Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה ברכב אולי כבר שנתיים ועד עכשיו אני לא יודע מה זה.

לפני כל עצירה מוחלטת יש רעש של מין קפיץ שמשתחרר ולפעמים זה דפיקה כזאת שממש מזיזה את האוטו.

זה קורה במהירות של 5-10 קמ"ש ולא תמיד בלחיצה על הברקס. ואם אני לוחץ ברקס בירידה תלולה ובמהירות נמוכה זה מתחיל להשתגע, ה"קפיץ הזה" משתחרר פעם אחרי פעם ומזעזע את האוטו. לפעמים זה חזק לפעמים חלש.

לעומת זאת בבלימה חזקה הרעש הזה לא נשמע.

תמיד חשבתי שזה תושבות מנוע אבל שלשום החלפתי את כולם וחשבתי שמשם תבוא הישועה אבל זה לא זה הרעש ממשיך,

גם את עניין ה ABS בדקתי וזה לא זה.

הרכב הוא הונדה סיוויק מודל 97' אוט'.

אם מישהו יכול לכוון אותי אני ממש יודה לו!

תודה רבה.

פורסם

כן, הוא עשה איתי נסיעה וקבע ללא ספק שאלה התושבות.

וגם בדקנו שהעברתי הילוכים ראו ממש שכל המנוע זז בעת העברת הילוך.

אך כאמור זו לא הבעיה.

פורסם

האם עם המכה הגיר מוריד הילוך?

נסה לבצע דבר כזה, נעל את התיבה בהילוך הראשון, תאיץ ל40 קמ"ש נניח ותבלום, האם גם עכשיו ישנה מכה? אם לא, כנראה שהמכה היא מהורדת הילוך של הגיר - או שפשוט לא הבנתי אותך נכון :).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה לא קורה כאשר הגיר מוריד הילוך כי זה במהירות ממש מזערית של 5 קמ"ש שההילוך על ראשון.

אבל במידה וזה מהגיר, איך הגיר מייצר רעש כזה חזק ומורגש?

יש לציין שהוא עבר 200,000 ומעולם לא החלפנו שמן גיר.

פורסם

200,000

וואו אולי תנסה להחליף שמן ותראה מה המצב?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אפשר להבין למה ב200 אלף קילומטרים לא הוחלף שמן גיר?

אתה כנראה לא הבנת מה רציתי שתעשה - תנעל את ההילוך על 1 או L, תגיע למהירות סבירה, ותעזוב גז, תן לרכב להאט לבד - האם עדיין ישנה מכה\רעש?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שלייקס, כרגע בדקתי את מה שאמרת ואכן הרעש קיים, שמתי על 1 ועוד לא הספקתי לצאת מהחניה והרעש נוצר.

comp_d היכן נמצאים המשולשים? יש אפשרות לראות את הבוקסות אם מתכופפים מתחת לאוטו?

פורסם

המשולש זה החלק שמחבר בין החלק התחתון של הגלגל לשלדה (בין החלק העליון לשלדה מחבר הבולם עם הקפיץ).

אתה מרגיש את המכה בהגה?

סובארו DL. הכי מכוער, הכי אמין 8)

פורסם

שוב שלום!

היום הלכתי למוסך מורשה הונדה, הסברתי למנהל עבודה בדיוק את הבעיה ואמרתי לו שיבוא איתי לנסיעה קצרה אבל הוא קבע במקום שזה הדראמים הקדמיים.

הוא טען שהדראם עקום וכתוצאה מכך נובע הרעש.

השאלה שלי היא איך דראם יכול ליצור כזאת מכה שמזעזעת את האוטו והאם לדעתכם יכול להיות שאלו הדראמים..

נ.ב

לא החלפתי אותם שנתיים בערך אבל אין בהם מדרגות הם חלקים.

פורסם

דראמים קדמיים הא?

דראם = בלם טוף.

כאלה יש לך מקסימום מאחורה, ובטח ובטח שלא מקדימה, שם יש לך בלמי דיסק.

או שהמוסכניק הוא "מהמבינים", או שאתה לא מצטט אותו נכון.

בכל מקרה, פנה לעוד מוסך לחו"ד נוספת.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שלייקס הוא אמר דראמים ואז שאלתי אותו קדמיים או אחוריים והוא קבע קדמיים.

בכל מקרה יש קשר בין הדראמים לבין המכה שהרכב נותן לפני כל עצירה?

• ספונסר פורום
פורסם

על סמך ניסיון ואופן תאורך כנראה שמדובר בבוקסות למשולש עליון קרועות או חלשות,בהונדה קשה לאבחן את הבעיה, אבל אפ תרימו את הרכב ותסתכלו על בית הבולם תראו סימן של מכה מהבורג של המשולש שזז

אורן

• תוכן חדש...