Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה הגיוני שחום המנוע יורד מתי שמופעל המזגן?

אני אתן דוגמא:

אני נוהג ברכב עד שמגיע מצב שהמנוע בטמפ' עבודה (לא ידוע לי נתון במספרים, לפי המחוג נמצא באמצע)

כאשר אני מפעיל את הזמן וממשיך לנסוע/עוצר המחוג יורד לאט לאט כאילו המנוע מתקרר.

האם זו תופעה רגילה? אם כן מהי הסיבה לכך?

האם יש בעיה ברכב?

ג'ימיניב!

פורסם

אם התרמוסטט היה תפוס (על מצב פתוח כמובן), האוטו לא היה מתחמם לחצי בנסיעה רגילה (אני מניח - כביש מהיר ולא פקקים בעיר).

בדוק אם הוונטות פועלות כל הזמן בזמן הפעלת המזגן. אם כן, אולי שם טמונה הבעיה. שים לב, יש רכבים שבהן הוונטה באמת פועלת כל הזמן, לא יודע איך זה באקסנט.

ברוב הרכבים יש נוסף על יוניט חום גם יוניט "לחץ" על מעבה המזגן, שמפעילה את הוונטות כשהלחץ במערכת מיזוג גדול וצריך לקרר את המעבה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אם המחוג יורד, אך מעט, ולא באופן קיצוני, הרי שזה תקין.

מדובר בקירור המנוע הנובע ממאורר המזגן, שמקרר ומוריד לחצים במע' המיזוג , תוך כדי כך באותו הזמן, ובגלל המיקום הפיזי המקבילי של רדיאטור המנוע ומעבה המזגן, הוא מקרר את נוזל הקירור של המנוע, על כן המחוג יורד.

אם הדבר קיצוני, יש לבדוק מדוע מע' הקירור מאפשרת זאת.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ברר קודם עם עצמך, איזו פעולה אתה עושה בדיוק.

"הפעלת מזגן על חימום" זו פעולה/הגדרה בעייתית, כי אתה לא צריך להפעיל את המזגן (ללחוץ על כפתור AC) בשביל להפעיל חימום, אלא רק לסובב את כפתור הטמפ' ל"חום".

כדי להפעיל מזגן ממש (להכניס את המערכת מדחס-מעבה-מאייד) לפעולה ,מה שמאפשר קירור פנים הרכב ביום קיץ חם, אתה צריך ללחוץ על AC. לשם חימום אין צורך ללחוץ על כפתור זה.

האם אתה לוחץ עליו בהפעלת חימום? נסה להפעיל חימום ללא לחיצה על הכפתור , ודווח.

(ניחוש שלי, הרכב לא יתקרר כמו שציינת).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...