Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא ניסן טרנו מודל 95 4+4.

היכן ניתן לקנות סט לתיקון נזילות במשאבה ?. או מי יכול לתקן לי רק את הנזילות במשאבה ללא שיפוץ, ללא פירוק והרכבה מהרכב ?.

או לחלופין היכן אפשר לקנות משאבה משופצת או חדשה ?. (הכוונה בארץ).

הרכב לא מזייף, ומניע מצויין.

תודה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תודה לעונים.

חבר יקר רפי לין, תודה על הה"הפ . מחר אגש אליו עם הרכב ואמסור לו ד"ש ממך.

דוד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אכן כן, הם מקצוענים ומפעילים גם במקום מוסך לבדיקות ותיקונים על הרכב ובקש שם את ארז.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

עידכון, רק היום יצא לי לנסוע לבדיקה אצל "דיזל דרום" בבאר טוביה/קריית מלאכי.

דיברתי עם ארז מנהל העבודה, לאחר שהביט לעבר המשאבה קבע "שיפוץ משאבה, המחיר3450 ש"ח כולל פירוק והרכבה מהרכב."זה הרבה אני לא צריך שיפוץ" אמרתי, "אני מבקש רק לבטל את הנזילה,כי האוטו לא מזייף ומניע מצויין וחוץ מיזה אני חבר של רפי לין" :-P. לא עזר. "מה כולל השיפוץ שאלתי" החלפת פקונגים ואוייל רינגים" ענה. משם נסעתי לרמלה למכון דיזל של בני הדודים, לאחר שבדק אמר, " שיפוץ המשאבה,פירוק והרכבה 1600 ש"ח כולל מע"מ." סגרנו על 1500 ש"ח.אמר לי לבוא ביום ראשון, כי יש להם חג ביום רביעי. משם נסעתי למחסן חלקים מרכזי של ניסן בבני עייש, מחיר הקיט תיקון המקורי שהראו לי הוא 767 ש"ח לפני מע"מ, יש גם הנחה על מוסך/מזומן . בקיט יש בס"הכ כ- 3 פקונגים וכ- 6 אוייל רינג. מעניין שאמרו לי שם שיש בשוק תחליפי בחצי המחיר.

האם מי מהחברים יודע היכן ניתן לקנות קיט תחליפי ?.

דוד.

פורסם

אם אתה רוצה לשפץ בעצמך אז כדאי לך להוריד את כל ספר הרכב של ניסן יש קישורים שהעלתי לפורום בעמוד הבאhttp://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186564

לגבי המאבת סולר היא נמצאת בקובץ EC אשר מופיע בקישור של ניסאן

מקווה שתצליח לי מאוד עזר בנוגע לשיפוץ גיר

• תוכן חדש...