Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני מבקש חוו"ד של אנשים בקשר למיקום המיד ריינג' של סט שלושה חלקים.

מה אתם היתרונות\חסרונות של כל מיקום ?

המיד המדובר הוא ה CDM 54 של מורל.

תודה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתמול בזמן שבהית בפיתות ובברווזים המאושרים שצפו בירקון יאריק ואני דיברנו על מיקומים של מיד וטוויטר.

כל זמן שהמיד יהיה ליד הטוויטר זה טוב. מיד וטוויטר משלימים אחד את השני, ואם כל אחד מהם ממוקם בפינה אחרת ברכב לא ניתן לקבל דיוק ואימג'.

באופן תיאורטי אין בעייה אם הם יהיו ממוקמים בקורות, קיק פאנל או דשבורד. כמובן שככל שהם יהיו יותר "בגובה האוזניים" ויותר ON AXIS הם ישמעו יותר טוב. העיקר שיהיו קרובים כמה שניתן אחד לשני.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כ"כ מוזר שברכב של יאריק המידים נמצאים בקיק פאנלים...

ולדעתי התוצאה ברכב של יאריק פשוט יוצאת מן הכלל.

אני גם בדיעה שהטוויטר והמיד צריכים להיות כמה שיותר קרובים אחד לשני וגם הכי טוב למקם אותם מבחינת גובה במה - מגובה הדש ומעלה.

אבל למידים של מוראל יש יתרון עצום בזה שהם dome ולכן הם גם יכולים לתת תוצאה טובה מאוד מהקיק פאנל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כ"כ מוזר שברכב של יאריק המידים נמצאים בקיק פאנלים...

ולדעתי התוצאה ברכב של יאריק פשוט יוצאת מן הכלל.

אני גם בדיעה שהטוויטר והמיד צריכים להיות כמה שיותר קרובים אחד לשני וגם הכי טוב למקם אותם מבחינת גובה במה - מגובה הדש ומעלה.

אבל למידים של מוראל יש יתרון עצום בזה שהם dome ולכן הם גם יכולים לתת תוצאה טובה מאוד מהקיק פאנל.

אצל יאריק המידים כבר מזמן לא בקיק פאנלים.

התוצאה של התקנת מידים בקורות או על הדש בורד היא מידית מתן רוחב הרבה יותר ברור מודגש בבמה.

כמובן שזה משפיע ישירות על העומק ועל האחידות, אין ספק שמיקומו האידיאלי של המידים יכול להיות על הקורות, אבל הכל תלוי גם בזויות וכמובן גם על יכולות פיזור הצליל של האלמנט.

ניר,

under construction..

פורסם

ע"י מיקום נכון של הרמקולים, שימוש בפרוססורים, הרחקה של המושב ומשענת הגב עד כמה שניתן (בהתחשב בבטיחות)

הבעיה בסביבה של רכב זה שכמעט תמיד משהו בא על חשבון משהו אחר - אם אתה תשיג את העומק אתה תאבד את הגובה או אם אתה תשיג פירוט מלא של צליל אתה תאבד אחידות וכו' וכו'...

המטרה היא לנסות כמה שיותר ולהגיע לתוצאה אופטימלית

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לאנוס זה לא מדוייק . אני זוכר שקראתי על רכב שהרכיב חבר נבחרת DLS לתחרויות ISSCA , ומי שהיה ברכב תיאר את זה עים רוחב במה שיוצא מגבולות הרכב ועומק באמצע המגן מנוע ועים פירוט וסאונד חבל"ז (חבל שלא שמרתי קישור) , והבחור אמר שהוא לא גמר את הרכב ויש לו עוד כמה טריקים לשפר את זה עוד .

אז בא נגדיר את זה ככה הקומפוננטים של DLS והסאב שלהם והמגברים שלהם , הם לא משהו כזה יוצא דופן שיצור את זה לבד , המשמעות של המשפט הזה , שיש אנשים שיודעים כיצד לעשות במה מצויינת גם ברכב .

האם יש כאלו בארץ ? לא יודע

אם יש מיהם ? גם לא יודע

אבל ברור שאם תלך למישהו מפורסם (או שיגידו לי הרבה מקצוענים המלצה על מישהו אחר יותר טוב) כמו שמעון מסאונדסטורם , ותהיה מוכן לשלם , סביר להניח שהוא יוכל לבצע משהו שלפחות מתקרב למה שיש שם .

אנני יודע אם המקצועני SQ שם הם גם מתקינים לאחרים, אבל אם כן זה גם אפשרות .

אבל דבר אחד ברור שלשבת בפורום וע"פ זה להצליח ליצור במה עים חדות ופירוט , לא נראה לי שזה אפשרי. אולי בטעות אבל לא באופן קונסיסטנטי

ולצערינו פה בארץ אלו שלמדו והיה להם ניסיון איך יוצרים כאלו דברים , נראה לי שהם מעטים אם בכלל

אני אשמח לשמוע תגובות של אנשים אם הם מכירים מקצוענים כאלו שיכולים להתמודד עם מקצועני SQ בחו"ל

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...