Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מזה זמן רב שאני ועוד חבר טוב מעונינים ומתכננים לטוס לדרום אמריקה לחצי שנה, ועכשיו כשסוף סוף השתחררנו, למרות גילנו המופרז 23 (הנדסאים), החלטנו לטוס.

על מנת שלא נהיה לחוצים בזמן, החלטנו לדחות את המשך לימודי ההנדסה שלנו בשנה, לעבוד מס' חודשים ולטוס.

עקב אילוצים כאלו ואחרים, ישנה באפשרותי השנה לטוס רק למשך 3 חודשים, ולדחות את הלימודים בעוד שנה נוספת, היא אופציה בלתי מתקבלת על הדעת.

נ.ב.

ההזדמנות הבאה שלי לטוס תהיה רק עוד 4 וחצי שנים מעכשיו, בסיום לימודי ההנדסה.

בכל אופן, יש לי מספר התלבטויות ושאלות שאני אפנה אליכם, במטרה לעזור לי לגבש דעה,

1. האם כדאי בכלל לטוס לדרום אמריקה רק לתקופה של חודשיים/שלושה?

2. האם לדעתכם אני אזכה לאתו הטיול אם אני אחליט לטוס בסיום הלימודים, בגיל לא צעיר(288)), אני מתכוון מבחינת צורת מחשבה ואילוצים שאני מניח שיתווספו...?

האמת שהיו לי עוד שאלות, רק משום מה הם לא עולות לי בראש כרגע, אז אני יוביף אותן מאוחר יותר...

בכל אופן תודה לעוזרים מראש

בקאל אופיר

פורסם

3 חודשים זו אחלה תקופה, אתה לא תבזבז שם זמן ויהיה לך מספיק זמן להיות בכל מקום

לטוס בגיל 28 אחרלי לימודים בידיוק מתי שאתה מתחיל לחפש את הקרירה שלך כשהכל טרי בראש זה פחות עדיף מעכשיו

גם עד אז אתה תרגיש "חנוק" כי למעשה היית שנים רבות במסגרת שבה הקרבת הרבה מעצמך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תטוס תטוס

אין פה עניין של כדאיות , זה הדבר של החיים שלי היה ....

תטוס בלי לחשוב בקיצור

ארגנטינה מדהימה וגם ברזיל

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

קודם כל לטוס ! כשתהיה שם אני מהמר שתשקול טוב טוב אם לחזור אחרי 3 חודשים.

בכל מקרה אני ממליץ לך לך את הכרטיס לקנות באיבריה,הם הכי גמישים בכל הנוגע לשינוי תאריך ויעד חזרה.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

תראה, הכי משתלם כלכלית זה לא לעשות כלום.

וברצינות , לגבי הזמן הדרוש לטיול כזה אין לי מושג (אבל נראה לי מספיק 3 חודשים), לגבי דחיה הייתי אומר אל תדחה כאלה דברים כיוון שבעוד 4.5! שנים מצבך יכול להיות שונה לחלוטין.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

טוס, הדבר האחרון שעושים בנושאים כאלה הוא לחשב זמנים, את זה עושים בצבא !

טוס, כי אתה לא יודע איפה תהיה עוד 4 שנים.

טוס, כי עוד 4 שנים רוב הסיכויים שתהיה במקום בו תגיד לעצמך "כוס אמק שלא טסתי".

טוס, כי אתה עוד צעיר.

טוס, כי בשלושה חודשים אפשר לז**ן שם כמו שכאן אי אפשר ב 3 שנים.

טוס, כי לטוס זה כיף, גם לשלושה ימים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

טוב,

תודה רבה מאוד חברים,

החלטתי שאני יטוס בכל מקרה, לגבי ההחלטה של להאריך את הטיול בעוד זמן, אני בטוח שאני ירצה לעשות את זה כב מעכשיו, אבל זה פשוט לא יתאפשר...

אז שוב פעם תודה לכולם,

וכנראה פעם הבאה שאני ארשום בת'רד הזה, זה יהיה סיכום טיול + תמונות... :)

פורסם

מתי אתה מתכנן לטוס ? יש לך כבר כיוון מאיפה להתחיל ?

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מה שהיה לחברה שלי להגיד בנושא:

מבינה את ההתלבטות שלך ומכירה אותה ממש מקרוב כי הסיפור שלי היה כמעט זהה

אני והחברה הכי טובה שלי, במשך שנים תיכננו וחיכינו לטיול שלנו של אחרי הצבא. התכנון המקורי היה חצי שנה שבעקבות אילוצים שקשורים ללימודים התצמצם לשלושה חודשים ומייד אחרי זה לחודשיים.. :S

גם אנחנו חשבנו פעמיים כשהבנו שהטיסה תעלה כנראה יותר מהטיול עצמו

אבל לא התייאשנו.. חיפשנו באינטרנט ומצאנו מסלול שמתאים לתק' של חודשיים ולמזג אוויר באותה תק' של השנה.

המסלול שהכי התאים: אקוודור- פרו- ארגנטינה (היינו צריכות לבחור בין לסיים את הטיול בברזיל או בארגנטינה. כשהזמנו טיסה בחרנו ברזיל ולקראת אמצע הטיול משיקולים מסויימים החלטנו לשנות את זה לארגנטינה..למרות ששתיהן מדהימות באותה מידה יש להן דברים שונים להציע)

הדרך להספיק 3 מדינות בחודשיים הייתה באמצעות טיסות פנימיות.. לקחנו מינימום טיסות פנימיות כדי לחסוך מקסימום זמן

הן אומנם לא כ"כ זולות יחסית למחירים הכ"כ נמוכים של דרא"מ אבל גם לא יקרות מידי יחסית למחירים שאנחנו רגילים אליהם בארץ . כך שבסה"כ זה השתלם כי בחרנו טיסות שגם חוסכות המון זמן [חצי שעה טיסה מול 12 שעות נסיעה (ויותר) באוטובוס] וגם נחשבות למסוכנות יחסית לעשות באמצעות אוטובוס.

בכל מקרה אנחנו בחודשיים האלה הספקנו לעשות ה-מ-ו-ן אטרקציות, יש אינסוף דברים לעשות בדרא"מ (לא סתם אנשים נשארים שם שנה) אז מה שעשינו היה לבחור את האטרקציות הכי שוות ולא להיתקע במקומות סתם כדי לנוח.. (חוץ מהיומיים הראשונים של הג'ט לג :))

בכל מקרה אני ממליצה בחום שתיסעו, לנו היה רק חודשיים והטיול היה יותר ממספק, הוא היה מדהים!! נהנתי מכל רגע ולא חשבתי אפילו לשניייה על הכסף שחסכתי כ"מבוזבז", זה שווה כל שקל, דולר, פזו או כל מטבע שלא תיתקלו בו שם..

שאלת לגבי לטוס בסיום הלימודים- לפי מה שראיתי כשטיילתי שם עם אנשים בגילאים שונים, החוויה של לטוס לפני הלימודים ואחרי הלימודים היא שונה לחלוטין מעבר לזה, לימודים הם דבר מפרך ולפעמים מייאש והם יעברו לך הרבה יותר בכיף בידיעה שנהנית כמו שצריך לפני שהתחלת אותם..

בכל מקרה ההמלצה שלי היא להפסיק לשקול ולהתחיל לתכנן!

אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...