Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גל.

עשית המון בלאגן

נו נו נו לך

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נו באמת חברים, אין מצב שאתם מעבירים את המפגש לצפון?

אתם יודעים הרי שתהיה נוכחות גדולה אצלנו והרבה מערכות חדשות ובכלל

האווירה אצלנו מעולה (כאצלכם כמובן)

אז מה אתם אומרים?

(כמה שאלות כאלו אתם מקצים לי כאן?)

גל, ציניות זה הדבר האחרון שחסר לנו עכשיו

אם זה באמת כ"כ לא בר ביצוע ולא רצוי ע"י רוב חברי הצפון, אין לקיים זאת, האם כך הדבר ?

וחוץ מזה, יהיו עוד אפשרויות למפגשים מאוחדים

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

זה סתם היה בצחוק, ויכולתי גם להמשיך פה כמו שלא מפסיקים לעשות בתר'ד

שפתחתי על המפגש.

בכל מקרה, אני בטוח שכולנו נפגש מתישהו ונצחק על זה.

בידידות רבה, ;)

גל

פורסם
נו באמת חברים, אין מצב שאתם מעבירים את המפגש לצפון?

גל,ניסיון עבר קודם הראה שזה לא עובד[דווקא מהצד שלכם] אתה זוכר את המפגש איחוד בקסריה? שבפורום כולם עשו רוח [בעיקר נוכחות מרובה של אנשים הצפון -על הנייר] בפועל זה היה ביזיון.היינו כ5 אנשים מרכז לעומת 3 אנשי צפון[תשאל את דני זומרשטיין,אבנר,אורן-הייחידים שבאו מאצליכם,שלא נדבר על זה שדיברנו על האש] ככה שאתם לא ניראים לי רציניים מדיי שמדובר על התרחקות של מעבר ל100 מטר מהמגרש שלכם[הרי גם לך מאד נוח לעשות את המפגש מתחת לבית ולא ליסוע אפילו טיפה].

אתם רציני רוצים לקיים מפגש משותף? השישי? אין בעיה,בוא ניפגש בחוף קסריה?בחנייה.מספיק הוגן?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

שוב אסף, זה היה בצחוק^^^ תקרא מעליך...

אני ידעתי שהמפגש המאוחד יהיה בזיון, לכן אפילו לא הגבתי עליו, בטח שלא עשיתי רוח.

והייתם צריכים לצפות את זה.

לא נורא - למדתם משהו 8)

פורסם

אני מחיפה ואם יהיה מפגש בקיסריה אז אני בכיף אגיע ואביא שתיייה קרה, בורקסים או מה שצריך!

דווקא נראה לי סבבה לשבת בקיסריה על החוף עם מוזיקה איכותית, חברה איכותיים ומערכות איכותיות!

זה לא רחוק מחיפה ולא כזה רחוק ממרכז.

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

עד כמה שידוע לי חוף הקשתות זה החוף שבא אחרי חוף הסטודנטים ולא כל כך נוח לעשות שם מפגש היות וזה חוף! אין שם חנייה והכל חול! אולי מדובר על החניון של חוף הסטודנטים? או שיש חוף הקשתות בקיסריה?

אם פעם שעברה היה בזיון אז לא צריך לדבר על זה יותר סתם טחינת מים, בואו נתמקד במפגש שיהיה בנשר.

לפי דעתי אם בכל זאת יהיה רצון לעשות מתישהו מפגש באמצע הדרך אז ייפתח ת'רד בנושא, בינתיים זה לא נראה שתהיה הענות גדולה למפגש באמצע.

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

רנזי, אסף וכל שאר האורים והתומים,

אני לא מוכן לתת יד לזה, בטח שלא ע"ג הפורום, הוחלט ע"פ רוב שהמפגש יהיה בראשל"צ באופן חד-פעמי, הודעה על קיום של מפגש נוסף יום למחרת לא מתקבלת על הדעת כי ברור לחלוטין שהיא תיגרע משתתפים מיום שישי, גם אני הצבעתי ורציתי להגיע לר"ג אבל הרוב החליט אחרת ולכן אני חושב שראוי לכבד(מילה שאני חושב שכמה מאיתנו צריכים להפנים) את החלטתם, גם אם כמה מהקבועים לא יוכלו להגיע, לא יקרה כלום והמפגש לא יהיה "ריק מתוכן", רנזי.

אני כן מתכוון להגיע בשישי ואני מקווה שכל מי שהצביע ובחר בראשל"צ - יגיע, כמובן שגם אלו שדעתם שונה ומאוד רצו לקיים את המפגש בר"ג יכולים לכבד את דעת הרוב פעם אחת ולהגיע.

אתם עושים סיפור כזה גדול מדבר כ"כ מינורי, כאילו ביקשו מכם להקריב את כבודכם.

מחקתי את כל ההודעות עם ההצעות השונות והמגוונות.

איציק.

פורסם

1. אם יש לכם טענות כלפי ההנהלה (מחיקות, ניהול כללי ונעילות), רק בה"פ לאחד מהמנהלים. לא על גבי הפורום.
    שוב - אם אתם חושבים שמחקו לכם הודעה, שרשור או כל דבר אחר - אין לפרסם
    על כך בפורום עצמו, אבל ניתן כמובן לפנות אל מנהלי אותו פורום בה"פ. שימו לב שהודעות
    בד"כ לא נמחקות "סתם ככה" - קחו לעצמכם מספר רגעים לחשוב על תוכן ההודעה, כנראה
    שהיה בו משהו שהביא למחיקתה. לסיכום: "מי מחק לי את ההודעה למה איפה כיצד מתי אני רוצה את אמא" - רק בה"פ.

**זכית במעקב מכיוון שהצלחת לעבור גם על הכלל הבא.**

18. במידה ונערכה לכם הודעה על ידי אחד המנהלים, אין לשנות אותה שנית ללא אישור בהודעה פרטית מאחד המנהלים, על אחת כמה וכמה אם ההודעה נמחקה ע"י מנהל - אין להעלות את ההודעה מחדש ללא אישור מפורש!

**עריכה/מחיקה נוספת תוביל לחסימה.**

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

שלום לאיציק, המנהלים ושאר חברי הפורום היקרים.

לצערי הרב, כל ההודעות נמחקו.

עצם קיום המפגש הקרוב בראשל"צ וביום שישי נותן פתח לשינויים שיעשו מעתה כל פעם בתאריכי ובמיקומי המפגש. זהו דבר שפוגע במסורת המפגש ובוודאי בותיקים שתמיד נכחו בו. זה בוודאות לא יהיה שינוי חד פעמי כמו שהגדרת זאת איציק.

מאחר והפורום כאן הוא פורום דמוקרטי (וזה אכן מה שאני מקווה שזה), אני עומד בוש ונכלם מול רצון להכחיד התארגנות של קבוצה נוספת וותיקה, שלא מסוגלת ויכולה להגיע בשישי, אשר נאמנה למפגשי השבת בר"ג.

זהו דבר לגיטימי לארגן מפגש נוסף לכל אותם אלו שמעוניינים בכך, אנחנו לא בבחירת ממשלה ולא בבחירות לכנסת. זהו דבר לגיטימי להעיר מעל דפי הפורום למנהליו כי אנחנו לא חיים בדיקטטורה. מחיקת ההודעות שנעשתה כאן על ידי המנהלים, כמו כן מחיקת הודעותיו של משתמש כי חוקי הפורום אוסרים על הערות כלפי המנהלים, יוצרת אווירה דיקטטורית לא נעימה, ונוגדת את כל הערכים של פורום דמוקרטי ופתוח לכל הרצונות והדיעות.ואתה, איציק, בתור מנהל הפורום, נותן יד לצורת ההתנהגות הזו, וזה דבר הפוגע כאן במשתמשים רבים, שחלקם וותיקים מאוד. וחבל.

כנראה שההתארגנות למפגש הנוסף בשבת צריכה להיעשות במחתרת, ע"י טלפונים ו/או ה"פ (ממש כמו בדיקטטורה, ואסור שאף אחד ידע...).

שיהיה לכולנו, אלו שנפגשים בשישי ואלו שנפגשים בשבת מפגש מהנה ופורה.

בהצלחה לכולם,

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
שלום לאיציק, המנהלים ושאר חברי הפורום היקרים.

לצערי הרב, כל ההודעות נמחקו.

עצם קיום המפגש הקרוב בראשל"צ וביום שישי נותן פתח לשינויים שיעשו מעתה כל פעם בתאריכי ובמיקומי המפגש. זהו דבר שפוגע במסורת המפגש ובוודאי בותיקים שתמיד נכחו בו. זה בוודאות לא יהיה שינוי חד פעמי כמו שהגדרת זאת איציק.

זה לא נותן פתח לשינויים, כי כבר היו בעבר הזזות חד-פעמיות של המפגש ולאחר מכן הוא חזר לר"ג לתקופה ארוכה מאוד, עצם הרצון שלכם(מסתמן כרגע שאתם 3 אנשים) לקיום מפגש נוסף ולעשות כל שביכולתכם להגיד את המילה האחרונה בניגוד לדעת רוב חברי הפורום וממש לשים פס על החלטת הרוב - זו אינה דמוקרטיה, אתם ממשיכים לנסות בכל דרך להשליט את רצונכם ולפגוע במפגש בראשל"צ.

מאחר והפורום כאן הוא פורום דמוקרטי (וזה אכן מה שאני מקווה שזה), אני עומד בוש ונכלם מול רצון להכחיד התארגנות של קבוצה נוספת וותיקה, שלא מסוגלת ויכולה להגיע בשישי, אשר נאמנה למפגשי השבת בר"ג.

זהו דבר לגיטימי לארגן מפגש נוסף לכל אותם אלו שמעוניינים בכך, אנחנו לא בבחירת ממשלה ולא בבחירות לכנסת. זהו דבר לגיטימי להעיר מעל דפי הפורום למנהליו כי אנחנו לא חיים בדיקטטורה. מחיקת ההודעות שנעשתה כאן על ידי המנהלים, כמו כן מחיקת הודעותיו של משתמש כי חוקי הפורום אוסרים על הערות כלפי המנהלים, יוצרת אווירה דיקטטורית לא נעימה, ונוגדת את כל הערכים של פורום דמוקרטי ופתוח לכל הרצונות והדיעות.ואתה, איציק, בתור מנהל הפורום, נותן יד לצורת ההתנהגות הזו, וזה דבר הפוגע כאן במשתמשים רבים, שחלקם וותיקים מאוד. וחבל.

לא, זה לא דבר לגיטימי כשזה מגיע יום אחרי מפגש מרכזי גדול מאוד וכשזה שם לעצמו למטרה לסכל את המפגש הזה ששוב, נקבע ע"פ רוב.

לעניין ההערות להנהלה, אני אומר את זה שוב לאחר שמנהלים רבים כתבו והבהירו, הפורום הינו גוף פרטי, אתה וחברייך מתארחים כאן ומחוייבים לכבד את כללי המקום, מי שלא מעוניין לעשות כן - הדלת פתוחה.

כנראה שההתארגנות למפגש הנוסף בשבת צריכה להיעשות במחתרת, ע"י טלפונים ו/או ה"פ (ממש כמו בדיקטטורה, ואסור שאף אחד ידע...).

שיהיה לכולנו, אלו שנפגשים בשישי ואלו שנפגשים בשבת מפגש מהנה ופורה.

בהצלחה לכולם,

רזי.

במקרה הנוכחי כנראה שבאמת תעשו את זה שלושתכם בקשר טלפוני, אני מבקש יפה שתניחו לעניין המפגש הנוסף, כי באמת נמאס לי מזה וזו באמת התנהגות ילדותית.

כל הערה או התכתבות נוספת בין אם זה בינכם או בין אם זה כלפיי או אחד המנהלים תיעשה בה"פ.

חג שמח.

איציק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...