Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם פעם שמעת על מחבל מתאבד יהודי\נוצרי?

נראה לי שקיבלת תשובה, אבל עוד פעם אזכיר לך את הצלבנים (דבר שזכור לרוב או לפחות למדו בהיסטוריה) , יהודים אני לא זוכר תקופות ושמות והאמת שזה לא העניין .

כן היו יהיו אתה פשוט נמצא בזמן שבו הטרור שנשלט ע"י האיסלאם שולט (ואני לא מדבר על מוסלמים אלא על טרור שנשלט ע"י איסלאם .

האם פעם שמעת על רוצח מוסלמים בשם הדת?? יהודי או נוצרי ?

גם כן

אם אתה כל כך בקיא היית אמור לדעת שאין עם כזה פלסטינים, אפילו המצרים והירדנים לא סובלים אותם ובצדק.

חחח עכשיו זו הבדיחה הכי טובה ששמעתי מיומי,

אם מישהו היה טוען שלא היתה "ממשלה" פלסטינית עם יישות כמו כל מדינה מפותחת הייתי מסכים ב 100% כי עובדה שלא היתה - כן יהיו הרבה ערבים שיטענו שכן לדעתי לא .

עם פלסטיני כן היה, הוא ישאר ואין לך מה לעשות עם זה, מליוני הפלסטיני לא צצו להם מהאדמה פתאום כש"יהודים" באו לארץ ישראל .

פלסטיני בירדן יש כמעט יותר מירדנים, זה מהווה איום על המשטר שם ולכן האינטרס שלהם הוא נגד הפלסטינים אך כן לזכות השיבה כדי שיוכלו לצאת משטחה .

המצרים יכלו לתת להם מדינה לפני שנים ,אך בצדק השאירו לנו להתעסק עם הבלאגן.

המצרים לא חייבים לתת לאף אחד מדינה , הם לא תושבי מצריים ולא יהיו , גם ארצות הברית היתה יכולה לתת לפלסטינים מדינה אתה חושב שהיא מוכנה לוותר על סנטימטר אחד משטחה ?

שמישהוא רוצה ויכול לשחוט אותך כמו תרנגולת אין לך איך ולמה להידבר איתו כלל.

כמה שאני שונא הכללות, אם מישהו בא לשחוט אותך תשחט אותו, אבל לא את כל הלול אחרת כולו כבר יהפוך להיות נגדך .

my 2 cents

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם פעם שמעת על מחבל מתאבד יהודי\נוצרי?

נראה לי שקיבלת תשובה, אבל עוד פעם אזכיר לך את הצלבנים (דבר שזכור לרוב או לפחות למדו בהיסטוריה) , יהודים אני לא זוכר תקופות ושמות והאמת שזה לא העניין .

כן היו יהיו אתה פשוט נמצא בזמן שבו הטרור שנשלט ע"י האיסלאם שולט (ואני לא מדבר על מוסלמים אלא על טרור שנשלט ע"י איסלאם .

האם פעם שמעת על רוצח מוסלמים בשם הדת?? יהודי או נוצרי ?

גם כן bender כתב:

עם פלסטיני כן היה, הוא ישאר ואין לך מה לעשות עם זה, מליוני הפלסטיני לא צצו להם מהאדמה פתאום כש"יהודים" באו לארץ ישראל .

פלסטיני בירדן יש כמעט יותר מירדנים, זה מהווה איום על המשטר שם ולכן האינטרס שלהם הוא נגד הפלסטינים אך כן לזכות השיבה כדי שיוכלו לצאת משטחה .

המצרים יכלו לתת להם מדינה לפני שנים ,אך בצדק השאירו לנו להתעסק עם הבלאגן.

המצרים לא חייבים לתת לאף אחד מדינה , הם לא תושבי מצריים ולא יהיו , גם ארצות הברית היתה יכולה לתת לפלסטינים מדינה אתה חושב שהיא מוכנה לוותר על סנטימטר אחד משטחה ?

שמישהוא רוצה ויכול לשחוט אותך כמו תרנגולת אין לך איך ולמה להידבר איתו כלל.

כמה שאני שונא הכללות, אם מישהו בא לשחוט אותך תשחט אותו, אבל לא את כל הלול אחרת כולו כבר יהפוך להיות נגדך .

בוא ואפקח את עיניך העצומות.

הגדה היתה שנים בשליטת ירדן,למה הירדנים לא נתנו לפלסטינם מדינה?? הדבר היחיד שהם קיבלו היה ספטמבר השחור.

למה שהמצרים ייתנו? כנראה שאתה לא יודע אבל עזה וסיני היו שטח מצרי הרבה שנים לפני המלחמה , אז למה האחים המצריים לא נתנו להם מדינה? יש סיבה טובה.

אני לא בעד הכללות אבל ניסיון העבר והעובדות בשטח מראות ש90% מהם רוצים לראות אותנו בים או באדמה לא משנה כמה תתן להם או תהיה נחמד אליהם ,לכן במקרה הזה ניתן להכליל פחות או יותר,

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

ניב

דונט גט סחפטת, לא עשית סקרים אז אל תנקוב באחוזים, כמו שאמרתי גם עם מושמעים דברים, הם מושמעים כי רוצים שישמיעו אותם או מכריחים אותם להשמיע, או בכדי לרצות צד שומע מסויים.

אירית

פורסם

בוא ואפקח את עיניך העצומות.

אני מחכה

הגדה היתה שנים בשליטת ירדן,למה הירדנים לא נתנו לפלסטינם מדינה?? הדבר היחיד שהם קיבלו היה ספטמבר השחור.

ואללה, נראה לי שאני צריך ללמוד היסטוריה .

חוץ מזה לא אמרנו שאין דבר כזה פלסטינים ?? אז למה אתה קורא להם פלסטינים ?! מה זה פלסטינים ?

למה שהמצרים ייתנו? כנראה שאתה לא יודע אבל עזה וסיני היו שטח מצרי הרבה שנים לפני המלחמה , אז למה האחים המצריים לא נתנו להם מדינה? יש סיבה טובה.

כן כן

אני לא בעד הכללות אבל ניסיון העבר ניסיון העבר- אני מבין שלך יש ניסיון רב והעובדות בשטח מראות ש90% עובדות בשטח מראות ש 90% , את העובדה הזו אני חייב לראות !! תביא ? מהם רוצים לראות אותנו בים או באדמה לא משנה כמה תתן להם או תהיה נחמד אליהם , מתי פעם אחרונה שאתה היית נחמד אליהם לכן במקרה הזה ניתן להכליל פחות או יותר, יש לך סתירה פנימים 90% והכללה

אבל את האמת הכי אהבתי, "אין דבר כזה פלסטינים !" ואתה חוזר פעם אחר פעם על המילה פלסטינים סתירה נוראים יש לך פה .

חוץ מזה אני מבין שפתאום צצו להם כמה מליוני אנשים שפשוט לא שייכים לשום מקום ושום דבר .

אחלה טיעונים יש לך , אחלה נתונים מוכחים ( תביא לי נתונים לראות עם האחוזים שלך) .. אא וכן ומה הניסיון שלך ? מארצות הברית הצלחת לדעת את כל זה ? נראה לי שדיברת עם הרבה מהאוכלוסיה .

אני יודע שלסבא שלי היו אדמות רבות והיה ראש כפר בשם מעלול שכיום הוא סתם חריבות, אני מודע לזה שלא הייתי קיים ההריסות שיש שם פשוט צצו להם משום מקום . אא כן ומדינת ישראל הסכימה לפצות אותנו בקצת אדמות ביפיע בתמורה דאז . אאאא כן וגם אני צצתי משום מקום איזה יופי לי :-D

תשמע , עד שלא יהיה לך ראש פתוח אין לי על מה לדון איתך ! אין לי כוח לקשקשנים שנמצאים מליון מייל רחוק מפה וסתם מפליצים שטויות שלא מבוססות על כלום

================================================================

בקשר לשאר הדברים שאחרים הגיבו אז יש כמה וכמה זרמים בעולם הערבי .

הערבים הליברליים מעוניינים בשלום עם ישראל כי היא קיימת על המפה , זו עובדה קיימת שאי אפשר לשנות אותה .

אך הציבור הרחב בעת צפייה בתמונות של הרוגים וילדים פצועים מעלה את הכעס והשנאה כלפי ישראל, הדת שוטפת עוד יותר אך עדיין האנשים הפשוטים פשוט רוצים לחיות .

כל מי שנפגע מעצם הלחימה בשטחים והמצב הביטחוני כלכלי רוצה שזה יגמר, תנועות ששולטות ברחובות לא מעוניינות כי אז לא יהיה בהם צורך .

אף בן אדם פשוט שרק מעוניין לחיות לא יצא להפגין נגד חמאס או אף תנועה אחרת שתגרום למצב, אם בישראל יש איכשהו קצת דימוקרטיה, שם אין ! יטפלו בהם ביד קשה מאוד ולכן יש גם פחד .

הרבה מהפלשטינים הנאורים לא חיים בה, גם במדינות ערב כאלה ואחרות . רצון לשלום יש אך איך זה כבר יותר קשה לרבים לביצוע .

נ.ב. כל המלחמות האלה על אדמה האמת שלא מעניינות אותי, פלסטין ישראל זימבאבוה מוזמביק לא מעניין ... אותי מעניין לחיות את החיים שלי שאני חיי פעם אחת בשמחה אהבה ואושר , מי שמעוניין להילחם כדי שלאדמה הזו יקראו X Y Z שילחם .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אוקיי,למרות שאינך מנסה אני אעזור לך.

נתחיל בזה שאתה לא מכיר אותי כלל אז נא לא לזרוק לאוויר דברי שאינך יודע.

אני גדלתי וחונכתי בישראל ושירתתי בצבא הגנה לישראל,לשמחתי.

לגבי האחוזים אתה צודק אין לי הוכחות אבל אני בטוח ללא ספק שמה שתארתי נוגע לרוב הכמעט מכריע.

אני מדבר מדוגמאות אישיות ואני אדגים לך.

לפני מלחמת ששת הימים עבדו וגרו,אכלו וישנו במשך 5 שנים שישה ערבים\פלסטינים\מוסלמים,מעזה במפעל של סבא שלי שהיה בחצר ביתו,סבתא שלי היתה מבשלת להם בצלחות שלה,אבי היה מביא להם מתנות מכל מקום בחו"ל.

5 שנים היו היו בני בית\משפחה.

איך שפרצה המלחמה הם באו לסבא שלי ואמרו שהם יבואו ויישחטו אותו ואת משפחתו,תראה לי יהודי שיעשה דבר כזה.

סבי לא התרגש הביא את רובה הצייד שלו וגירש אותם.

5 שנים היו בני משפחה,אכלו ,ישנו ועבדו בזכות סבי.

חבר טוב של אבי קבלן גדול,לפני 10 שנים פועל מעזה הפיל בלוק על ראשו וניסה לרצוח אותו,למזלו היתה לו קסדה ותפסו את המחבל.

יש לי עוד הרבה דוגמאות כאלו שהערבים\פלסטינים רק חיכו לדקור סכין בגב ליהודים,גם אחרי שנים של חברות.

אני שופט בני אדם לפי האדם עצמו, ולא לפי דת או צבע,יש לי אפילו חבר טוב שהוא ערבי,אבל ברוב המכריע של הדברים אני צודק.

עוד חומר למחשבה - אין דבר כזה פלסטינים למרות שכך הם נקראים, הם שילוב ועירבוב של ערבים מהאזור,לעולם לא היתה להם מדינה או לאום,מעולם,זו עובדה לא השקפה.

"הפלסטינים"\ערבים אומרים שבירתם הניצחית היא ירושלים,מאוד משעשע שהעובדות הם שירושלים נוסדה וניבנתה ע"י יהודים לפני יותר מ3000 שנים- זו עובדה ! אז עוד לא חלמו על "פלסטינים" או אפילו מוסלמים.

לא משנה היכן בעולם כל יהודי מתפלל ופונה לכיוון ירושלים,מאז ולתמיד המקום הקדוש ביותר ליהודים.

המקום הקדוש ביותר למוסלמים הוא מכה ולאחר מכן מדינה,רוב המוסלמים שחיים ממזרח לירושלים כאשר הם מתפללים למכה הם מפנים את גבם לירושלים

,יהודי ללא קשר היכן הוא בעולם לעולם אבל לעולם לא יפנה את גבו לעיר דוד,למקום שנבנה ונוצר ע"י יהודים,המקום הקדוש ביותר = ירושלים

פורסם

בנדר, אני חושב שהיבוסים יחלקו על דבריך בנושא ירושליים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם הולכים על-פי התנ"ך אזי הפלסטינים הם הפלישטים שחיו באיזור אשדוד ועזה.

הם היו פה בזמן שעמישראל היה בגלות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אם הולכים על-פי התנ"ך אזי הפלסטינים הם הפלישטים שחיו באיזור אשדוד ועזה.

הם היו פה בזמן שעמישראל היה בגלות.

לא אותו עם

פורסם
בנדר, אני חושב שהיבוסים יחלקו על דבריך בנושא ירושליים.

וואו איך אני אוהב את היבוסים,באמת!!

יותר מהמואבים,אשורים ואפילו הפיניקים

פורסם

שלקייס, מכיון שאתה מגלה פה בקיאות הסטוריונית, אנא הרחב וספר לנו איך הגעת לגילוי הגאוני הזה והבא סימוכין לכך.

אירית

פורסם

בנדר, קשקושים וסיפורים יש המון גם מהמשפחה וגם מאנשים שאני מכיר ומאנשים בני 80+ במשפחה

כן לכל צד יש את הסיפורים שלו, אז מה ??

אז יאללה נילחם עוד 10000 שנה ובסוף מישהו יצליח להשמיד את האחר ?

צא מהבועה שבה אתה חיי, אם תמשיך לחשוב כך בחיים שלך לא תחיה בשלום אלא אם תברח :loco:

אאא כן ולשאר הקשקושים לא תקבל התייחסות כי בכלל לא שווה את המאמץ

Henry Miller

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...