Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום,בזמן האחרון כאשר מאיצים המהלך נסיעה באוטו,יש רעש של אויר סקשן כזה ולעיתים מרגישים אויר על הרגל באזור הדוושות.הרעש הזה משמעותי ומפריע,מה גם שצריכת הדלק נראית לי גבוהה מהרגיל (6.5 ק"מ-7 ק"מ לליטר)

אני משוכנע שזה מסעפת היניקה איפושהו .

היום הייתי במוסך המורשה פורד מאזדה ולקחתי מכוני לסיבוב והוא בדק וויזואלית את מערכת היניקה פליטה והרים ת'אוטו על הליפט ולא זיהה כלום,אח"כ מנהל המוסך ועוד מכונאי שהם חושבים כמוני על סעפת יניקה אך לא יודעים בוודאות. בכל אופן שביקשתי תשובה ברורה הם אמרו לי להכניס ת'אוטו לפרק את מערכת היניקה בתחילה ומשם לעבור הלאה או בקיצור הם כמוני,לא יודעים.

רציעתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה או לתת כיוון מעבר למה שכתבתי או שקרה מקרה דומה? תודה רבה מראש אסף.

פורסם

אין מצב להרגיש אוויר מסעפת היניקה על הרגל, בתוך האוטו מאזור הדוושות. אלא אם האוויר מגיע מהוונטה של המזגן.

נשמע שאין קשר בין האוויר לצריכת הדלק. תן גז במקום ובדוק בתוך האוטו מהיכן מגיע האוויר.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

שלום.

אני לומד כול יום דברים חדשים!!!

מה זה לפרק סעפת יניקה ואם לא יראו או יגלו כלום יגידו אופס סליחה טעינו שלם כחה וכחה ולא תיפתר הבעיה?

איזה מין מוסך זה!!!

נכון שלפעמים יש תקלות שקשה לאבחן ולהחליט אז מפרקים את כול הרכב?

חוץ מיזה אין מצב בעולם שתרגיש על הרגל יניקת אויר מהסעפת מי שאמר לך שילך לפסיכיאטר.

יתכן מצב שהבוסטר דפוק ואתה אולי שומע אוושה של דליפת אויר [ואקום] בתוך הרכב באזור הרגלים אבל להרגיש "בחלום"

אגב האם "הדליפת אויר" מלוות בזיוף מנוע [רעידה בסרק] אם כן סביר שהבוסטר הלך.

בכול מצב לדעתי אין לפרק מהרכב שום מיכלול אלה אם יודעים למה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני כל מילה בומבון, אבל אם הבעיה היתה מהבוסטר, היו מגלים זאת במוסך.

לדעתי יש בעיה במפוח של המזגן.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אהלן,באמת עכשיו לא נראה לי הגיוני אויר על הרגל וסעפת יניקה,פשוט הרעש של האויר מתחבר בראש טוב... הרעש קיים גם כשהמזגן כבוי אם זה משנה (הרצועה של המזגן מסתובבת גם שהוא כבוי? )

אני לא יודע לאיזה כיון לכוון אותם וגם לי נראה מוזר לפרק ת'אוטו מבלי לדעת על מה ולמה,חוסר מקצועיות מוחלט... חשבתי לעבור למוסך המורשה בטירת הכרמל,כרגע מדובר על זה שבביאליק. עוד כיוונים יעזרו,תודה אסף.

פורסם

א) לא ענית על השאלה אם המנוע מזייף לך לאחרונה. השאלה הזאת חשובה מאוד כדי להבין עם הבעיה מגיע מאזור המנוע או ממקום אחר.

ב)האם הרכב עבר תאונה בזמן האחרון והחליפו לך כנף או משוה בסגנון? כי במידה וכן יכול להיות שלא שמו לך חומר אוטם בין הכנף לשילדה וזה מה שעושה רעש וגם אוייר על הרגל.

ג)תשים את המזגן רק על מצב של סירקולציאה, מיפני שיכול להיות שהמזגן על -המצב של כניסת אוויר מבחוץ.

מה שמביא לכניסה של אוויר מבחוץ לתוך האוטו ,וכתוצאה מזה יש רעש וגם יוצא אוייר מתעלות האוורור.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...