Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סריון מול גטס מי לוקח ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגמים ידניים בלבד...

אני מבקש בבקשה מכם שתי השוואות סריון דגם ישן (תפוח) מול גטס.

וסריון הדגם החדש מול גטס.

אמינות , סחירות וכמובן צריכת דלק !!

רק מי שמבין שירשום תגובה !! בלי ניחושים !!!

תודה רבה רבה מראש יניב ...:-)

פורסם

שמר ורז, אני לא מבין - מציעים לכם סיריון וגטס ואתם מסרבים? אני אקח סיריון חדשה אחת, תודה רבה!

נ.ב.

שמר - HOE HOE HOE זה בתל-ברוך, לא כאן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

1. אתה כותב בפורום איכותי שלא מנוהל על ידי ילדים.

2. לכן, הדרישות שלנו ממך כמשתמש הן בסטנדרט גבוה, וזה משעשע שבאופן אבסורדי אתה דורש מהמגיבים לך סטנדרט גבוה יותר ממה שאתה מציג בהודעה שלך.

3. אתה בטח תוהה עכשיו למה אני מתכוון, אז הנה:

א. "מי לוקח" תשאיר לשיחות הרייסים עם החברים שלך.

ב. שלוש נקודות (...) וריבוי סימני קריאה תשמור לבגרות בלשון, נראה כמה תקבל.

ג. רק מי שמבין שירשום תגובה - תשאיר למנהלים לקבוע מה ראוי לתגובה ומה לא, תודה.

מה שכן, התרשמתי מה"אני מבקש בבקשה" - אכן מנומס.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אכן מרשים מצידך " sronis" שידעת שהיום היה לי מתכונת בחיבור.

בנוסף לכך נראה שאני עדיין קצת עצבני מהמבחן בחיבור היום, ומסיבה נוספת היא שרשמתי פה הודעה דיי פשוטה וברורה לפני מעל לשלושה ימים, ואף אחד עדיין לא ענה לי עליה אז החלטתי לוותר על הרעיון הקודם.

לסיכום אומר :

חברי היקרים אשמח לקבל קצת עזרה חוץ מעקיצות (שאותם אקבל כבר במבחן).

אודה לכם אם תעזרו לי ותאמתו את מה שאני חושב שאין ואי אפשר להשוות יפני לקוראני .

אני מנסה להגיד את זה לדוד שלי שאומר שיונדאי גטס יותר טובה והוא אומר שאפילו פיאסטה יותר טובה .

פורסם

למה עצבני? דווקא לפי ההודעה השנייה שלי אני רואה שהצלחת די יפה במבחן.

אני לא יודע למה אף אחד לא ענה להודעה הקודמת שלך, אולי אנשים פספסו אותה, אולי אף אחד לא יודע.

בקשר להודעה החדשה: לא הבנתי - אתה חושב שאי אפשר להשוות יפני לקוראני, כלומר יפני עדיף תמיד? ומה הקשר לפיאסטה?

סיריון מול גטס - הסיריון הקודמת היא מיושנת יותר מהגטס ברוב המובנים. החדשה היא מכונית עדיפה לטעמי ולו בזכות העיצוב החמוד, המרווח הנאה והמנוע+גיר העדיפים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נראה לי שאני וידידי כתב הרכב שפעם היה לו אוטו כמו שצריך לא נהגנו על אותו סיריון.

הסיריון הישנה - בדגם 1.3 בעלת מנוע זריז ביותר (1300 עם 103 כ"ס) ועם גיר ידני בהחלט תיהיה הזריזה ביותר בחבורה והיתה מעוצבת בצורה משעשעת ביותר.

הסיריון החדשה (נהגתי באוטומט ...) היא קופסא עם תיבת הילוכים מוצלחת - עם עיצוב חיקוי ליאריס והגה (כפי שאימא שלי הגדירה את זה חוץ מסכנת נפשות) מחובר למשהו , פשוט לא לגלגלים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ידידך כתב הרכב אף כתב מבחן דרכים על הסיריון החדשה, ונהג גם על הישנה.

המנוע של הישנה אכן זריז והיא בפירוש הזריזה מבין השלוש (אולי גם באוטומט). העיצוב אכן חמוד (אולי אפילו מדי) אבל בבסיסה זוהי מכונית מיושנת שדי עבר זמנה. כמשומשת בעד 50000 שקלים היא אולי קנייה הגיונית, אבל מול הסיריון החדשה היא נופלת במובנים רבים (נכון, לא בכוח המנוע). ההגה בסיריון החדשה בוודאי לא גרוע יותר מבישנה, והתנהגות הכביש אפילו עדיפה (אם כי גם היא לא מוצלחת במיוחד). הסיריון החדשה גם מרווחת יותר, עיצובה הפנימי מודרני יותר, האבזור עדיף בגרסה המאובזרת ורמת הבטיחות גבוהה יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

:) זריז

אני דווקא לא מסכים וחושב שההגה בחדשה יותר גרוע (וכנראה הכי גרוע שיצא לי לינהוג בו)

האבזור , אני לא זוכר בידנית , אבל האוטומט הישנה הגיע מאובזרת מאוד, כמובן שהחדשה אמורה להיות בטיחותית ומודרנית יותר וגם הגיר שלה לטעמי מוצלח למדי.

כמובן , גם אני לא מבין מה ההשוואה בין הרכבים עקב הפרש עצום במחיר.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

הנה אחת הפריוילגיות להיותי כתב רכב - יצא לי לנהוג על הגאים גרועים משמעותית :?

דווקא ההפרש לא עצום במחיר - בשנת המודל האחרונה שלה הסיריון הישנה נמכרת בכ-10000 שקלים פחות מבשנת המודל הראשונה של הסיריון החדשה. הגטס נמכרת ברמות מחירים המתאימות לשתיהן ולכן יש בסיס להשוואה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

חברה אפשר בבקשה להיות יותר ספציפיים בקשר לשאלה ששאלתי:

עזבו איזכור הפיאסטה לא היה במקום .

אנחנו מדברים על גטס מול סריון חדשה (עדיין לא קיבלתי תשובה מי לוקח) ואודה לכם מאוד עם תדברו על הדגמים הידניים בלבד.

ובקשר לסריון הישנה הבנתי מכם שהגטס לוקחת ...

פורסם

לוקחת במה?

בקו ישר?

לא, הסיריון הישנה היא הזריזה מבין ה3 (עם 1.3 ידני) ותגיע ל100 בפחות מ10 שניות

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
אמרת יפני מול קוריאני מיצית את כל הדיון לדעתי.

סונטה 3.3 או יונדאי טראקן מול סיריון או סוזוקי ליאנה?

ברור שעדיפה הסוזוקי,היא יפנית לא?

ולעינייננו-הסיריון 1.3 הקודמת לא נימכרה בגירסה ידנית,למעט אקזמפלר אחד בודד.

גם כאוטומטית,הגטס טובה ממנה בהרבה.

היא מרווחת בהרבה מהסיריון,נוחה יותר לנסיעה,בעלת התנהגות כביש טובה יותר,איכות הנסיעה בה טובה בהרבה,שקטה יותר ובעלת רמת בטיחות גבוהה יותר.

ההשוואה בין הסיריון הקודמת למכוניות קטנות אחרות לא הוגנת;הסיריון היא מכונית מיני,שהיתה די ייחודית בשוק המכוניות בארץ,כשמתחרתה העיקרית היתה אמורה להיות האטוס של יונדאי.

ואין ממש מה להתפעל מהנתון של 102 כ"ס;מנועה מרעיש כל כך שהגעה לסל"ד גבוה בה הוא מפיק את ההספק הופכת לכמעט בלתי אפשרית.

בנסיעה רגועה מנועה מרגיש די עייף ומחוסר מומנט.

חבל שדייהטסו לא התקינו בה את מנועה של היאריס,כמו ב YRV.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...