Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כי חודש ושבועיים קניתי רכב הראשון שלי,פונטו ספייס 2001 ELX ידני,ומעז אני סובל מאותו בעיה מעצבנת.בסרק במנוע עובד ב 650-750 סל"ד וכל הרכב רועד,לא חזק אבל מורגש,ונורות מהבהבות בקצב של המנוע.לפני חודש נכנסתי למוסך מורשה לטיפול תקופתי(הרכב עבר בדיוק 60880).

הוחלף שמן מנוע+מצתים+פילטרים ובוצעה ניקיון תא מנוע.אבל הבעיה לא נעלמה.שמתי תוסף (לא זוכר את שמו) ללא כל תוצעה מורגשת.

ידיד המליץ לי על התוסף BG 44K וסיפק לי אותו היום.שמעתי דברים טובים עליו אבל אני לא יודע מה לעשות אם התוסף לא יפתור לי את הרעידות.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אילו נורות מהבהבות לך ?

היית בטיפול האוטו נכנס במצב כזה לא טוב וככה גם יצא מהמוסך ?

האם שמת פלגים מקוריים ?

מומלץ לבדוק את מצב המצבר, הטעינה ושהחיבורים שלו סגורים היטב. ולבדוק את תקינות חוטי ההצתה.

לדעתי יש לעשות ניקוי באינפוזיה לבית המצערת ולסעפת היניקה. אצלי הבעיה נפתרה ככה.

יתכן גם שיש בעיה במשאבת הדלק החשמלית ובמוסך יכולים לבדוק את זה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

הנורות מתעמעמות יחד עם המנוע

שמו לי פלאגים מקוריים,החיבורים של המצבר ניקיתי ומרחתי וזלין

ביחס למשאבה...אין לי בעיה בנסיע ב 140 קמ"ש, רק כשהרכב עומדבנוטרל אני מרגיש רעידות.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

שלום

נראה לי בעיית מצבר או הדקי המצבר ,בדוק טעינה ,ובדוק תקינות המצבר ,האלקטרוליט ובדיקה בעומס

האם ההדקים שעל המצבר מתחממים?

יגאל

פורסם

נשמע כמו מצבר עייף, תבדוק מים מזוקקים במצבר

איזו שנה המצבר... זה בדרך כלל חרוט שם...

פורסם

המצבר 04 והוספתי מים לפני חודש.

גם כשאני מוריד חלונות ,מורגש עומס על המצבר/סל"ד יורד

אז אכשיו אני זז להוסיף BG 44 ולהוסיף איזה רבע מיכל דלק(אחרי 156 קמ)

ואיפה בדיוק נמצה בית מצערת בפונטו? תמונה תעזור:idea:

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אולי במקום לחפש בעיות שונות ומשונות, גש לבעל מקצוע ובקש ממנו "להרים" קצת את סיבובי המנוע (סל"ד).

יכול להיות שזאת כל הבעייה !, כמו כן אם הסל"ד נמוך באזור ה650 כמו שאתה מציין יכול להיות שזאת גם הסיבה להידלקות מנורות ההתראה.

דווח על ההתקדמות

בברכה יואב.

פורסם
אולי במקום לחפש בעיות שונות ומשונות, גש לבעל מקצוע ובקש ממנו "להרים" קצת את סיבובי המנוע (סל"ד).
לפני חודש ביקרתי במוסך מורשה לגבי הטורים.

התוצאה: בוצעה ריסוס של חומר ניקוי ישירות לסעפת יניקה ב3000 טורים והמליצו לי לי לקנות מהם תוסף דלק לניקוי המנוע.לעלות את הטורים הם לא המליצו וכנראה גם לא רצו.

הכול בסדר ברכב חוץ מרעידות מעצבנות...בלאד.:evil::bad-word:

גם כן מוסך מורשה "ליליאן".....:cry: .כסף ..:wave2: תוצאה ..:agrue:

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אני מציע לך להפסיק לגשת ללילאן, במיידי. המוסך הזה זה פשוט אוסף ליצנות אחד גדול ! פשוט חבורה של אנשים שאין להם מושג מה הם עושים.

יש לי נסיון מר איתם, עם הפונטו הקודמת שלי, גם כן ELX 2001 רציפה אמנם.

ניקוי בית מצערת לא מבצעים ע"י ריסוס ישיר של החומר בזמן שהמנוע פועל. אני לא מאמין שהם עדיין עושים את זה שם.

גם לי הייתה את הבעיה הזו. ניקוי בית מצערת במרכזי פתר אותה. למה? כי שם מפרקים את החלק, ומנקים אותו. ולא מתיזים את הספריי לתוך המנוע בזמן שהוא עובד.

המוסך הזה הוא פשוט ביזיון ברמה שלא תאמן. אל תפקיר שם את הרכב שלך.

אני מאמין שהם עדיין גובים 250 ש"ח על בדיקה דיאגנוסטית?

גש למרכזי, תאמין לי שלא תצטער.

אני ממש חייב להציל אנשים מהמקום הנוראי הזה. אני לא מתכוון להיכנס יותר ללילאן גם אם זה יהיה המוסך היחידי של פיאט שישאר בעולם.

!AWDSOME

פורסם

CAVEMAN אחי, פגעתה בול.

זה באמת אוסף של ליצנים שהמליצו לי לנקות את המצערת ולא לפרק ולנקות למרות שאני מוכן לשלם את הגניבה שלהם.

טיפול תקופתי שקולל החלפה של 3 מסננים,פירוק והרכבה של גלגלים,שמן מנוע חצי סינטטי מהבית(עליי)

וכול זה ב 860 שקל!!! שוד לאור היום או לא. זמן עבודה 3 שעות(בקבלה),בפועל 25 דקות

ומנוע רועד בכול זאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מישהו יכול להמליץ על המוסך אמין,מקצועי וקרוב לרחובות????

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

כמו שרשמתי, סע למרכזי ברמת החייל.

אני מנס-ציונה ואני מטפל שם.

גם הפונטו הקודמת שלי טופלה שם שהבנתי שליליאן הם ליצנים, וגם הנוכחית מטופלת שם.

השירות שלהם טוב מאוד לדעתי, המחירים אולי יקרים מעט, בכל זאת מוסך מרכזי, אבל הם מבינים מה הם עושים שם בניגוד ללילאן.

ד"א, הקטע של עמעום האורות קורה בגלל שהטורים של המנוע יורדים, ולכן האלטרנטור גם כן מסתובב לאט יותר.

!AWDSOME

פורסם

ד"א, הקטע של עמעום האורות קורה בגלל שהטורים של המנוע יורדים, ולכן האלטרנטור גם כן מסתובב לאט יותר.

זה די ברור אבל זה קורה רק בסרק

טוב הBK 44 בפנים,מיכל מלא,מילוי חוזר של מיכל עוד כחודש+-

נראה אם התוסף יצדיק את הצמו או ששרפתי פחית יקרה של מיץ תפוזים קל בתוספת של בולשיט.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

במוסך המרכזי של פיאט שברמת החייל (רח' ראול ולנברג 20 טל' 03-6450624) ת"א, הם מבצעים בדיקת אבחון ממוחשבת בסכום של 99 ש"ח + מע"מ בלבד וגם נותנים לך את הדפסת ממצאי הבדיקה עם הסבר מה יש לבצע והערכת העלות.

לא תמיד מוסך מרכזי יקר יותר.

בברכה - רפי לין :-)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

טוב, הגיע הזמן לסגור מעגל.

מצתער שלא פיסמתי סוף לסיפור כי הוא הגיע לקיצו רק לפני שבוע וחצי.

לא הזדמן לי לבקר במוסכים מחוסר הזמן לכן המתנתי עד לרגע אחרון.ערב אחד המנוע השתגע לחלוטין וקפץ לי 200 RPM בכל כיוון, החלתה היתה קלה, מוסך מורשה בבוקר קיבל אותי בזרואות פתוחות.ניקוי מנוע ערך קרוב ל3 שעות ו450 שקל ירדו לי מהחשבון.

יום למחרת הרעידות חזרו ובגדול.נוסף להם גם רעש מוזר שהגיע מכיוון הגיר.כיוון והיה זה יום שישי ושמתי לב לרעשים רק בדרך חזרה הביתה בסביבות 22:00, לא היתה לי אפשרות לפנות למוסך.

ששי על הבוקר 6:30 , פותחים לי את המכסה ולעבודה........בסביבות 10 מודיעים לי : יש חשד לחדירת מים בצילינדר 2 !!!:crazyeyes :crazyeyes :crazyeyes :crazyeyes !!! תיקון ראש מנוע יעלה 4200,מנוע חדש 5200 וניתן לבצע אתה תיקון רק בעוד שבוע.:crazyeyes :crazyeyes :crazyeyes :crazyeyes !!! קלאץ רברס ,קלאץ ראשון >שני> שלישי> חמישי.......................

(כן דילגתי על רביעי).

במוסך השכן ,הרוסים תוך 3 דקות מצאו לי את הבעיה ,ראש מנוע מקבל מים ומשאבה דולפת .ראש מנוע + משאבת מים + מצתים + פלאגים + עבודה.

תוך יומים עבודה ו3500 :bigcry: :bigcry: :bigcry: שקל פחות אני יוצא אם רכב נקי ורגוע. או כך חשבתי...

היום :shock2: הלך לי הגה חשמלי,עלות תיקון במורשה :shock2: 1600 :shock2: שקל.

ואוטו עבר רק 64700!!!

בלאד אין לי כבר מילים.

והשנה רק החלה.....

****הוצאת לנו את העיניים עם כל הסמלים, הנקודות וסימני הקריאה ובקיצור ההודעה שלך קשה לקריאה, אז אנא הפסק עם זה - הנהלת הפורום.****

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תוכן חדש...