Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שבוע חדש והגיע, ואני באתי מאושר ועייף לבסיס לקראת 7:30 לעוד יום בלאי. בהתחלה סינג'רו אותי לאיזה משימה קצרה, ולקראת 8:30 חזרתי לבסיס כדי להתחיל את העבודה.

עברית, בגלל שלמש"ק הרכבים שלנו אין רשיון נהיגה לחודש (בגלל שהוא עשה תאונה שבוע שעבר), הרס"ר סינג'ר אותי להיות הנהג שלו, ולטפל ברכבים ביחד איתו.

ההתחלה הייתה טובה, מ-9 עד 11:30 סיימנו כמעט את כל הטיפולים, ונשאר רק להחליף צמיג מפונצ'ר ברכב של המב"ס. נסענו לפנצ'ריה, הצמיג תוקן, המש"ק רכבים הלך להחזיר ציוד לפנצ'ריה, ואני הכנסתי את הצמיג לתא מטען ובאתי לסגור אותו.

ההתחלה הייתה טובה, אך ממש לקראת הסוף פתאום שמעתי רעש של מכה חזקה, ואחרי שניה ראיתי את כל השמשה האחורית נסדקת מול עיניי :cry:

אחרי עוד כמה שניות התחילו ליפול חלקים ממנה, ואחרי כדקה כשליש שמשה הייתה בתוך הרכב.

אתם שואלים מה קרה? המש"ק רכבים הגאון השאיר את מפתח הברגים על השלדה שמתחת לשמשה האחורית (השטח ניקוז, מתחת לשמשה), ואני לא שמתי לב וסגרתי את התא מטען על המפתח. כתוצאה מכך המפתח לחץ על השמשה, וההמשך ידוע. כמה נקודות?!

אחרי כמה דקות של דפיקה נמרצת של הראש באדמה, אזרתי אומץ להתקשר למפקד, השיחה הייתה בערך כזאת:

אני: המפקד

הוא: כן

אני: אממ, יש בעיה קטנה עם הרכב שלך.

הוא: מה קרה??

אני:השמשה האחורית קצת התנפצה.

הוא: מה???? :shock: אויי לא, אתם נורמליים??? זאת כבר פעם שניה תוך כמה חודשים שזה קורה :x

אני: צטערת (בבקשה אל תעניש אותנו :cry: )

הוא: תבדקו איך מתקנים את זה, ביי.

אחרי שחזרנו לבסיס הייתה לנו שיחה עם הרס"ר. בכמה מילים אפשר להגיד שהוא צעק הרבה. :-P

ומה אנחנו למדים מהסיפור הזה?? לא משנה מה, אל תתפתו להיות הסנג'רים של המש"ק רכבים. :roll:

פורסם

אני משרת בבסיס באיזור ב"ש. כנראה שלא יהיה דו"ח נזק (מישהו אמר קומבינות?), ותלונה למ"צ לא נצטרך להביא כי אנחנו בעצמנו מ"צ :-P

פורסם
אני משרת בבסיס באיזור ב"ש. כנראה שלא יהיה דו"ח נזק (מישהו אמר קומבינות?), ותלונה למ"צ לא נצטרך להביא כי אנחנו בעצמנו מ"צ :-P

לא להאמין שעל אנשים כאלה הולך תקציב הביטחון... :lol:

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...