוניין להשקיע אז אין ספק מגברים איכותיים וטובים

בסופו של דבר החלטה שלו!

:roll:

פורסם

הזדמן לי לשמוע את המגברים שלהם שיוצרו בשנת 88, המגברים עובדים עד עכשיו אגב, מגבר איכותי ושווה כל שקל, וגם שמעתי על אותם רכיבים את המגבר חדש 2004-2003 ויש הבדל , גם בעל המערכת אומר כך, כנראה שמה שהיה זה old school אך שמעתי ממישהו שאלפיין מייצרים את הסדרה החדשה של נקמיצי.

פורסם
NAKAMICHI = חברה טובה איכותית = איכות זה לא בזול :-) (משלמים על מה שצריך)

לגבי האם זה שווה את מחירו?

לא! למה ? כי אתה החלטת ? למה אתה חושב שמגבר מונו כן שווה את מחירו ?

אני לא חושב שהמגבר הנ"ל מספק את הסחורה מאשר כמה וכמה מגברים אחרים בקטגורייה שלו ואף יותר זולים ממחירו

אתה מכיר את המגבר המדובר ? או שאתה מדבר משמועות על מגברים אחרים של נקאמיצי ?

(בוא נאמר ככה NAKAMICHI של היום אלו לא מה שהיו פעם... ופעם הם היו האמת לדעתי יותר טובים מאשר היום)

אאל"ט זה המגבר שהיצרן של זד אודיו תכנן ובנה לנאקמיצי , ולכן הוא מקבל מחיר כזה כי הוא באמת אחד המגברים הטובים שיש . שאר המגברים שלהם שלא תוכננו על ידו , לא ממש שויים משהו

בברכה יהודה

• תוכן חדש...