Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין כזה דבר רשיון כביש.

טרקטורון יכול לקבל רשיון טרקטורון או רשיון טרקטור.

לי יש של טרקטורון...

בכל מקרה מותר לנסוע רק מגיל 17 וחצי, מה השאלה בדיוק?

בשביל רשיון של טרקטור אתה צריך להיות חקלאי ובדרך כלל עושים את זה רק לכלים מעל 500 סמ"ק

פורסם

זה אומר שהבעלים של הטרקטורון (או אחד מהבעלים הקודמים) שיחד איזה מושחת במשרד התחבורה על מנת לקבל רשיון כביש לטרקטורון.

אפשרי בהחלט (אך מעלה סוגיות חוקיות אתיות ובטיחותיות).

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

היתה תקופה שבארץ נמכר טרקטורון (נדמה לי של סוזוקי) שהיה בעל גל הינע ודיפרנציאל(!) ולכן הוא היה מורשה לנוע על הכביש.

הוא יובא לתקופה קצרה יחסית, בראשית שנות התשעים.

פורסם
אם יש כלוב התפחות אז הטרקטורון מורשה לכביש :wink::roll:

עד מתי אנשים ימשיכו לכתוב על דברים שהם לא מבינים?...

ישנם מספר דגמים מתוצרת סוזוקי אשר יובאו לפני לא קצת שנים המוגדרים ברשיון בטרקטור, בכדי לנהוג בהם יש צורך ברשיון טרקטור והם מורשים לנסיעה בדרכים עירוניות בלבד ובשטח חקלאי כמובן, בדיוק כמו טרקטור.

ישנם מדי פעם כאלה בלוח מודעות זה או אחר עם מחיר מופרך, בעיקר עקב היותם היחידים הניתנים לנסיעה בכביש.

בשנת 2002 יובא לארץ טרקטורון שאת הדגם המדוייק איני זוכר, בעל נפח גדול ומחיר לא קטן...אשר מוגדר ברשיון אף הוא כטרקטור ולכן ניתן לנסוע עליו בכביש עירוני וכן לחצות כביש בינ-עירוני ללא שטח הפרדה.

אין קשר לקשת התהפכות!

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
ישנם מספר דגמים מתוצרת סוזוקי אשר יובאו לפני לא קצת שנים המוגדרים ברשיון בטרקטור, בכדי לנהוג בהם יש צורך ברשיון טרקטור והם מורשים לנסיעה בדרכים עירוניות בלבד ובשטח חקלאי כמובן, בדיוק כמו טרקטור.

יש לך מושג איזה דגם זה היה?

פורסם
אין כזה דבר רשיון כביש.

טרקטורון יכול לקבל רשיון טרקטורון או רשיון טרקטור.

לי יש של טרקטורון...

בכל מקרה מותר לנסוע רק מגיל 17 וחצי, מה השאלה בדיוק?

בשביל רשיון של טרקטור אתה צריך להיות חקלאי ובדרך כלל עושים את זה רק לכלים מעל 500 סמ"ק

חחחחח איזה קטע כי גם לי יש רשיון לטרקטורון, הוצאתי אותו בגיל 16 ולא 17 וחצי ונסעתי על טרקטורון עם רשיון כביש המוכר עוד כמיול.

בלי קשר יש גם טרקטורונים עם רשיון כביש אבל לא אי אפשר להפוך כל טרקטורון לטרקטורון עם רשיון כביש, צריך שמי שמייבא ומוכר את הרכב ידאג לזה שלרכב שלו יהיה רשיון כביש (כמו עם המיול, ריינג'ר, טום קאר וכו...), יש גם טרקטורונים רגילים עם רשיון כביש אבל הם נדירים מאוד ואני מניח שגם נמכרו ככה, אחרי שאין לך רשיון כביש ברשיון רכב אני מניח שזה בלתי אפשרי להפוך את זה לרשיון עם רשיון כביש ואם אפשר אז זה בטח תהליך ארוך ומיגע ומלא בירוקרטיה ובטח צריך גם פרוטקציה כמו בכל מקום בארץ (חאפריזם).

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם
כל טרקטורון שהוא רשום בבעלות חקלאית אז רישיון של טרקטור תופס!!!

אכן אך מדובר פה על רשיון הרכב ולא רשיון הנהיגה.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

• תוכן חדש...