Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי כמה שאלות בקשר לטויוטה סליקה (מדובר בשנות 90-94)

האם לסליקה 1.6 יש בדיוק אותה צורה כמו ל2.0 ו 2.2? בלי שום שינוים ותוספות?

אחרי כמה חיפושים גיליתי שלסליקה 1.6 יש אותו מנוע כמו לטויוטה קורולה 1.6 שהוא 4A-FE

השאלה שלי אם על סליקה 2.0 או 2.2 ממקור אפשר להלביש מנוע 1.6 בלי שום בעיה? (אני לא מדבר על מחשב וכל השטויות, ברור שצריך להחליף)?

ואני צריך משקל של הרכב אם מישהו יודע

עודה גם על כל מידע מעניין או דברים מיוחדים ברכב הנ"ל

תודה8)

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם

אפשר גם לשים מנוע V8, השאלה איזה שינויים יצטרכו לבצע. בהחלפה של מנוע לקטן יותר זה יכול להסתכם בתושבות ויכול גם ביותר. אגב, אני מכיר סליקה לחלקים בפירוקיה בצפון במידה ותצטרך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה אותו רכב 2.0 ו 1.6 יש שינויים בדגמי ה2.2 (אוטו'-תוספות כגון בקרת שיוט וכו'...) ה1.6 גם הגיע עם סאן רוף מה שלא קרה ב2.0.לא ממליץ בחום על ה-1.6 אבל דגם ה2.0 הוא רכב אמין מאוד,זול לאחזקה-כל החלפים קיימים בכל המוסכים ובכל החנויות לחלפי רכבים.

ראיתי המון אנשים שנרתעו רק בגלל ה"מיוחדות" של הרכב אבל זה סה"כ שילוב של קארינה וקאמרי הישנות המנוע אגב של קארינה בדיוק,רק אחרי שידרוג של חברת ימאהה.

שאלות נוספות על סליקה, אני יתן לך תשובה:wink:

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• תוכן חדש...