Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שנסיעות קצרות לא מיטיבות עם שום מנוע, אבל בהינתן בחירה בין שתי אופציות המנועים הנ"ל בלבד - האם הטורבו "יסבול" משמעותית יותר, ועלויות האחזקה בהכרח יאמירו ?

כדי לא להשאיר את השאלה "באוויר" מדי - אני עומד לחפש רכב "ממשפחת הברלינגו" כרכב שני במשפחה שבעיקר יפזר את הצאצאים למוסדות, יסע לסופר וכדומה. רק לעיתים רחוקות יזכה לנסיעה בין עירונית הגונה. האם להתמקד בחיפוש דגמים אטמוספריים בלבד ?

תודה רבה,

שי.

פורסם

לדעתי, כדי למצוא טורבו למכירה ובמצב טוב, אתה צריך להתאמץ.

רוב המכוניות (ברלינגו/פרטנר) נמכרו כדיזל אטמוספרי ובמידה ותוחזקו כמו שצריך גם יענו על כל בקשותיך.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אני יודע שנסיעות קצרות לא מיטיבות עם שום מנוע, אבל בהינתן בחירה בין שתי אופציות המנועים הנ"ל בלבד - האם הטורבו "יסבול" משמעותית יותר, ועלויות האחזקה בהכרח יאמירו ?

כדי לא להשאיר את השאלה "באוויר" מדי - אני עומד לחפש רכב "ממשפחת הברלינגו" כרכב שני במשפחה שבעיקר יפזר את הצאצאים למוסדות, יסע לסופר וכדומה. רק לעיתים רחוקות יזכה לנסיעה בין עירונית הגונה. האם להתמקד בחיפוש דגמים אטמוספריים בלבד ?

תודה רבה,

שי.

למה לא לקנות רכב בנזין?

עלויות הרישוי של הדיזל גבוהות בהרבה.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

לנסיעות עירונית קצרות אתה בהחלט לא צריך טורבו דיזל.

בהעדר הטורבו רק אתה תסבול מכושר סחיבה ירוד יותר (אם זה בכלל חשוב לך לאור העובדה שאתה נוסע רק למרחקים קצרים בתוך העיר).

פורסם

מקסים - הבחירה בדיזל היא אילוץ. אין טנדרונים כאלו משנתונים מאוחרים עם מנוע בנזין ודלת צד. רכב בנזין שעונה על הדרישות (בעיקר שטח מטען מכובד וסף הטענה נמוך וכמובן - שנתונים מאוחרים) זה מיניואן, והם בד"כ אוטומטיים, יקרים יותר לרכישה וכו'.

rgunv - יש גם לא מעט מנועי HDI בשטח, והשאלה המקורית שלי נועדה כדי לדעת האם הם מהווים אופציה עבורי או לא (במידה ואתקל באקזמפלר טוב).

תודה , ואשמח לשמוע עוד תשובות.

שי.

פורסם

אני יודע שקיימת קנגו בנזין אוטומטית, ושני החסרונות היחידים שאני יכול לראות בה הם :

1. נדירה למדי - כרגע, למשל, יש 2 מודעות בלבד בלוח יד-2, מתוך 100 מכוניות שפורסמו בשבועיים האחרונים.

2. בלי לפגוע ובלי להעליב - אני לא בטוח שאני בשל למערכת יחסים מחייבת עם תיבה צרפתית אוטומטית. זו לא היא, זה אני....

חוצ משני הנ"ל - זו בהחלט אופציה !

תודה :-)

שי.

• תוכן חדש...