Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית לבחור צעיר עד 4000 ש"ח -מה אתם ממליצים??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לה"ו

שלום לכולם-הייתי מעוניין בחוות דעת שלכם לקניית מכונית עד 4000 ש"ח - עם נפח מנוע צנוע מ-1000 עד 1400 , שתהיה יחסית קומפקטית כמו ה-ג'אסטי וכו' - ואמינה יחסית למחיר .

אשמח לחוות דעת כלומר בחירת מכונית ולמה..

תודה רבה לכם !!

פורסם

שלום לחבר.

אני קניתי לפני 4 חודשים פז'ו 309 ב-5000 ש"ח. חוץ מבעיות שאני גרמתי לאוטו בגלל טיפשותי וחוסר הבנתי (אלטרנטור), וטיפולים שיזמתי לעשות (קניית מצבר חדש+ טיימינג), אני נוסע יום יום באוטו כ-100 ק"מ ודי מרוצה ממנו.

האוטו לא נחשב שיא האמינות אבל אני מרוצה ממנו חוץ מצריכת הדלק שהיא 1 ל-10 (מנוע 1600).

בקיצור אתה יכול לרכוש כמוני את ה-309 שיכולה לפנק מצד אחד, אבל להכניס אותך להרפתקאות מצד שני, או ללכת על רכבים משנות סוף ה-80\ תחילת ה-90 כמו:פיאט אונו, פורד פיאסטה, סוזוקי סוויפט, סובארו ג'אסטי, סיטרואן AX, פז'ו 205...

לסיום, אל תשכח שגם אם תמצא רכב ב-4000 שקל, ההוצאות לא יסתכמו בזה. תוסיף ביטוח חובה+צד ג', טסט, טיפולים שוטפים, דלק, וקצת כסף בצד לקילקולים שעלולים לצוץ (אחרי הכל מגוון הרכבים שאתה יכול להרשות לעצמך הינם ישנים למדי, ותמיד קיים בלאי שנובע משחיקה במשך זמן כלכך רב).

פורסם

אני ממליץ לא לקנות רכבים בסכומים כאלה.

זה כמו להכנס למיטה חולה - כל הזמן צריך לתקן משהו אחר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הרכב הכי שמור שתצליח למצוא בתקציב שלך הוא המומלץ ביותר.

זה באמת לא משנה באיזה מודל מדובר, לא בסכומים האלו.

ותשמור עוד כמה גרושים בצד לתיקונים שבוודאי יגיעו בשלב כזה או אחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצטרף להמלצה של FEREZ לגבי ה309.ה1400 עליו אני נוסע מדי פעם בעבודה,עושה 1:14 מחוץ לעיר,מנוע מצויין שלא אוכל שמן,ותצורה נוחה של 5 דלתות.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

• תוכן חדש...