Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.onlinecarstereo.com/ זה האתר שממנו קניתי את המגבר שלי ואין לי תלונות (לא על החנות ולא על המגבר), יכול להיות שאתר לא הכי זול. הקנייה נעשתה ע"י קרוב המשפחה שלי, נשלחה לקליפורניה ונשם אספתי את זה. המחסן שלהם נמצא בקליפורניה - אם דוד שלך גר במדינה אחרת, הרווחת לא תלשם מיסי קנייה של ארה"ב. אגב, עובדי מכס הם לא מטומטמים, זה שהוצאת אותו מהקופסא לא תמיד יעבור שם. תריץ חיפוש על קנייה מחו"ל תמצא את כל המידע תאמין לי.

אמרת: "ואני גם לא הכי אוהב את זה שהרמקולים עלי ואני שומע ממש חזק אז ביגלל זה רציתי מאחורה אם הייתי רוצה את המוזיקה עלי אז זה היה מקדימה אבל תמיד אפשר לבדוק אולי זה באמת עדיף מקדימה !" לדעתי זה לא משפט כ"כ נכון.

מעבר לזה שזה אולי יותר חזק, כי הרמקול פיזית יותר קרוב אליך, זה יותר נכון ויותר טוב לשמוע ככה, מקסימום תנמיך את העוצמה. תאמין לי אחרי שהתרגלתי לשמוע נכון (עם קומפוננט) אני נכנס לרכב אחר עם רמקולים אחוריים דומיננטיים וזה לא זה, זה נשמע מוזר ועמום. אני מאמין שאתה לא תהיה הראשון שיגלה כי קומפוננט מקדימה זה עדיף :wink:

לגבי רמקול עם מגבר ובלי מגבר - פחות או יותר איכות. אין תשובה חד משמעית, תלוי ביחסי ההספקים בין הרמקול למגבר. בד"כ רמקול שמוגבר ע"י מגבר ינוצל טוב יותר ולכן ישמע יותר חזק ונקי. אמרתי בד"כ - חשוב מאוד שהרמקול יהיה איכותי ויוכל להתמודד עם העוצמות של המגבר, לא כל רמקול מתאים לכך. רמקולים פשוטים וחלשים למשל - יתנו איכות סבירה בהגברה מה HU (עד עוצמה מסוימת), אך מגבר ממוצע יפרק אותם ויווצרו איוותים.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

דוד שלי גר בCA..

ולא המיסים שם אלא המכס בארץ איך הוא ידעה כמה זה עלה לי דוד שלי לא ישלח את זה אם הקבלה קיצור לא משנה נברר את זה אח"כ ..

בקשר לרמקולים וזה אני יודע את זה שאם אני יקח רמקולים לא משהו אז זה לא יתן לי כלום אם הגברה אז אני מחפש רמקולים סבירים אם מגבר סביר ..

גם שמעתי אצל דוד שלי רק HU אם 4 רמקולים וגם שמעתי שם ממש טוב וחזק וגם ביגלל זה אני עדין לא יודע אם לקנות 4 רמקולים או 2 אם מגבר כי אם אני לא קונה מגבר אז לא יהיה לי סאב ..

אם אני לא טועה יש לו את הדגם הזה SONY CDX-R3410S ואין לי מושג איזה רמקולים יש לו

מה ההבדל בין רמקולים רגילים לקומפוננטים ?

מישהו יכול להמליץ לי על מגבר דומה ל SOUNDSTREAM PCA4.400 של חברה אחרת או משהו כזה ?!

איזה חברות מומלצות יש ?!

אני יודע שיש בעיקר את SOUNDSTREAM JBL KENWOOD PIONEER בלאקפוט אלפין איזה עוד חברות טובות יש ?!

או שזה לא משנה של כולם אותו הדבר ?! רק לפי המאפיניים של המגבר כאילו ..

• תוכן חדש...