Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול ללמוד מדעי המחשב באו"פ בלי תעודת בגרות ופסיכומטרי.

יותר יקר מאוניברסיטה רגילה וגם יותר קשה, אבל לא צריך בגרות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתה בטוח בזה? אני הבנתי שזה המצב אחרי 5 ויותר שנות ניסיון, וגם בלא יותר מ-1000 שקל לנטו. לעומת זאת, למסיימים 'טריים' השכר לבוגרי מדעי המחשב גבוה יותר. ככה שמעתי ממספר מהנדסים. אשמח אם תפרט מקרים שאתה מכיר :)

לפחות איפה שאני עובד ההבדלים ההתחלתיים הם ב 4-5K ברוטו בין 2 מחזיקי התארים.

בכל אופן לגבי שאר המקומות, אני פשוט שומע את זה מאנשים שאני עובד איתם ואנשים שכל פעם מתחלפים וגם ממהכרותי בתעשיית ההייטק ש EE הוא נחשב לשכר הכי גבוהה בתעשיה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
שוב, תואר זה סבבה.. אבל לי אין בגרות (מצטער לא חשבתי על זה דאז) , ולהשלים כרגע לא בא בחשבון .. אז אלא אם יש תואר שניתן להוציא אותו ללא בגרות - אזי מעולה.

גם לי אין. עשיתי טעות כשלא השקעתי יותר מידי בבגרויות. עכשיו צריכים לחזור לזה ולהשלים.

• תוכן חדש...