Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יצא לקרוא היום בידיעות אחרונות על הפיתוח (פטנט!) הישראלי החדש? (עמ' 23)

מסתבר שכימאים ישראלים שילבו גז צחוק (או כמו שאנחנו מכירים אותו) בתוך משקאות כמו וודקה ובירה.

כנראה שזה עובד וההשפעה של הגז עדיין קיימת למשך חצי שעה (במינון שאני מתאר לעצמי לא מסוכן),

אלו קיבלו את האישורים הרצויים ובקרוב הם יגיעו ארצה וימכו בחנויות, את האמת, אני לא יכול לחכות, זה נשמע מדליק!

אבל בוא לא נפתח ציפיות, ראיתי בכתבה שמנכ"ל הרשות ללחומה בסמים כבר הביעה עמדה חריפה מנגד שטוענת שהמשקאות הללו הם בעצם עוד דרך למכור לנוער חומרים מסוכנים.

אני חייב להסכים עם דבריו, המשקה הזה מסוכן, אבל לא פחות ממשקאות או מוצרים אחרים שלנוער יש גישה אליו בקלות.

לכן אני בכל זאת חושב שיש עדיין סיכוי טוב שנזכה לטעם מן המשקה.

 

יום טוב,

עמרי.

פורסם

מבחינה חוקית לא תהיה התנגדות מוצדקת לדעתי, שכן אם הם מחליטים לשלב את החומר בתוך וודקות ובירות הרי המכירה שלהן מותרת לאנשים מעל גיל 18 (מבוגרים), ואין שום כוונת שיווק לנוער בשום צורה שהיא.

זה שבעלי קיוסקים עושים אחרת זה כבר בעייה של הקיוסקים, לא של היצרן - הטוב ביותר שהוא יכול לעשות הוא להזהיר (כמובן במידה ומדובר בחומרים חוקיים).

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני כבר רואה מה יהיה עם זה..שלל חיקויים וזיפוים שיגמרו להרבה צרות.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

×
×
  • תוכן חדש...