Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו טוב אז שוב חזרתי אחרי 21 מעייף שסגרתי בצבא וכמובן משיעמום יתר.. במוחי אלו שאלות מעניינות :-D

1. מה הנפח האופטימלי למיד של K2P כדיי שירד עד 250-300HZ )?

בקישור הנ"ל ראיתי ש-5 ליטר יכולים להתאים יש איזשהו נפח עדיף אחר?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=126195

2. יצא לי באיזה מפגש לשמוע את המיד-באס הנ"ל VIFA PL18

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=154398

הבנתי שהוא נכנס בבניות של 6.5" אז שאלתי היא האם הוא יכול להחליף את המיד-באס של ה-K3P? כי הוא גם יורד מאוד נמוך ואף יותר מהפוקל לפי הנתונים על הנייר והוא גם עולה גרושים :arrow: 80-160$ זה איזה 300-600 ש"ח (כאשר המידים של פוקל יעלו לפחות 1500 ש"ח)

תודה רבה לעונים..!

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

חבר'ה? באמת אין לכם תשובות? מתוך 57 איש שראו את ההודעה.. לאף אחד אין ולא תשובה חלקית?

פורסם
הוופר הזה נשמע יותר חד מהפוקל , נותן פאנצ' נהדר אבל חסר כל גוון בצליל

אני אישית אוהב את זה

אבל בינו לבין הפוקל גם לי הייתה התלבטות

בגוון ובפנצ'יות גם הויפה וגם הפוקל דיי דומים כך שהשילוב בינייהם יהיה לדעתי לא רע בכלל.

לכן השאלות שלי..

פורסם

מנואל, לא הבנתי אותך למה אתה שואל. אם אהבת, תילך על זה! (מה גם שהמחיר דיי נוח כמו שציינת).

זאת הדעה שלי.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מנואל, לא הבנתי אותך למה אתה שואל. אם אהבת, תילך על זה! (מה גם שהמחיר דיי נוח כמו שציינת).

זאת הדעה שלי.

גיא.

אז תחזור להתחלה ותקרא שוב.

לגבי הנפחים. אתה רוצה לבנות תיבה לאלמנטים?

ואתה הולך על הגברה אקטיבית 3 WAY קדימה?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אז תחזור להתחלה ותקרא שוב.

לגבי הנפחים. אתה רוצה לבנות תיבה לאלמנטים?

ואתה הולך על הגברה אקטיבית 3 WAY קדימה?

הגברה אקטיבית חיובי ותיבות רק למיד.. המיד באס ינגן בכל נפח הדלק

הויפה דורשים איזה 25 ליטר לעבודה.

פורסם

שוב אני חוזר על השאלות שלי:

שאלה 1:

מה הנפח האופטימלי לעבודה למיד של פוקל K2P במקרה והוא ירד עד 250-300HZ? (אם יש למישהו תוכנה והוא מוכן לכוון אותי אלייה בבקשה אני יעשה את החישובים לבד)

שאלה 2:

האם המידוופר של VIFA ה- PL18 יכול להחליף את המיד-באס שנמצא בסט K3P של פוקל?

יאללה איפה איתמר? אליקו? דני? עופר (שנייהם)? וכל שאר המכובדים שיתנו לי קצת תשובות :?:

פורסם

לבניות של 6.5 הוא לא יכנס, כמו שבבניות של "7, הוופר מורל סופרימו נכנס יותר מדי ויש רווחים גדולים מאוד כי באמת הקוטר שונה אין מה לעשות, אלה אם כן תגדיל את החור.

וכדי שבאמת יהיה לך 3 חלקים אתה צריך לחבר אל הוופר את המיד של וויפה ולא מיד של פוקל, כי אז יהיה לך שינוי מרגיז מאוד בגווני הצלילים, אבל זאת רק דעתי לא משהו מחייב, ובנוסף אני די סקפטי לגבי זה שרשום VAS 25

פורסם
לבניות של 6.5 הוא לא יכנס, כמו שבבניות של "7, הוופר מורל סופרימו נכנס יותר מדי ויש רווחים גדולים מאוד כי באמת הקוטר שונה אין מה לעשות, אלה אם כן תגדיל את החור.

וכדי שבאמת יהיה לך 3 חלקים אתה צריך לחבר אל הוופר את המיד של וויפה ולא מיד של פוקל, כי אז יהיה לך שינוי מרגיז מאוד בגווני הצלילים, אבל זאת רק דעתי לא משהו מחייב, ובנוסף אני די סקפטי לגבי זה שרשום VAS 25

לגביי להכניס 7" בחור של 6.5" אין לי בעיה לסדר את העניין = סגור

לגביי גוון הצליל:

דבר ראשון אני מחפש הטעמה של מידבאס למיד של פוקל כי אני פשוט חולה עליו!

חשבתי שהויפה יכול להתאים :arrow: יש לך/ם הצעות נוספות למידוופרים שיתאימו דווקא למיד של פוקל? משהו שלא יעלה יקר, באיזור המחיר של ה- PL18 (אם אפשר תשלח לי בבקשה דני מידע בפרטי על המחיר שקנית בוא את המידוופרים שלך ומאיפה (?))

לגביי נתוני הנפח לויפה: באיזה נפח הם עובדים אצלך?

פורסם
הם לא דומים

הוויפא חד ומהיר

הפוקל מהיר ופחות חד, צליל יותר מלא

זה אומר לך משהו?

לא

צריך לשמוע כדי להבין

"יש לך/ם הצעות נוספות למידוופרים שיתאימו דווקא למיד של פוקל? משהו שלא יעלה יקר, באיזור המחיר של ה- PL18"

• תוכן חדש...