Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי ברכב מסוג סובארו DL מבציר 87, עם גיר רגיל וכ-128 אלף קילומטרים.

הרכב נקנה לאחר התחבטות ארוכה, כמה פספוסים ו-3 "כמעט"-ים.

אשמח לקבל המלצה לסוג וצמיגות השמן המומלץ, הן למנוע והן לגיר,פלאגים - יצרן ודגם, נוזל קירור, מהי טמפ' הטרמוסטט.

כמו כן, כל פיסת מיד נוספת תתקבל בברכה.

הרכב, כאמור, סובארו DL שנת 87, וגיר ידני, קוד מנוע EA71.

הרכב אמור לעבור טסט בעוד כחודש, ולכן יישור קו ייבוצע ממש לפני הטסט (ברגע שיגיע הרישיון החדש).

נ.ב. בנתיים רשימת התיקונים כוללת צירייה שמאל, ו2 צמיגים.

פורסם

פלאגים:

:NGK

bp6es

BOSCH:

wr7dc

CHAMPION:

rn9ycc

מרווח 0.8 מ"מ

10W40 השמן 3.6ליטר

גיר 2.5 ליטר

מע' קירור 6.0 ליטר.

המידע הנ"ל נלקח מאוטדאטה

בקשר לשמן אני לא יודע עם כדאי לך בצמיגות הזו.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שלום רב!

בנוסף למידע הנכון של שי, אוסיף ואומר שניתן להשתמש בשמן חצי סינטטי, במידה והשסתומים הדראולים, ובמידה והמנוע, לא מראה סימני שריפת שמן, עשן לבן, והזעות.

נוזל קירור ניתן להשתמש בפרסטון, הנוזל הירוק ולא האדום, טמפרטורת התרמוסטט לא ידועה לי, המתן לתגובות נוספות.

מה עם פרויקט האאודי 80 זנחת אותו?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני מריח חלקי חילוף לאודי? :roll:

יש לי "ספר" שלם על הסובארו הזו עם כל המידע שאתה צריך (מעיין היינס) שקיבלתי פה מחבר פורום. בדרך אליך למייל.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

קודם כל, תודה רבה על התגובות, ועל המידה.

את פרוייקט האאודי לא זנחתי (אני לא אוכל לישון בלילה אם הייתי זונח אותו).

הבנתי שהרמה שאני רוצה להגיע אלייה באאודי היא מאוד גבוהה, ועל כן תעלה הרבה כסף, אבל יותר מכך, תדרוש המון השקעה של זמן.

כרגע, בגלל הלימודים, והגיוס הקרב ובא, אין לי זמן פנוי, אני פשוט צריך רכב בסיסי להתנייד עמו (אך ורק בגלל שאני מסיים 4 פעמים בשבוע בשעה 7 בערב - בעוד שאני מתחיל ב-8 בבוקר).

כרגע אני מחפש הייכן לאחסן את האאודי, עד שהמצב יאפשר לי לטפל בה (או המצב הכספי, ואז אמסור לשיפוץ מקצועי במוסך, או המצב מבחינת זמן פנוי+מקום, ואז אעבוד עלייה לבד).

פורסם

כרמל שלום רב!

ההמלצה טובה גם לאפלאוז שלך, ריכוז נוזל הקירור האדום של פרסטון , שונה מהירוק, וכמדומני, מותאם לרכבים חדשים יותר, אינני יודע בוודאות את ההבדל הכימי שלהם, המתן להבהרה למומחים גדולים ממני .

בברכה

צביקה

פורסם

הבנתי שהרכב הוא חביב הגנבים.

האם יש דרך למנוע גניבה, או לפחות לצמצם את הסיכוי לכך?

האם ניתוק הכבל בין המפלג לסליל נותן מענה לבעיה?

פורסם

אין שום דרך למנוע את הגניבה, אלא רק לעכב אותה.

אני ספגתי ניסיון גניבה אחד כאוב מאוד, שהותיר נזק קשה בדמות חלון שבור. בסובארו 3 דלתות החלון נדיר להשגה, והמכה הייתה השבתה לשבוע של הרכב.

בכל מקרה אני מציע לשים מנעול להילוכים על הילוך 5, קודנית עם ניתוק כלשהוא ומנעול להגה.

יכול מאוד להיות שברגע שהגנב יראה את הקודנית מהבהבת, את מנעול ההגה ורב בריח של ההילוכים - הוא פשוט יעדיף לחפש ליאונה אחרת.

מעבר לזה, שום טריק לא עובד.

פורסם

עוד דבר שרציתי לשאול (בעצם שני דברים).

האם ניתן להרכיב על הרכב צמיגים במידה 175\70\R13 או שהמידה היחידה היא 155\13, כלומר האם דרוש אישור, או שאני מחליף, ובטסט מבקש לעדכן ברישיון?

ועוד דבר, האם השס' ברכב הם מסוג הידראוליים, או מסוג מוטות דחיפים ו"פסנטר" שמאפשר כיוונם? (קראתי במקום כלשהו באתר שניתן לדעת לפי צבע הראשים - או מכסה השס', אז אצלי זה בצבע כחול\תכלת.)

פורסם

יורי עד כמה שזכור לי , מכסה שסתומים בצבע תכלת, מעיד על שסתומים הדראולים, אלא אם אני טועה, ואשמח לתיקון.

בברכה

צביקה

פורסם

לגבי הצמיגים - ניתן להרכיב את הצמיגים במידה הרחבה היותר - אך יש הסתייגות רצינית אחת - נדרשים ג'אנטים מיוחדים ברוחב 5 אינצ', ולא הג'אנט הרגיל המורכב על הרכב שלך - ברוחב 4.5 אינצ'.

הרכבה של הצמיגים הרחבים יותר על ג'אנט שאינו מותאם עלולה להסתיים רע.

יורי, תרים אלי טלפון - אני יכול להשיג לך כאלה ג'אנטים במחיר סביר ביותר.

אחרי שתיקח אותם ממני תלך ותרכיב איזה צמיגים שאתה רוצה - אבל אל תעשה את הטעות ותשים צמיגים רחבים על ג'אנטים רגילים...

פורסם
אני מציע לשים מנעול להילוכים על הילוך 5,.

לא מומלץ, עדיף תמיד להשאיר את מוט ההילוכים בניוטרל, כי אם מישהו ידפוק לך את הרכב הגיר יקבל מכה אנושה, וישברו כל גלגלי השיניים,

(אם אתה שם את אחד ההילוכים הקדמיים ומישהו נכנס בך מיקדימה והרכב ידחף אחורה אז הלך הגיר, כנ"ל גם על שילוב רוורס)

בקיצור קודן ומנעול גיר כשהרכב בניוטרל, ואימובילייזר, ואולי לחבר איזה מפסק בתא הנהג במקום מוסתר שרק שהוא יופעל אז יהיה סטרטר או שהמפסק ינתק אלמנט אחר ברכב.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לא כ"כ הבנתי מי אמור להיכנס בי כשאני בחניה.

בכל מקרה מ-1986 (שבה הותקן הרב בריח בסובארו שהייתה לי) ועד 2008 - לא קרה שום דבר מתרחיש האימים שלך.

לא יודע על סמך איזה ניסיון אתה מבסס אותו.

מה שבטוח - בהילוך חמישי הרכב לא יוכל להתניע אפילו.

• תוכן חדש...