Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דפקו לי את הרכב, התייעצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

אתמול בשעות הלילה לפני שיצאתי לבילוי , עברתי כהרגלי דרך הבנק להוציא כסף ...

חניתי את הרכב בחניון וראיתי מרחוק מאזדה 323 שעושה רוורס , הייתה לי הרגשה רעה וצעדתי לכיון הרכב ..

לצערי , אותה מאזדה 323 , מתוך כל החניון הריק הזה ומתוך ה-מ-ו-ן מקום לעשות רוורס לידי (ולא עליי) נסעה אחורה על 10-15-20 קמ"ש לפחות וריסקה לי את הכנף הימנית קדמית .

אוקיי , אז לא מדובר באוטו חדש , מדובר בדייהטסו שרייד 92 , שאני מנסה שתישאר שלמה ... חוץ מהעובדה שאי אפשר לפתוח את דלת ימין עכשיו , החבר של אותה אישה שפגעה בי היה כנראה מסומם\שיכור ובא אליי בפוזה של "מה הבעיות ש'ך"

לא קיללתי , לא צעקתי , דיברתי יפה אבל הוא עדיין בשלו .. חברה שלו , למזלי , לא הייתה שיכורה\מסוממת והסכימה לתת לי א תהפרטים ועד שהתעשתתי וחזרתי לעצמי , הצלחתי לקחת ממנה אך ורק (זה לא כל כך אך ורק ...) מספר רישיון נהיגה שלה , מספר רכב , מספר ת.ז , שם מלא וכתובת הבית שלה .

בנוסף , צילמתי את הטמבון של הרכב הפוגע ואת הכנף שלי , במקום .

לצערי לא לקחתי את פרטי הביטוח כי חששתי לחיי , החבר שלה הלך בעצבנות לרכב הלוך חזור כאילו הלך להביא משהו , או שתיכנן משהו ... אז העדפתי לברוח מהמקום מאשר לגמור את הלילה בבית חולים \ בבית קברות .

והשאלה שלי היא - מה עושים ? איך אני יכול להשיג אותה ? ואם אני מתקשר אליה והיא מסרבת למסור פרטים , מה האופציות שלי ?

בנוסף , יש לכם מושג אם בכלל שווה לי לתקן את הנזק ? אני לא יודע אפילו כמה תהיה ההשתתפות העצמית ...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

לא מדובר בנזק ממש רציני אבל כל הכנף פשוט נכנסה פנימה ודרושה החלפה של כולה למעשה ...

עזרה מהמנוסים ? אוטו ראשון ומכה ראשונה ...

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

בנוסף - תתקשר אליה ותקליט את השיחה.

תציע לה לבוא איתך למוסך כדי לראות שאכן אינך מנסה להונות אותה.

חשוב שתהייה לך ראיה נוספת עם הודאה שלה באחריות.

ממצב זה תחזור לפורום להמשך התייעצות.

פורסם

תפנה לסוכן הבטוח שלך וספר לו את הסיפור

בגדול זה לא כל כך נורא ואין נפגעים

אז כל הסיפור אמור להסגר בין חברות הבטוח

אל תלך יותר מדי רחוק ולא הייתי ממליץ לך להפגש איתה כי אם אתה מפחד מהחבר שלה אז תהיה בטוח שהוא יגיע איתה.

ולמה אתה צריך את הכאב ראש הזה כולה מכה בכנף

זה קורה בערך 1000 פעמים ביום לאנשים בארץ

בהצלחה

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

קבל הצעת מחיר בפחחות וצבע שאתה מכיר

תתקשר אליה תגיד לה מה הסכום ואיך היא רוצה לסגור את הדברים

לא תשלם תפנה לביטוח אין ביטוח

בית משפט לתביעות קטנות

מבחינתך אם כל הפרטים אצלך וצילמת הכל

אתה מכוסה

אתה יכול להיות בראש שקט

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

אכן קטע מעצבן, גם לי קרה אותו מקרה והייתי צריך לצרוח כמו מטורף ולחבוט באוטו של הבחור שעשה עליי רוורס, בגלל שהנזק לא היה כל כך גדול הצלחתי להחזיק אותו לנסוע איתו לכמה מוסכים לברר כמה זה עולה ושהוא ימשוך מיד מהכספומט את הכסף הנדרש.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

המשטרה וסוכן הביטוח שלך לא יעזרו לך בגרוש.

למשטרה אין כוח או רצון לפתור בעיות כאלו. סוכן הביטוח שלך לא יוכל לעזור לך מלבד לתת לך קצת עידוד מנטאלי, כי הסיכוי שיש לך ביטוח מקיף על שרייד 92 הוא אפסי עד כדי שואף לאפס.

קודם כל, נסה לברר מה עלות תיקון הנזק. גש לכמה פחחים מחר על הבוקר וקח הצעות מחיר ראשוניות כדי שתדע כמה חמור הנזק. מניסיון, לפעמים מכות שנראות כמו סוף העולם אפשר לסדר בהרבה פחות ממה שנדמה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הקטע הכי דפוק הוא שלא לקחתי ממנה את הטלפון ...

לצערי הרב הטלפון שסופק לי ב 144 - לא מחובר .

לא הצלחתי לקחת את הטלפון בגלל איומי החבר שלה , חששתי ממש לחיי .

בכל מקרה , אני מחר איגש לתחנת המשטרה ואנסה לדלות מהם את הטלפון שלה כדי שאוכל להתקשר וליידע אותה על מה שקורה .

לדעתי אפשר למשוך את הכנף החוצה , היא רק התעקמה פנימה , אני חייב תיקון מהיר כי אין אפשרות לפתוח את דלת ימין כמו שצריך והדבר מעיק ...

פורסם

הייתי היום במשטרה והם לא מוכנים למסור פרטים לפני שהם מבררים איתה .

לצערי , הבירור הזה יארך כשבועיים-שלושה לפי מה שהם אומרים ועד אז , אני צריך להיות עם הדפיקה הזו ...

לפי הערכת פחח רכב שאליו ניגשתי היום , תיקון הדלת וצביעתה + החלפת כנף ימין תעלה כ 1500 ש"ח .

אין לי ברירה אלא לצבוע את הדלת , מכיון שאין אפשרות להשאיר את הדלת במצבה הנוכחי .

למישהו יש רעיון מאיפה אפשר להשי את הטלפון שלה ? היא לא מופיעה ב 144 והיא נעלמה לחלוטין

יש לי מספר רכב ומספר רישיון נהיגה שלה ... אבל זה לא עוזר לי , אני צריך לדבר איתה ..

למישהו יש קומבינה במשטרה ? :)

פורסם

היי נסה לאתר את הכתובת שלה בדרך כלשהי.

וטיפ: אל תפחד מהפחד :)

מי שמאיים לא מקיים, אני קצת מכיר את הטיפוסים המדוברים, הוא ידבר ידבר ידבר, אם תראה לו שאתה לא פוחד הוא יתקפל בחזרה לתוך האוטו וישב שם כמו דג, אם זה היה מישהו מסוכן הוא לא היה מדבר הוא היה מוציא סכין או אקדח ומכניס לך למקום המתאים

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...