Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לצוות המומחים של הפורום מעניין אותי כקונה להבין את המושג "משמעות גבוהה" הבנתי שיש שייכות של משרד התחבורה לעוצמת הנזק שנגרם לרכב בעקבות התאונה ומפה המושג "משמעות גבוהה" אני מנסה להבין את הפרשנות של המושג בשבילי כקונה

או הקיצר להתעסק עם רכב כזה כן או לא? ולמה ? תודה לעונים ושבת שלום.

פורסם

משמעות גבוהה כשמו כן הוא, זה אומר שאין מדובר בליקוי קטן אלא בליקוי בעל חשיבות.

לרוב, מדובר בפגיעות שלדה מסוג כזה או אחר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
שלום לצוות המומחים של הפורום מעניין אותי כקונה להבין את המושג "משמעות גבוהה" הבנתי שיש שייכות של משרד התחבורה לעוצמת הנזק שנגרם לרכב בעקבות התאונה ומפה המושג "משמעות גבוהה" אני מנסה להבין את הפרשנות של המושג בשבילי כקונה

או הקיצר להתעסק עם רכב כזה כן או לא? ולמה ? תודה לעונים ושבת שלום.

בקיצור, לא להתעסק!

פורסם

לא.

בקיצור - מדובר בליקוי שאין להקל בו ראש, יש להבין היטב במה מדובר ואם אחרי הכל החלטת שאתה יכול לחיות עים הליקוי - אז צריכים לקבל הנחה מתאימה בעבורו.

פורסם

היה לי די ברור שזו שאלה רטורית בכל אופן תודה לעונים חיזקתם את דעתי בנושא

שיהיה לכולנו שבוע נפלא

• תוכן חדש...