Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול הרודסטארים המאולתר... 100% של PP ז"א Pure Pleasure

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה פשוט מדהים... :onfire:

יצאנו לנו בשעה 6:30 בערך סולו לכוון רמת הגולן (ביקור בבסיס של אח של הילה, אישתי), הגענו בערך ב9:00 לבסיס שלו והמשכנו לארוחת בוקר באחת החורשות. ולביקור אצל קרובים הגרים באזור. משם המשכנו גם אנחנו לטיל לנו בגולן התקווה שנצליח להצטרף לטיול המאולתר מועדון הרודסטארים,

טיול הרודסטרים שתוכנן יום קודם לכן במפגש בר"ג באופן ספונטאני לחלוטין (כל חברי המועדון אנחנו מצטערים שלא הודענו לכולם, אבל מי ייתן יהיו לנו עוד הרבה טיולים מהנים ומצלחים כאלה) תוכנן לצאת ב 8:00 מרכבת צפון אבל בגלל עיקובים כאלה ואחרים (חיים...) יצאו בסביבות 10:00 וזה כמובן אחרי הג'חנון של שבת. :lol:

אני ואישתי המשכנו לנו בטיול הסולו שלנו אבל לא הצלחנו להשיג אף אחד מחברי המועדון... (בעיות קליטה, ולא לשלנו) :bigcry: והשעה כבר 13:30. באחד הסיבובים פתאום נגלה לעיננו מחזה מרנין, אוסף של מכוניות שחנה בכניסה לנחל הזויתן. כמובן שעצרנו ונסינו לחפש את החברה, אבל הם היו להם במסלול הליכה. עצובים במשכנו לנו לדרכינו לא לפני שטבלנו במימי הזויתן הקרים והשארנו להם פתק לכשישובו שיצרו איתנו קשר, וכך היה. חברנו אליהם בצומת קצרין והמשכנו לחורשת טל דרך מסעדה והבאניאס. החברה הביאו המון בשר, פשוט נחנקנו מרוב בשר. :beerchug: כל השאריות (שהיו הרבה כאלה) נאספו לשקית ואני בטוח שהכלבים של אורן יחגגו היום. משם המשכנו לנו לכוון קריית שמונה (השעה בערך כבר 19:00, עוד נשאר לנו מעט אור) כבר עם כל הגגות פתוחים (כמו שצריך להראות מועדון רודסטארים אמיתי) לכוון תל-חי ומנרה, נסיע מהנה במיוחד, החברה ממש שתו את הכביש, הרבה פניות הדוקות סיבובים מעניינים והרבה גומי שנישאר על הכביש. בצומת כח ניסנו לרדת לכוון צפת אבל באמצע הדרך גילנו שהכביש סגור לרגל שיפוצים וחזרנו לצומת כח :conf: (לא משנה שאח"כ הבנו שאם הינו ממשיכים 100 מטר של כורכר הינו מגיעים לכביש מצוין (שאני פשוט מאוד אוהב, שוויץ בגליל) אבל לא נורא) עצרנו לצילום, יש תמונות... והבנות בגבירו את המוזיקה ופתחו דיסקוטק. משם ירדנו לכוונן דרום דרך כביש קריית-שמונה טבריה כשהילה (אישתי) נוהגת והכיוון הכללי צמח לעצירת גלידה ואיך אפשר בלי "קחי אותי שרון" שהבנות (חלק מהין) ממש היו במתח. בצומת עמיעד ירדנו לכיוון טבריה ומאחר ואף אחד מאיתנו לא רצה להיכנס לעיר החלטנו לעבור ממזרח לכינרת ולנסות גם כן ליהנות מהכביש. עצרנו בצמח השעה כבר 21:00 בדיוק לתוכנית כמו שהבנות (כמו שכתבתי חלק מהן) רצו לראות את התוכנית (ואת יואב כמובן :sleeping: )וכל השאר ישבו בחוץ עם גלידה וקפה והעבירו חוויות על הנסיעה המדהימה. למזלנו ההפסקה הזו ממש הצילה אותנו מהפקקים בדרך חזרה, יצאנו בסביבות 22:00 ירדנו דרך בית שאן ואדי ערה שלכל אורך החזרה אנחנו עוצרים, מתארגנים שוב בשיירה וממשיכים. בכלל לכל אורך הטיול התנהגות החברים הייתה למופת, שירה הדוקה ונסיעה מנהנה אפילו בסיבובי ה"ראש סיכה", העליות והירידות.

חזרנו הביתה ב 23:30 אחרי 18 שעות מהנות ביותר, מיכל וחצי של דלק ו-600 ק"מ המדהימים ביותר שעשינו עם המכונית עד כה. :multi:

אז לכל החברים שעדיין לא הצטרפו, ועדיין רוצים, ב 19/9 יום שישי יש לנו עוד טיול לצפון. אני בטוח שיהיה כף לא נורמאלי 8) (חבל רק שאני ואישתי לא נצטרף, התחייבויות קודמות :fadein: )

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=17373

קצת תמונות...

(לחברי המועדון שלחתי את הקובץ המלא...)

:wink:

6.jpg

5.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il/

פורסם

יופי של טיול ...

חבל שאין לי רודסטאר שהייתי יכול להצטרף בה למועדון ולטיול :twisted:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

מ-ד-ל-י-ק :twisted:

לבעסתי לא יכולתי להצטרף. נראה שהיה יופי של טיול. :p

הטיול שחשבתי עליו במקור ל-19.9 כלל שני חלקים: גליל מערבי ועליון, וחלק שני את הגולן. בסוף החלק של הגולן קוצץ ונשאר רק הגליל.

אני שמח שעכשיו עשיתם את החלק הראשון. אני מקווה שזה עשה הרבה חשק לחבר'ה החדשים להגיע לטיול הבא, שיהיה מעניין, אתגרי לפחות לפי הסטנדרט שקבענו לנו בטיולים הקודמים.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מועדון הרודסטרים Israeli Ragtops & Roadsters

בטיול האחרון השנה

טיול – שישי 19 לספטמבר

לכבישים והסיבובים המדהימים של צפון הארץ!

הדרך עצמה משגעת. המסלול בנוי לנהיגה מהירה, אבל דורש מיומנות גבוהה על מנת לשמור על הקצב הנכון צריך לקחת בחשבון שהאספלט באיזור הזה מאוד חלק. המיאטה השתוללה לה והשאירה לא מעט גומי על הכביש. ואני כבר לא מדבר על הברקסים.... נוף מדהים, אויר צח, שמיים כחולים וכבישים מפותלים.

כל הנסיעה כחמש שעות, כולל זמן לתמונות והנסיעות הלוך ושוב מתל אביב. נצא בשעה שלוש מתל אביב ונראה את השקיעה על כביש החוף בדרך הביתה. (החיוך ישאר לכל השבת)

ניסע באופן "מנהלתי", ז"א לפי כל חוקי התנועה ולפי המהירות המותרת לכל קטע כביש.

אנו נוסעים בשיירה ויש להמנע מעקיפות מיותרות. אין לעקוף את המוביל בשום מקרה.

מי שלא יכול לעמוד בתנאים הללו – שלא יבוא!

זו לא תחרות! - אנחנו רוצים לנסוע בכיף, להמנע מדוחות תנועה ותאונות בכל מחיר, על מנת שיהיה טעם לעוד טיולים וארועים בעתיד.

אני רק רוצה לבקש - כל מי שמעוניין להצטרף, אנא שלחו לי הודעה פרטית או אי-מייל או בטלפון , מי אתם ובאיזה רכב תגיעו.

אריק

[email protected]/

054-706150

Mazda Miata, Toyota MR2, BMW Z1, Z3 & Z4, Porsche Boxster, Jaguar XK, Honda S2000, Peugeot 206cc, Rover MGF, Audi TT Roadster, Alfa Romeo Spider, Mercedes SLK & all convertibles old and new

מועדון נוהגים וטיולים - ללא כיסוי

A club for topless driving enthusiasts

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

יש עוד מספר קטן של מקומות לקורס נהיגה מתקדמת עם ראם סמואל, במיוחד לרודסטרים עם הנעה אחורית

הקורס ביום שישי ה12 לספטמבר משעה 11:00- 16:00

אם מישהו מעוניין , תפנה אליי בפרטי

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

רודסטר - רכב דו מושבי שתוכנן במקור להיות רכב פתוח, מה שמאפשר לו להיות קל יותר ובעל חלוקת משקל טובה יותר. כל זאת היות ולא נדרשים חיזוקים נוספים באיזור קורה A, כמו שנדרשים רכבים שלא תוכננו במקור להיות בעלי גג פתוח.

מיאטה, MGF, BMW Z4, מרצדס SL, טויוטה MR2, וכו' = רודסטר

אודי TT, פז'ו 206CC, גולף קבריולט, BMW סדרה 3 = לא רודסטר, אלא Ragtops, או קבריולט או קונברטיבל... 8)

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
הדבר שהכי מעצבן במיאטה זה החתיכת אנטנה שיוצאת לה מהתחת לא יכולו לעשות משהו יותר נורמלי.. :lol::wink:

הוצאת לי את המילים מהפה בדיוק מה שבאתי לרשום :!:

למרות שאני לא מלכלך על המיאטות אני ממש אוהב אותם :!::o

• תוכן חדש...