Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרהבבחירת רכב 100,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כחצי שנה אני רכשתי רכב,

אני גובה 1.82 אישתי 1.79 ושני זאטוטים (שלוש וחצי וחצי שנה)

נוסעים כ - 25K בשנה, הפרמטרים שבדקתי היו :

- יכולת למכור.

- בטיחות.

- חניה נוחה.

- צריכת דלק.

- יפנית (בשביל ההרגשה של התקלות ובגלל סחירות)

הרכב שרכשתי היה בסוף סוזוקי סוויפט (4 כוכבי בטיחות, מנוע 1.5, 6 כריות אוויר, שליטה על ה MP3 מההגה, צמיגי מגנזיום ועוד שטויות)

תחשוב שבמחיר הזה אתה רוכש רכב חדש שנת 2008, נוח לחניות בת"א, נכנסת כל המשפחה כולל העגלה, ולפני חודשיים ירדתי עם הרכב לאילת וכל חודש אני נוסע להורים בצפון.

בקיצור, לרכוש רכב בן 2-3 לעומת חדש על הקטגוריה שלך (ושלי) אני ממליץ על הקטנות, הן פשוט הרבה פחות קטנות ממה שחושבים, כדאי לך לנסות לחשוב על האופציה הזו.

בברכת חג שמח

תודה אבל דווקא נראה לי שבעניין של הבטיחות לא שווה לרדת בכוכב אבל שווה לרדת בשנתון.

אני יותר מתכוונן על ה 407 2005 ואני מוכן להעלות קצת לסביבות 110 אם צריך, האלטרנטיבה היא C5 גם 2005 במחיר של 90K ככה אני איך שהוא מגביל את הירידת ערך.

אבל מכיון שרוב הנסיעות שלי הן שעה וחצי לפחות נראה לי ששווה להשקיע קצת בנוחות ובבטיחות.

אני יכול לקנות 2008 (גם פגו' / C5 ) אבל נראה לי שהיבואנים הרוויחו מספיק והירידת ערך ממש מבאסת, ממילא אני אמכור עןד שנתיים מקס שלוש ..

פורסם

את האמת אני איתך בכל מה שקשור בבטיחות, ולחלוטין אתה צודק על נוחות הנסיעה בין עירונית..

לשבת שעה וחצי בסוויפט, ולשבת שעה וחצי ב C5 , נראה לי חוויה שונה לחלוטין, ולי אין ספק מאיזה רכב תצא נינוח ורגוע הרבה יותר.

את סיפורי הסחירות של רכבים אירופאים שמעתי למכביר, האמת הפשוטה היא שרכב שמור עם ספר טיפולים במצב טוב נעלם בין אם הוא אירופאי ובין אם הוא יפני.

מנסיון אישי אני חייב לציין שאני עדין מחפש רנו סניק לאישתי, לצערי אני לא מספיק מהיר והרכבים הטובים עם ספר טיפולים מסודר, נמכרות בו ביום..

ניסיתי גם את קראסו, אך הפלא ופלא, גם שם הסניק השמורות נעלמות חיש קל..

ממליץ לך בחום על ה C5, יצא לי לנהוג על הרכב, חוויה מרוממת נפש..

השקט, הנוחות, הנסיעה במוד של ריחוף, בכבישי ארצנו משפרת את מצב הרוח פלאים..

ממליץ לך לנסות ולמצוא את מודל 2005 , לאחר מתיחת הפנים, הרכב מציע עיצוב משופר כמו גם איכות, ממליץ למצוא רכב מטופל, התמורה הרבה יותר מטובה למחיר..

פורסם
את האמת אני איתך בכל מה שקשור בבטיחות, ולחלוטין אתה צודק על נוחות הנסיעה בין עירונית..

לשבת שעה וחצי בסוויפט, ולשבת שעה וחצי ב C5 , נראה לי חוויה שונה לחלוטין, ולי אין ספק מאיזה רכב תצא נינוח ורגוע הרבה יותר.

את סיפורי הסחירות של רכבים אירופאים שמעתי למכביר, האמת הפשוטה היא שרכב שמור עם ספר טיפולים במצב טוב נעלם בין אם הוא אירופאי ובין אם הוא יפני.

מנסיון אישי אני חייב לציין שאני עדין מחפש רנו סניק לאישתי, לצערי אני לא מספיק מהיר והרכבים הטובים עם ספר טיפולים מסודר, נמכרות בו ביום..

ניסיתי גם את קראסו, אך הפלא ופלא, גם שם הסניק השמורות נעלמות חיש קל..

ממליץ לך בחום על ה C5, יצא לי לנהוג על הרכב, חוויה מרוממת נפש..

השקט, הנוחות, הנסיעה במוד של ריחוף, בכבישי ארצנו משפרת את מצב הרוח פלאים..

ממליץ לך לנסות ולמצוא את מודל 2005 , לאחר מתיחת הפנים, הרכב מציע עיצוב משופר כמו גם איכות, ממליץ למצוא רכב מטופל, התמורה הרבה יותר מטובה למחיר..

תאמת בהתחלה חשבתי על סניק אבל ירדתי מזה (למה אני צריך 7 מקומות ...)

הגודל והירידת ערך מובילות אותי ל 407 (למרות שיש הבדל של כ 20K במחיר ) מה אתה אומר ?

פורסם

תן לי לתקן אותך, הסניק הינה בעלת 5 מושבים בלבד.

הגראנד סניק הינה בעלת 7 מושבים, אבל הם נדירות בהחלט על כבישי ישראל.

לגבי הגודל, מצטער לבשר לך את זה, ה C5 מרווחת הרבה יותר מה 407, ההבדל גדול מאוד בחלק האחורי, שלא לדבר על תא מטען ענק.

בקיצור, לעניות דעתי, ה C5 במיוחד לאור מחיר המחירון שלה, והסחירות שלה בשוק מהווה אלטרנטיבה מעולה.

פורסם

ה-C5 באמת הרבה יותר מרווחת מה-407 מאחור.

אין לה תא מטען ענק (הכל יחסי, הוא מכיל 470 ליטר), אבל בזכות דלת חמישית הגישה הרבה יותר נוחה.

נסו להכניס עגלת תינוק לרכב 4 דלתות ורכב 5 דלתות ומיד תבחינו בהבדל.

פורסם

לגבי הסניק, גיסי מנסה למכור את שלו מזה 4 חודשים, הבעיה שלא מתקשרים אפילו בשביל לשאול פרטים וכדי שהוא ייספר את נפלאות הרכב (סניק 2001 מפרטי יד שניה, הגרסא המאובזרת)

אני מודה שאני יושב יותר משעה וחצי ברכב שלי וזה לא ממש מפריע לי, אכן אין לי חווית נהיגה כי מבחינתי זה כלי עבודה להגיע ממקום למקום. (כפי שאין לי את "חווית המחשב של ויסטה" אלא פשוט מערכת XP שעובדת וכפי שאין לי "חווית הגלישה ב 5MB" אלא גלישה פשוטה באינטרנט ב 2MB)

בקיצור, תמיד מוכרים לך "חוויות", כמובן במחיר ובתקלות בהתאם, אבל אני מודה ומתוודה שאני מהעדר.

בכל מקרה אם זוהי כמות הנסיעות שלך אני מציע לך לחשוב ברצינות אל שכירת רכבים בימים שאתה צריך, בחישוב חודשי העלות תהיה מצחיקה מול המצב שאתה מתכנן

החישוב שלי : התוכנית שלך הינה רכב עם :

ירידת ערך של 15K,

ביטוחים 5K,

אי שמירת הון 4K (אם אתה צריך הלוואה וזה לא רק לשים כסף בחסכון הסכום הזה גדול בהרבה)

תיקונים 2K

סה"כ 26K בשנה לפני שנסעת את הק"מ הראשון (כלומר מעל 2,000 ש"ח בחודש)

שכירת וולוו S80 לשלושה ימים בחודש עולה פחות באוויס ואני מבטיח לה חווית נהיגה משודרגת.

בברכת שבת שלום.

פורסם
תן לי לתקן אותך, הסניק הינה בעלת 5 מושבים בלבד.

הגראנד סניק הינה בעלת 7 מושבים, אבל הם נדירות בהחלט על כבישי ישראל.

לגבי הגודל, מצטער לבשר לך את זה, ה C5 מרווחת הרבה יותר מה 407, ההבדל גדול מאוד בחלק האחורי, שלא לדבר על תא מטען ענק.

בקיצור, לעניות דעתי, ה C5 במיוחד לאור מחיר המחירון שלה, והסחירות שלה בשוק מהווה אלטרנטיבה מעולה.

עכשיו התבלבלתי ...

אחרי שכבר סגרתי על 407 בגלל הסחירות ובגלל הירידת ערך, אתה אומר שזו הזדמנות ?

407 2005 תעלה לי בסביבות 100-110

C5 2005 תעלה בסביבות 90-100

אין כל כך הבדל בשנה הזו.

אבל מכיוון שכמה אנשים פה העירו את תשומת לבי לרידת ערך (תודה), אני מבין שבעוד שנתיים שלוש C5 תאבד הרבה יותר מאשר ה 407,הבנתי שבעוד שנתיים שלוש ההבדל יהיה 30 40 K לטובת ה 407.

לכן עברתי ל 407 כי מבחינת הנוחות והבטיחות אין המון הבדל בין המכוניות (לטובת ה 407 אומרים שמכלולים חדשים שזה יתרון באורך חיים וחיסרון בטיפולים)

לגבי המרווח מאחור, מכיוון שיש לי ילדה קטנה (מאוד, שנתיים) היא תסתדר, לגבי העגלה זה קצת יותר קריטי אבל אני מקווה (ואבדוק) שעגלה נכנסת לתא המטען של ה 407 אחרת הם ממש דפוקים ...

חישוב העלויות לרכישה באמת לא עושה שכל ,,, צריכים לחשוב על פתרונות ... אולי צריך רכב קבוצתי ? (כמו בקיבוץ)

ככה גם אפשר לחסוך בזיהום אוויר, נראה לי שהשיטה הקיימת לא טובה. וזה לא בציניות בכלל (אבל זה לדיון אחר, אני אהיה מוכן להעמיד את הרכב שלי לפול שכזה)

בנתיים, כל הדיבורים מעוררים בי מחשבות (תודה חבר'ה) ובעיקר אני מבין שאולי אני פזיז מדי בזריקת הכסף.

אני מבטיח לכתוב אחרי הרכישה סיכום של כל הדברים לבאים אחרי.

כרגע בגלל המחיר והירידת ערך אני מתכוון ל 407 (שיקול נוסף הוא הוא קצת יותר חניות ), מחשבה חדשה שעולה היא לרדת מהגדולות ולרכוש מזדה 3 אבל אז ממש אני אאבד את האופי ... אבל לא נראה לי :wink:

פורסם
לגבי הסניק, גיסי מנסה למכור את שלו מזה 4 חודשים, הבעיה שלא מתקשרים אפילו בשביל לשאול פרטים וכדי שהוא ייספר את נפלאות הרכב (סניק 2001 מפרטי יד שניה, הגרסא המאובזרת)

אני מודה שאני יושב יותר משעה וחצי ברכב שלי וזה לא ממש מפריע לי, אכן אין לי חווית נהיגה כי מבחינתי זה כלי עבודה להגיע ממקום למקום. (כפי שאין לי את "חווית המחשב של ויסטה" אלא פשוט מערכת XP שעובדת וכפי שאין לי "חווית הגלישה ב 5MB" אלא גלישה פשוטה באינטרנט ב 2MB)

בקיצור, תמיד מוכרים לך "חוויות", כמובן במחיר ובתקלות בהתאם, אבל אני מודה ומתוודה שאני מהעדר.

בכל מקרה אם זוהי כמות הנסיעות שלך אני מציע לך לחשוב ברצינות אל שכירת רכבים בימים שאתה צריך, בחישוב חודשי העלות תהיה מצחיקה מול המצב שאתה מתכנן

החישוב שלי : התוכנית שלך הינה רכב עם :

ירידת ערך של 15K,

ביטוחים 5K,

אי שמירת הון 4K (אם אתה צריך הלוואה וזה לא רק לשים כסף בחסכון הסכום הזה גדול בהרבה)

תיקונים 2K

סה"כ 26K בשנה לפני שנסעת את הק"מ הראשון (כלומר מעל 2,000 ש"ח בחודש)

שכירת וולוו S80 לשלושה ימים בחודש עולה פחות באוויס ואני מבטיח לה חווית נהיגה משודרגת.

בברכת שבת שלום.

מילא , אם לאמירות היה גיבוי, היה ניתן להתייחס אליהם ברצינות.

לגבי הסניק, סביר מאוד להניח שהרכב עבר טרואמה כלשהיא, ואם לא והרכב תקין, אודה לך אם תעביר את מספר הטלפון, אני מחפש סניק שמורה עם ספר טיפולים למעלה מחודשים, ואין להשיג.

הטובות נמכרות בו ביום, ומקבלות מחירון.

לגבי חווית הנהיגה, או אז אין מה להשוות את הסיטרואן ל סוויפט, הנוחות והנינוחות של הסיטרואן שווה לציבור מסוים את אובדן הערך, שלא לדבר על הערך המוסף של הבטיחות שהרכב מספק.

החישוב שלך לגבי עלות הרכב גם הוא לוקה באי דיוקים..

מעניין מאיין נלקח סכום של 2K לתיקונים ??

ביטוחים - אתה עם הסוויפט לא משלם אותם ??

בקיצור , רכב זה לא תוכנית חיסכון, אני מקווה שכל מי שרוכש אחד מבין זאת.

פורסם

אחרי מסע ארוך (תודה רבה על העזרה) בחרתי ב .... טויוטה אוונסיס 2005.

תוך כגי החיפוש גיליתי שקר (לבן ??) מכוער של היבואנים שמזלזלים בחיים שלנו.

כמעט קניתי פגו' 407 בגלל חמישה כוכבי הבטיחות... איזו הערה בפורום גילתה לי שמבחני הריסוק של ה 407 בוצעו עם רכב בעל 9 כריות אוויר. היבואן בארץ מצייד את הדגם הרגיל רק ב 6 !!!! חוצפה שהם לא כותבים אזהרה ענקית בכל הפרסומים.

בקיצור מי שמוכן להרים את הכפפה ולתבוע אותם על הטעייה יעשה שירות טוב לציבור (וגם הרבה כסף).

פורסם
מילא , אם לאמירות היה גיבוי, היה ניתן להתייחס אליהם ברצינות.

לגבי הסניק, סביר מאוד להניח שהרכב עבר טרואמה כלשהיא, ואם לא והרכב תקין, אודה לך אם תעביר את מספר הטלפון, אני מחפש סניק שמורה עם ספר טיפולים למעלה מחודשים, ואין להשיג. הטובות נמכרות בו ביום, ומקבלות מחירון. - הוא מופיע באתר yad2 וכל יום מרענן את המודעה, שמו קובי, הרכב לא עבר טראומה ואנשים אפילו לא מתקשרים כדי לשמוע ק"מ וכו'.

לגבי חווית הנהיגה, או אז אין מה להשוות את הסיטרואן ל סוויפט, הנוחות והנינוחות של הסיטרואן שווה לציבור מסוים את אובדן הערך, שלא לדבר על הערך המוסף של הבטיחות שהרכב מספק. - שוב אם התייחסת להודעה שלי אין מה להשוות בין הסיטרואן לעומת הוולוו S80 שהצעתי לו, אבל למה ששנינו נתקטנן על אי קריאה.

החישוב שלך לגבי עלות הרכב גם הוא לוקה באי דיוקים..

מעניין מאיין נלקח סכום של 2K לתיקונים ?? - האם יש רכב שבשלוש שנים זקוק לפחות מ - 6K תיקונים (צמיגים, טיימינג, טיפול 10K, בלמים וכו'), לכן הגעתי לפחות ל 2K בשנה, בחישובים של YNET כאשר הם מבצעים בשיתוף עם לוי יצחק הסכום גבוה בהרבה.

ביטוחים - אתה עם הסוויפט לא משלם אותם ?? - השוותי מול השכרת רכב כפי שאולי שמת לב !!!

בקיצור , רכב זה לא תוכנית חיסכון, אני מקווה שכל מי שרוכש אחד מבין זאת. - אני מבין כי רכב זו הוצאה שקולה שצריך להקטינה למינימום עלות ומקסימום תועלת, להגיע ליום הולדת של החותנת אני חייב, אבל להגיע למוסכי סיטרואן אני לא חייב

מזל טוב לרגל הרכב החדש, מאמין כי הוא יהיה נפלא :)

• תוכן חדש...