Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוצפה של בית עסק

Shmulik_Miata
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הרי זה ידועה שפנדה מספקת את השירות הכי גרועה שאפשר...

הם בדרך כלל עושים לך טובה שבכלל לוקחים את הרכיבים לבדיקה עזוב שתשמע את הסיפורים שאני שמעתי תבין שלעולם אל תתעסק איתם אם אתה רוצה אתר יחסית אמין עם אנשים טובים זה http://www.pch.co.il ולא אני לא עובד אתר או מקבל רווחים ממנו

פשוט יצא לו שם של אתר שאם יש לך בעיות יש למי לפנות ולא לדבר לקיר ולהתעצבן ועוד לשלם טונה כסף על ספק מחורבן....

:roll:

pchwardware יותר טובים מפנדה?

:biggrin2: אני אפילו לא אכנס לזה... :roll:

אני יודע שבעבר השרות בpch היה לא מי יודע מה.. אבל לאחרונה הם מאוד השתפרו וזה לא רק אני אומר אלא הרבה אנשים שאני מכיר מהאתר http://www.hwzone.co.il

למה? ככה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלא נדע מצרות כנ"ל זה ככה אצלי.

אני כבר 3 שבועות יושב בלי מחשב כי החנות שקניתי ממנה( לא לא פנדה אלא BC&C סתם חברה לא מוכרת מנאות אפקה)

את המחשב לא החליפו לי לוח אם. :mad:

התקשרתי אליהם לבקש מספר סידורי של הלוח אם (התקשרתי לאיסטרוניקס היבואנים של אינטל והם אומרים תן מספר סידורי כדי שנדע אם זה הלוח שלנו) והם התחילו למרוח אותי "אנחנו לא יכולים לתת לך את המספר, אין לנו אותו, אנחנו לא יודעים אותו, אנחנו שולחים את זה לבן אדם ששולח לבן אדם ששולח לבן אדם ששולח לאינטל" בקיצור לא נתנו לי את המספר. אני מתקשר אליהם והם אומרים לי עוד לא עברו שבועיים, אח"כ היום אני מתקשר והם אומרים לי זה לא תלוי בנו, יש שביתה עכשיו, אינטל לא הביאו לנו את זה עדיין. אני כבר כמעט חודש בלי מחשב והם עדיין לא החליפו לי לוח אם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי.

קיבלתי ברגע זה את הלוח ואני עכשיו ארכיב אותו.

שיהיה בהצלחה.

* עדכון * שלחתי להם את הלוח באריזה המקורית עם כל מה שצריך, וקיבלתי אותו (עם הקופסא כמובן) עטוף בשקית זבל כחולה.

:evil:

ארשום את תגובתי לאחר ההרכבה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאן הטעות של רובכם!

את הרכיבים העיקריים (לוח אם, CPU, זיכרון ומסך) צריך לקנות ממקום אמין, וקרוב אפילו אם זה יקר יותר.

את הרכיבים ההקיפיים אפשר לקנות מאתרים וכו'.

ככה אני עושה וזה עובד בשבילי מצויין.

Finger's gonna kill me.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו מה אני עושה ?

המחשב נדלק, עשיתי RESET ואז סירב לעלות. ניתקתי את כל מה שיכולתי ועדיין הוא מסרב לעלות.

FUCK.

מה לעשות ?

אני באמת עצבני עכשיו ובא לי לפוצץ את המקום שלהם. :evil:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו מה אני עושה ?

המחשב נדלק, עשיתי RESET ואז סירב לעלות. ניתקתי את כל מה שיכולתי ועדיין הוא מסרב לעלות.

FUCK.

מה לעשות ?

אני באמת עצבני עכשיו ובא לי לפוצץ את המקום שלהם. :evil:

שמוליק

האפ כשהוא עולה יש כמו ספיקרה (TOOT TOT TOT TOOOT ) או משהו כזה שיוצא מהמחשב ... בסדר מסויים או במנגינה מסויימת ????

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

PCHARDWARE עוברים מעיר לעיר כל כמה חודשים...

לזה אתה קורא חנות מומלצת?

כשקניתי אצלם בזמנו לוח, הם היו ממוקמים ליד הבית שלי בנתניה,

תראה איפה הם עכשיו...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...