Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מומלץ מאוד

נוסה בעבר על הצ'בק 1.4 ויצא מדהים.

1.6 VTI אחד המנועים המוצלחים והחזקים של הונדה.

אבל.....

קשה מאוד להשגה בארץ. :cry:

נסה לעשות סיבוב ברחוב המסגר או ב "ישראל יפן" יבואני מנועים מיפן(מין הסתם)-039604980/70

בהצלחה.

פורסם
מומלץ מאוד

אבל.....

נסה לעשות סיבוב ברחוב המסגר או ב "ישראל יפן" יבואני מנועים מיפן(מין הסתם)-039604980/70

בהצלחה.

מאילו בחינות יצא מדהים? להזכירך, ה-VTI מכוילת שונה לחלוטין מכל סיוויק האצ'בק אחרת. מה עוד הוחלף באותה האצ'בק בשביל לאפשר לה לנסוע כמו שצריך?

אני שואל רק מתוך עניין...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מומלץ מאוד

אבל.....

בהצלחה.

מאילו בחינות יצא מדהים? להזכירך, ה-VTI מכוילת שונה לחלוטין מכל סיוויק האצ'בק אחרת. מה עוד הוחלף באותה האצ'בק בשביל לאפשר לה לנסוע כמו שצריך?

רוני

ציריות ,מחשב ,צמת חוטים ,קוני ,הייבאך ג'אנטים ל"16.

זה מה שידוע לי שביצע הבחור יכול להיות שישנם עוד שיפצורים שלא ידעתי עליהם.

הרכב היה טיל :twisted: - זה מאוד זכור לי.

ולמה אני אומר "היה"....הוא הושבת אחרי תכופה של שנה בערך מזמן הרכבת המנוע.

חבל :cry:

נו מישהו כבר יכול לנחש למי היה שייך הרכב המדובר???

פורסם
מומלץ מאוד

אבל.....

בהצלחה.

רוני

ציריות ,מחשב ,צמת חוטים ,קוני ,הייבאך ג'אנטים ל"16.

זה מה שידוע לי שביצע הבחור יכול להיות שישנם עוד שיפצורים שלא ידעתי עליהם.

הרכב היה טיל :twisted: - זה מאוד זכור לי.

ולמה אני אומר "היה"....הוא הושבת אחרי תכופה של שנה בערך מזמן הרכבת המנוע.

חבל :cry:

נו מישהו כבר יכול לנחש למי היה שייך הרכב המדובר???

עוד חלק שמן הסתם הוחלף: גיר.

פורסם
אני ראיתי במפגש הונדה שלאט לאט הופכים אותה ל TYPE R !!!! כן כן !! הוא כבר התחיל במלאכה, הוא כבר החליף סמלים לאדומים , ואפילו שם מדבקה " TYPE R" !!!

בטח בשלב הבא הוא פשוט יגיד "מה אתם אומרים על ה- TYPE R שלי?" וזהו מלאכתו הושלמה !!!

כאילו,אם הוא הצליח לעבור את שלב החלפת הסמלים לאדומים והדבקת המדבקה,אז את החלק הקשה הוא עבר,עכשיו רק נותר לו להחליף מנוע,מתלים,בלמים,גיר,ג'אנטים,צמיגים,לכייל אותה וזהו !!!

מזל טוב לבעל השפיץ. :wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני ראיתי במפגש הונדה שלאט לאט הופכים אותה ל TYPE R !!!! כן כן !! הוא כבר התחיל במלאכה, הוא כבר החליף סמלים לאדומים , ואפילו שם מדבקה " TYPE R" !!!

בטח בשלב הבא הוא פשוט יגיד "מה אתם אומרים על ה- TYPE R שלי?" וזהו מלאכתו הושלמה !!!

כאילו,אם הוא הצליח לעבור את שלב החלפת הסמלים לאדומים והדבקת המדבקה,אז את החלק הקשה הוא עבר,עכשיו רק נותר לו להחליף מנוע,מתלים,בלמים,גיר,ג'אנטים,צמיגים,לכייל אותה וזהו !!!

מזל טוב לבעל השפיץ. :wink:

בלמים הוא סיים , הוא צבע כבר ת'קאליפרים באדום .. אל תדאג ! :) וג'אנטים הוא שם מזמןןןןן

פורסם

הסיויק אכן היתה מדהימה.היתה תקופה שהינו מטיילים הרבה ביחד.האוטו היה מושקע רצח וחבל שנגמר.

ד"א - אלי סיים עכשיו סיוויק 5 דלתות עם מנוע B18 של אינטגרה R עם T3/4.האוטו נוסע מפחיד.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...