Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים אחוריים בסוזוקי בלנו.

אמיל221
שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום.

יש לנו רכב סוזוקי בלנו, 98.

מאחורה יש רמקולים (רואים אותם מהבאגז') אבל על המגש לא רואים (הם מוסתרים או עם בד אקוסטי/הגיע ככה מהחנות).

האם אפשרי לשים שם 6X9? יש לנו רמקולים+הגבהה אז זאת לא בעיה.

איך אפשר לבדוק האם זה בד אקוסטי או כל דבר אחר? את הכל אני יכול לעשות לבד רק צריך לדעת מה הבד הזה שיש.

למי שיש ניסיון שיעזור לי בבקשה.

תודה, אמיל.

Kia Sportage, 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שמתי פעם בבלנו רמקולים 6*9 במגש האחורי. אצלי זה היה ללא הגבהות ודרש חיתוך של המתכת.

זאת אומרת שאפשרי לשים, נכון? (שיהיה מקום בין המושבים לבין השמשה האחורית).

אצלי יש הגבהות+רמקולים לכן חיתוך לא דרוש פה.

רק הבעיה היא, להוציא את ה"בד" הזה שיש שם.

Kia Sportage, 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין צורך להוציא את הבד, אלא רק לחתוך את הפח ואת הבד שעליו ביחד לגודל הרמקול שאתה מעוניין בו.

ישנו במגש האחורי מקום ל6X9 רק תוודא שהחיתוך לא קרוב מדי לשמשה, כדי שיהיה נוח להבריג את הרמקול לפח.

חוץ מזה אין לך צורך ברמקול גדול יותר רק קנה 6.5 איכותיים יותר מאלה שהגיעו עם הרכב.

בהצלחה

יניב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני צריך את הרמקולים 6X9 בעיקר בשביל באס (אין סאב).

אני יודע שאפשר לחתוך, ניסיתי לעקוף את זה ולא לחתוך, זה נראה יפה ככה ולא רוצה לחתוך.

זאת אומרת שאין מה לעשות אלא להישאר עם מה שיש או לחתוך?

Kia Sportage, 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי בוצעה יחסית עבודה יפה בחיתוך וההתקנה נראתה לא רע בכלל, כמו רמקולים מקוריים. שמתי בזמנו 6 על 9 של פיוניר, סדרה כחולה ושמעו נחמד מאוד יחסית לחיבור ישיר ל HU.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לחתוך רק את הפח ולהתקין את הרמקולים מלמטה ככה לא רואים אותם אבל נשמעים פחות טוב או לחילופין לחתוך גם את הריפוד ולהתקין מלמעלה ולקבל תוצאה טובה יותר בכל מקרה זה אחד הרכבים הקלים להתקנת 6X9 (כאלה שצריך לחתוך פח).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...