Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה אבל מעניין לי את התחת אם הוא יפשוט רגל או לא, או אם זה אכפת לו או לא, אני לא נכנס אליו יותר. פשוט.

ההתייחסות הזו ללקוח קיימת בארץ בחלק גדול מהעסקים, בעיקר בחנויות.

אנחנו עם זבלה שלא יודעים שירות טוב מה הוא, זאת הסיבה שדוד שלי עזב לארה"ב לפני שנים ולקח לי זמן להבין על מה הוא מדבר. אנחנו צריכים להתחיל לתבוע (כמו באמריקה) בעלי עסקים שמתייחסים לא יפה ללקוחות ואולי תקדים או שניים בארץ יעזרו לשנות את המצב.

בריאות לכולם!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה צודק ב 100 אחוז, אין שום סיבה בעולם להמשיך ולתת לחוצפנים שכמותו לגיטימציה להתנהג ככה, הגיע הזמן שאנשים מסוג זה יבינו מה ההשלכות לצורת הדיבור שלהם :mm_mad:

PEUGEOT // 306

פורסם

איומים לא יעזרו כי זה אף פעם לא עובד (מי כאן נוסע 80 בגלל שהוא מפחד מכנס?)

דרוש תהליך של חינוך הפוך ממה חינכן עד לא מזמן.

זה התחיל מחינוך ל-"צבריות" עצמאית, מחוספת, קצת תוקפנית ועוקצנית - כי החליטו לגמור עם התדמית הליימכית של יהודים.

זה ממשיך אפילו עד היום עם חינוך צה"לי ל-"השלמת ציוד" - מי שלא שם לב זהו עידוד לגנוב מחבריך.

כתוצאה מזה קיבלנו אנשים שהם מתוקים בבית אבל מתנהגים כמו חיות לזולת, שדופקים רכבך בחניה וממהרים להסתלק כדי שלא יתפסו אותם............

החינוך ה-"רע" היה מאוד אפקטיבי (כמו כל דבר רע) - יום אחד אני מקוה יתחילו עם חינוך הטוב :)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

גם אני עובד במוסך גדול מאד הנותן שירות לעשרות לקוחות ביום ואם אני מנסה להסתכל על הדברים מצידו של המוסכניק הגעתי לכמה מסקנות.

1.כנראה שאתה חכמולוג לא קטן שאוהב לבחוש יותר מדי ולהרבה נותני שירות אין יותר מדי סבלנות לטיפוסים כמוך.

2.אין ספק שזכותך המלאה לשאול שאלות לגבי הטיפול שאתה אמור לקבל אבל כנראה שהפעם אולי עברת את הגבול ומתחת את

החבל יותר מדי.כנראה ששיגעת אותו בעבר,מוסכניק לא מוותר על אפשרות להתפרנס בקלות כזאת.

3.אני לא מכיר הרבה מוסכניקים שאוהבים שאומרים להם מה לעשות ועומדים להם על הראש,וכנראה שזה המקרה.

4.זכותו של כל בעל עסק לברור את הלקוחות שלו,אם מלכתחילה הוא ידע שאתה מגיע לבלבל לו את המוח ורוב הסיכויים

בסופו של דבר הוא לא יראה ממך פרנסה גם אני הייתי נוהג כמותו.כפי הנראה בביקורים הקודמים שלך אצלו אולי טיפלת

ברכב,אבל כמות האנרגיה שהיו צריכים להוציא כדי להשביע את סקרנותך לא שווה את המאמץ...

מתנצל מראש על הישירות ,אבל לפעמים מישהו צריך לעשות את העבודה השחורה ולהעמיד במקום ולפתוח את העיניים ללקוחות קשים שמוציאים את הנשמה...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

איך אומרת בדיחה שחוקה על תחום של מתן שרות - "העבודה שלי מצויינת - עם לא היו לקוחות אז היא הייתה מושלמת".

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הגירסה של אבא שלי: "בחברה אידיאלית אין לקוחות, אין ספקים ואין עובדים".

או כמו שהייתי אומר למנהל הסיסטם בחברה בה עבדתי: "אלו המשתמשים שמפריעים לפעילותו התקינה של ה-main frame".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
גם אני עובד במוסך גדול מאד הנותן שירות לעשרות לקוחות ביום ואם אני מנסה להסתכל על הדברים מצידו של המוסכניק הגעתי לכמה מסקנות.

1.כנראה שאתה חכמולוג לא קטן שאוהב לבחוש יותר מדי ולהרבה נותני שירות אין יותר מדי סבלנות לטיפוסים כמוך.

2.אין ספק שזכותך המלאה לשאול שאלות לגבי הטיפול שאתה אמור לקבל אבל כנראה שהפעם אולי עברת את הגבול ומתחת את

החבל יותר מדי.כנראה ששיגעת אותו בעבר,מוסכניק לא מוותר על אפשרות להתפרנס בקלות כזאת.

3.אני לא מכיר הרבה מוסכניקים שאוהבים שאומרים להם מה לעשות ועומדים להם על הראש,וכנראה שזה המקרה.

4.זכותו של כל בעל עסק לברור את הלקוחות שלו,אם מלכתחילה הוא ידע שאתה מגיע לבלבל לו את המוח ורוב הסיכויים

בסופו של דבר הוא לא יראה ממך פרנסה גם אני הייתי נוהג כמותו.כפי הנראה בביקורים הקודמים שלך אצלו אולי טיפלת

ברכב,אבל כמות האנרגיה שהיו צריכים להוציא כדי להשביע את סקרנותך לא שווה את המאמץ...

מתנצל מראש על הישירות ,אבל לפעמים מישהו צריך לעשות את העבודה השחורה ולהעמיד במקום ולפתוח את העיניים ללקוחות קשים שמוציאים את הנשמה...

חרטא ברטא, קודם כל, אני לא עומד לאף אחד על הראש ולא אומר לאף בעל מקצוע מה לעשות.

מה זאת אומרת לבחוש יותר מדי? האם בעל המקצוע מסתיר ממני דברים בקשר לטיפול ברכב שלי?

הוכחה שסותרת את השטות הזו היא שזה עוד לא קרה לי אצל אף אחד מנותני השירותים שהייתי אצלהם בלי יוצא מן הכלל, כולם מחייכים כשרואים אותי וזוכרים לטובה (לפחות למראית עין...וזה הכי חשוב מבחינת הלקוח!).

דבר שני, אין לשום בעל עסק זכות לברור את לקוחותיו, בטח שלא בצורה כזאת. זה עלול להוביל לתביעה משפטית שתחייב את נותן השרות לפצות את הלקוח ובנוסף לתת לו את השרות הנדרש - כאב ראש הרבה יותר גדול מזה הרגעי שהלקוח עלול ללגרום לו.

בריאות לכולם!

פורסם

"זה עלול להוביל לתביעה משפטית שתחייב את נותן השרות לפצות את הלקוח ובנוסף לתת לו את השרות הנדרש ."

המשפט הנ"ל מסביר לי בבירור את סוג הטיפוס שלך.אין לאף נותן שירות עצבים וסבלנות ללקוחות נודניקים שקודחים וכשמשהו לא מוצא חן בעיניהם שולפים את האופציה המשפטית.

אני רק יכול לחזק את ידיו של המוסכניק שרצה לשמור על שלווה נפשית לאורך יום העבודה העמוס ולא להתעצבן...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

אין לך מושג מה סוג הטיפוס שלי אז נא לא להסיק מסקנות נמהרות ושגויות.

אני מעלה פה (ואף פעם לא העליתי במקום אחר) את האופציה המשפטית ככלי אחרון שאולי יעזור ללמד את נותני השירותים למיניהם שאכן זהו תפקידם.

בריאות לכולם!

פורסם
אין לשום בעל עסק זכות לברור את לקוחותיו, בטח שלא בצורה כזאת. זה עלול להוביל לתביעה משפטית שתחייב את נותן השרות לפצות את הלקוח ובנוסף לתת לו את השרות הנדרש.

יש לו זכות ועוד איך.

המוסך, הוא עסק פרטי.

כעסק פרטי, יש לו את האפשרות לברור את לקוחותיו - וזה לגיטימי לגמרי (אך מצד שני אולי גם לא כל כך הוגן) שלא יסכים לתת שירות ללקוח מסויים. (כמובן כל עוד המניעים מאחורי אותה החלטה מתקבלים על הדעת, ולא מפאת אפליה למשל).

אנחנו עדיין לא ארה"ב, בישראל עדיין לא למדו ששירות זה מגנט הלקוחות הכי טוב (וחבל).

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אני רק יכול לחזק את ידיו של המוסכניק שרצה לשמור על שלווה נפשית לאורך יום העבודה העמוס ולא להתעצבן...

אם כולם היו עובדים בצורה הזו ורוצים לשמור על שלוות הנפש שלנו ולא להתעצבן לאורך היום אף אחד לא היה עובד.

כשעובדים עם לקוחות צריך ללמוד גם להקשיב ולא "לסנן" אותם או "לנפנף" אותם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ישנן דרכים מקובלות לומר ללקוח 'לא', להעליב ולפגוע אינה אחת מהן ועל כך אפשר לגרום ל'שירות הלקוחות' (במקרה זה בעל המוסך שקיבל את פניי) לשלם ביוקר.

בריאות לכולם!

פורסם

הוא יכול מצידו להורות לך להתחפף לו לעזזל מהמוסך ולעולם לא לחזור לשם - אתה לא יכול לעשות לו כלום.

זה עסק פרטי, ויש לו אפשרות למנוע שירות מלקוח אם הוא רואה את זה לנכון.

הוא לא חייב לך כלום, אין עליו שום בקרה ציבורית (חוץ מאיגוד המוסכים, שאני בספק אם יציקו לו בגלל מקרה כזה - הוא לא רוצה להרוויח עליך את לחמו, בעייה שלו).

כמובן שבהתנהגות שלו הוא מנע מעצמו רווח, גם ממך וגם מלקוחות חדשים שאולי היית מפנה אליו למוסך אם היית יוצא מרוצה.

בכל מקרה, אין לך על מה להתלהם ולאיים בתביעות משפטיות - מה גם שלפי ההודעה הראשונה אף אחד לא העליב אותך או פגע בך, כמו שאני רואה את זה נפלת עליו ברגע של חוסר סובלנות, ולא היה לו כוח להשיב להרבה שאלות לחינם.

כמובן, שאם היו יודעים לתת שירות במדינה הזאת היה הרבה יותר טוב.

כמובן, שהוא מנע מעצמו את כספך וכספם של הקרובים אליך.

אבל אל תטעה, הוא לא יפשוט רגל בגללך, ולא בגלל האנשים שתרחיק ממנו.

יש לו את הלקוחות שלו, תהיה בטוח.

אני לא מבין על מה כל המרירות הזאת, אוקיי - הודעת לנו שהמוסכניק התנהג בצורה לא ראויה, וניהלת דיון על כך עם שאר חברי הפורום.

אבל למה הסחבת הזאת? הכסף שלך הוא כוח הקנייה שלך - והוא טוב בכל מקום.

המוסכניק לא רצה לשרת אותך? תגיד לו שזה הפסד שלו ולך למוסך אחר.

לא צריך לזרוק איומים משפטיים שאתה בכלל לא יכול לקיים באוויר, בלי שהוא בכלל רואה אותם.

מקווה שתיקח את זה כביקורת בונה, אתה לא צריך להיתקע במה שהיה - העובדה שהוא הפסיד לקוח מהווה את ההפסד הכי גדול שלו, וזה שתכתוב עליו דברים באינטרנט לא ישפיע עליו במאומה.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

אבל כבר כתבתי באחת התגובות שלא איימתי עליו בתביעה אלא רק העליתי פה את האפשרות בצורה כללית לא?

אני בכלל לא מתכוון להמשיך עם זה, מבחינתי התנהג לא יפה, הלכתי משם, באותו רגע נגמר העניין.

העליתי את זה בפורום כדי לראות מה חושבים אחרים על המקרה ובכלל על מקרים כאלה. הבנתי, תודה.

בריאות לכולם!

פורסם

אוקיי, מצטער שלא הבנתי אותך נכון.

בכל זאת, אני מסכים איתך בכך שמתן שירות לקוחות טוב הוא דבר חשוב ביותר - ומתפקד כגורם משפיע מאוד במשוואה של לקוח מרוצה \ זועם.

לך למוסך אחר, ולעולם אל תחזור \ תפנה אף אחד ממכריך אל אותו מוסך - זה הנזק הכי גדול בשבילו.

DOESN'T WORK HARD

• תוכן חדש...