Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היצרן כותב לגבי דרישות לתיבה (אני לא נכנס למידות)

שהעץ ממנו מורכבת התיבה צריך להיות בעובי 1.9 מ"מ עדיף להשתמש ב 1.7 מ"מ או ב 2.0 מ"מ? (מידות של פלטות שניתן לרכוש).

כמו כן רשום-

mots enclosures should be damped inside with syntetic-acoustic wool or damping mat (line) attach the damping material on the wool opposite from the speaker and port a sealed enclosure should be filled up to 70%-100% with acoustic wool.

לא חייב מילה במילה אבל בגדול איזה חומר בידוד? כמה?

שוב תודה.

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

אם זה סאב פחות מ 12 או אחד לא ממש עוצמתי אז גם 17 מ'מ זה בסדר

החומר שדובר עליו הינו יריעות פרלון, לדעתי לא חובה , גם אני עברתי המון תיבות בבניה עצמית ואף פעם לא היה הבדל כל שהוא שהצלחתי לשמוע בין עם לבלי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

17 יספיק, אבל אם אתה יכול 20 אז עדיף אני חושב (אלא אם כן ההפרש במחירים הוא ממש גבוה ולא הפרש זניח). אני אישית בונה לסאב 500RMS תיבה של 19-20 מ"מ.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ההפרש מאד זניח, פשוט אני לא רוצה להעמיס סתם על הרכב מבחינת משקל, גם ככה הולך להיות מאחורה בניה די רצינית של עץ.

לכן מבחינתי אם זה לא נחוץ זה מיותר ולא "כמה שיותר יותר טוב"

כנראה שאני באמת יסתפק ב 17 מ"מ,

תודה

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

תקנה ספריי זפת שעולה 30 ש"ח, ותרסס את כל התיבה מבפנים, בפינות, בחיבורים בין הפלטות, ואת כל הדפנות, אבל כך שתיווצר שכבה ככל שניתן אחידה של זפת. תן לה ייבוש של 24 שעות.

זה פתרון זול וטוב ל(DAMPING MATERIALS) בתוך התיבה.

מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...